002 How To Change the Payment Method on Netflix 1ffd9b779c1d484aba6bef260bc56c7c

Mitä tietää

 • Netflixin aloitusnäyttö > vasen nuoli > Hae apua > Kirjaudu ulos.
 • Roku 2/LT: Talo > Netflix > * > Poista kanava > Poista kanava.
 • Roku 1: Talo > asetukset > Netflixin asetukset > Poista tämä soitin käytöstä Netflix-tililtäni > Joo.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka kirjaudut ulos Netflixistä Rokulla ja kuinka kirjaudut sisään toiselle Netflix-tilille. Vaiheet vaihtelevat hieman laitteestasi riippuen. Tämä opas kattaa kaikki Roku-suoratoistosoittimet ja Roku TV näiden ja mahdollisesti muiden merkkien osalta: Haier, Hisense, Insignia, Sharp ja TCL.

Kuinka kirjaudun ulos Netflixistä?

Uudemmissa Roku-suoratoistosoittimissa ja älytelevisioissa Netflixistä kirjautuminen on helppoa sovelluksen aloitusnäytöltä. Jos et ole varma, mikä Roku-versio sinulla on, käy ensin läpi nämä vaiheet; Vanhojen mallien ohjeet ovat alla.

 1. Avaa valikko Netflixin aloitusnäytössä vasemmalla nuolella ja valitse sitten painamalla alanuolta Hae apua.

  Jos se ei auta, kokeile käyttää ylänuolta ja valitse sitten asetusvaihtoehto (ei näy tässä; joissakin laitteissa on se). Jos tämäkään ei auta, katso alta lisäohjeita. Jos olet määrittänyt Netflix-profiileja, sinun on käytävä ne läpi ennen kuin voit suorittaa nämä vaiheet.

 2. Valita Kirjaudu ulos.

 3. Vahvista painikkeella Joo.

Jos nämä vaiheet eivät auta, käynnistä Netflix-sovelluksesta ja paina seuraavia kaukosäätimen nuolia tässä järjestyksessä: Ylöspäin, Ylöspäin, Alas, Alas, Vasen, Oikein, Vasen, Oikein, Ylöspäin, Ylöspäin, Ylöspäin, Ylöspäin. Valitse Kirjaudu ulos, Aloittaa alusta, Poista käytöstätai Nollaa.

Roku 2 ja Roku LT

Kokeile näitä vaiheita, jos sinulla on 2. sukupolven Roku (eli Roku 2 HD, XD, XS tai LT).

 1. Siirry päävalikkoon painamalla Talo nuppi.

 2. Etsi ja korosta Netflix-sovellus ja paina sitten kaukosäätimen tähtinäppäintä.

 3. Valita Poista kanavaja vahvista se valitsemalla se uudelleen.

  Netflix poistaa kanavan Rokusta

Roko 1

Nämä vaiheet koskevat vanhempia Roku-laitteita, jotka on julkaistu vuosina 2008–2010.

 1. Käytä Talo -painiketta siirtyäksesi Rokun aloitusvalikkoon.

 2. Mene asetukset > Netflixin asetukset.

 3. Valita Poista tämä soitin käytöstä Netflix-tililtäni.

 4. Valitse Joo pyydettäessä.

Roku televisiot

Jos olet kirjautunut Netflixiin Roku TV:ssä, sinun on tehtävä seuraavat: Vahvistettu toimivaksi TCL-, Sharp-, Insignia-, Haier- ja Hisense-televisioissa, mutta se voi olla voimassa myös muille Roku-televisioille .

 1. Paina Netflix-sovelluksen aloitusnäytössä Takaisin kaukosäätimessä.

 2. Valitse oikealta asetukset/rataskuvake.

 3. Valitse Kirjaudu ulos.

 4. Vahvista painikkeella Joo.

Kirjaudu ulos Netflixistä etänä Rokulla

Jos menetät pääsyn Roku-laitteeseen tai jos yllä olevat ohjeet eivät toimi sinulle, voit silti kirjautua ulos Netflixistä. Voit tehdä tämän kahdella tapaa tilanteestasi riippuen.

Netflix-tililtäsi

Voit noudattaa näitä ohjeita, jos et omista Rokua, esimerkiksi jos olet kirjautunut Netflixiin jonkun muun kotona. Siirry Netflix-tilisi Kirjaudu ulos kaikista laitteista -osioon ja valitse sitten Kirjaudu ulos kirjautuaksesi välittömästi ulos miltä tahansa laitteelta tililläsi. Valitettavasti vain Rokusta ei voi kirjautua valikoivasti ulos, sinun on tehtävä ne kaikki kerralla.

