GettyImages 200563943 001 57f915013df78c690f73e6a5

MPEG Streamclip on loistava ohjelma videoprojektien pakkaamiseen ja muuntamiseen. Pakkaus- ja vientitoimintojen lisäksi MPEG Streamclip sisältää myös epälineaariset peruseditointi-, rajaus- ja skaalaustoiminnot. Nämä ominaisuudet tekevät MPEG Streamclipistä erinomaisen työkalun videoleikkeiden valmisteluun muokattavaksi epälineaarisessa muokkausohjelmassa, varsinkin jos projektisi käyttää videoita useista eri lähteistä, joiden on sovittava samaan järjestykseen.

Muokkaa videoita MPEG:llä

MPEG Streamclipin muokkaustoiminnot ovat hyvin samanlaisia ​​kuin Quicktimessa. Jos menet muokata -valikosta näet luettelon toiminnoista, jotka sisältävät Leikkaa, Leikkaa, Kopioi, Valitse kaikki ja Valitse sisään. Jos sinulla on erittäin pitkä video ja tarvitset vain pienen osan, avaa video MPEG Streamclipissä. Etsi haluamasi videoleikkeen kohta selaamalla leikettä. Voit myös käyttää nuolinäppäimiä liikkuaksesi leikkeen läpi kehys kehykseltä tarkkuuden lisäämiseksi. Jos tiedät tarkalleen, mihin haluat esittää pointtisi, voit tehdä sen muokata > Siirry kohtaan Aika ominaisuus, jonka avulla voit kirjoittaa tarkan sekunnin ja kehyksen, josta haluat aloittaa. Aseta sitten sisääntulopiste painamalla i testaa tai mene osoitteeseen muokata > Valitse Sisään. Kun olet tehnyt tämän, voit käyttää samoja vaiheita valitaksesi leikkeen lopetuskohdan. Siirry sitten kohtaan muokata > trimmausja MPEG Streamclip luo alkuperäisestä videostasi uuden leikkeen, joka tulee näkyviin pääikkunaan.

Järjestä jaksot uudelleen

Voit myös kopioida ja liittää valintoja videostasi järjestääksesi järjestyksen uudelleen yksinkertaisella kolmen pisteen muokkauksella. Voit tehdä tämän asettamalla leikkeen sisään- ja lähtökohdat, jotka haluat lisätä muualle videoon. Siirry sitten kohtaan muokata > Kopioidaja siirrä toistopaikka kolmanteen kohtaan, johon haluat lisätä leikkeen. Mene muokata > Tarttuaja käytit juuri MPEG Streamclipiä tehdäksesi yksinkertaisen kolmen pisteen muokkauksen, joka sisällytetään videon vientiin.

Rajaa ja skaalaa videoita MPEG:llä

Onko sinulla hieno video, jossa jonkun pää peittää osan kehyksestä? Vai haluatko korostaa tiettyä osaa videoruudusta ja hylätä loput? Ehkä haluat muuttaa 1920×1080-videosi kokoon 1270×720 tai jopa 640×480? MPEG Streamclip sisältää rajaus- ja skaalaustoiminnot Vienti-ikkunassa, joiden avulla voit suorittaa kaikki nämä toiminnot.

Skaalaa video

Aloitetaan skaalaamalla videosi, mikä on hyödyllistä, kun lataat sen videonjakosivustolle, kuten YouTube, l. 1920×1080 HD-videon skaalaaminen 1270×720:ksi on loistava tapa pienentää tiedostokokoa säilyttäen samalla toiston laadun. Mene Tiedosto > Viedä kohtaan ja etsi sitten kehyksen kokovaihtoehtoja ikkunan vasemmalta puolelta. Varmista, että valitsemasi vientikehyksen koolla on sama kuvasuhde kuin alkuperäisellä tiedostolla, jotta vältytään vääntymiseltä tai venymiseltä – voit tunnistaa kunkin vaihtoehdon vieressä olevista suhteista. Kun olet valinnut muodon, voit napsauttaa esikatselua nähdäksesi, miltä vienti näyttää varmistaaksesi, että kuvan laatu ei ole vaarantunut.

Rajaa video

Jos haluat rajata osan videoleikkeestä, sinun on käytettävä sivun alareunassa olevia rajaustyökaluja. Oletetaan esimerkiksi, että otit videokuvan koko näytöstäsi, mutta nyt haluat luoda opetusvideon käyttämällä vain tallenteen asianmukaista osaa. Valitse rajataja valitse sitten Kohde joten voit mukauttaa vientitiedostoasi säilyttäen alkuperäisen ennallaan. Aloita sitten arvojen syöttäminen ylä-, vasen-, ala- ja oikea-ruutuihin poistaaksesi videon epäolennaisen osan. Valitse sitten Esimerkkija toista tätä, kunnes kuvasta on jäljellä vain haluttu osa. Yhdistämällä rajausominaisuuden kehyskoon säätöihin voit rajata videon, käyttää oletuskuvasuhdetta ja viedä videon vastaamaan muita sekamediavideoprojektin videoleikkeitä. Tämän prosessin aikana haluat hyödyntää esikatseluominaisuutta varmistaaksesi, että kuvasi ei näytä litistyneeltä tai venyneeltä. Kuten näet, MPEG Streamclip on monipuolinen, hyödyllinen ohjelma videoleikkeiden pakkaamiseen, muuntamiseen ja muokkaamiseen. Lataa se ja yritä parantaa jälkituotantoasi.

Por Markus