Kirjaudu ulos Netflixistä kaikkien laitteiden näytöllä

Roku-tililtäsi

Jos Roku on sinun (eli määritit sen alun perin omalle Roku-tilillesi), mutta et voi jostain syystä kirjautua ulos Netflix-tililtäsi, koko Roku-tilisi irrottaminen laitteesta kirjaa sinut periaatteessa ulos Netflixistä ( ja kaikki muu, johon olet kirjautunut). Voit tehdä tämän irrottamalla laitteen Roku-tilistäsi. Tämä katkaisee henkilöllisyytesi yhteyden laitteesta, joten kaikki siihen lisäämäsi sovellukset eivät ole enää käytettävissä, ja jokaisen, joka yrittää käyttää sitä, on kirjauduttava omalle Roku-tililleen ja mahdollisesti omalle Netflix-tililleen. valita. Vaiheet ovat yksinkertaiset: kirjaudu Roku-tilillesi verkkoselaimella, vieritä alas pariksi liitettyjen laitteiden luetteloon ja valitse Poista linkitys Rokun vieressä Netflix-tilisi kanssa.

Roku-luettelo laitepareista

Kuinka kirjaudun sisään toiselle Netflix-tilille?

Noudata yllä olevia ohjeita kirjautuaksesi ulos toisesta Netflix-tilistä Rokussa. Anna pyydettäessä toisen käytettävän Netflix-tilin tunnistetiedot. Toinen tapa, jolla Netflix-tili voidaan tulkita, on Netflix profiili. Tietenkin nämä ovat vain päätilin minitilejä, joten profiilien välillä vaihtaminen on vieläkin helpompaa. Siirry Netflixin aloitusnäyttöön ja käytä vasenta nuolta avataksesi sivuvalikon ja käytä sitten ylös-nuolta muutaman kerran profiilin valitsemiseksi (jos näet sellaisen). Valikon yläosassa oleva vaihtoehto, ns Vaihda profiilien välillänäyttää kaikki profiilit, joista voit valita.

Netflix-profiililista

Mitä tarkoittaa kirjautuminen ulos Netflixistä

On erittäin tärkeää, että tiedät, mitä Netflixistä uloskirjautuminen tarkoittaa. Uloskirjautuminen tai uloskirjautuminen (sama asia) tarkoittaa vain tilisi linkityksen poistamista sovelluksesta. Ei enempää eikä vähempää. Tämä tarkoittaa, että Netflix-tilauksen peruuttaminen ei vaikuta Netflix-tilauksesi tilaan. Ei myöskään television sammuttaminen, Netflix-profiilien poistaminen tai edes Rokun poistaminen tai koko Netflix-sovelluksen poistaminen laitteesta. Jos todella haluat, katso Kuinka peruuttaa Netflix. Voit tehdä sen tietokoneella tai puhelimella.

FAQ

 • Miksi Netflix ei toimi Roku TV:ssäni?

  On olemassa useita ratkaisuja, kun Netflix ei toimi Rokulla. Tarkista, ettei Netflix itse ole kaatumassa, varmista, että Roku-laitteesi on kytketty oikein, ja varmista, että Roku on yhdistetty Wi-Fi-verkkoon. Yritä käynnistää Roku uudelleen, päivittää mobiililaitteen Roku-sovellus, nollata Roku-kaukosäädin tai nollata Roku-laitteesi.

 • Kuinka vaihdan Netflix-tiliäni Rokussa?

  Jos haluat vaihtaa Roku-laitteen Netflix-käyttäjätiliä, sinun on poistettava Netflix-sovellus Rokusta ja lisättävä se uudelleen haluamallasi tilillä. Siirry Rokun aloitusnäytöstä kohtaan Omat kanavani > Netflixpaina tähtiavain kaukosäätimessä ja valitse Poista kanava. Siirry sitten Roku Channel Storeen, lisää Netflix uudelleen ja kirjaudu sisään uudella tilillä.

 • Kuinka vaihdan Netflix-profiilia Rokussa?

  Jos haluat muuttaa Netflixin katseluprofiilia Rokussa, sulje Netflix Rokussa ja avaa Netflix-kanava uudelleen. Valitse toinen profiili ja siirry sitten Netflixiin. Netflix sallii enintään viisi katseluprofiilia kullekin tilille.

Por Markus