trying to track death online 3482673 9510522d8be5429db62cdca4bfb97310

Mitä tietää

 • Tarkista online-muistokirjoitukset, sosiaalinen media, hakukoneet tai rukoushuoneen verkkosivusto.
 • Tutustu sukututkimussivustoihin. Voit tarkastella heidän kuolinpäiväänsä, jos he ovat mukana päivitetyssä sukupuussa.
 • Käytä henkilöhakukonetta. Se voi näyttää henkilön kuolinpäivän sekä elämäkerran perustiedot.

Voi olla monin tavoin vaikeaa saada selville, onko joku kuollut. Voit nähdä, onko joku kuollut ja milloin joku on kuollut useilla verkkosivustoilla.

 

Miten saat selville, onko joku kuollut?

On suhteellisen helppoa saada selville, onko joku kuollut, koska julkiset tiedotteet julkaistaan ​​yleensä muistokirjoissa ja verkkosivuilla. Useimmille ihmisille et kuitenkaan todennäköisesti löydä: Miten henkilö kuoli – tämä tieto leviää yleensä vain suullisesti.

 1. Lue verkossa muistokirjoituksia. Kuolinsyyraportti on ensimmäinen paikka tarkistaa, onko kukaan kuollut. Siellä on verkkosivustoja sekä viimeaikaisille muistokirjoituksille että historiallisille. Verkossa olevasta muistokirjoituksesta voi olla hyötyä suurissa kaupungeissa. Pieni kaupunki ei välttämättä julkaise muistokirjoitusta verkossa, jolloin sinun tulee tarkistaa paikallisesta sanomalehdestä tai ruumishuoneen verkkosivuilta.legacy.com.
 2. Sosiaalisen median pitäisi olla seuraava valintasi. Jos löydät vainajan sosiaalisen median tilin, löydät todennäköisesti hänen ystävänsä ja perheensä julkaisemassa tunteita ja muistoja. Opi löytämään ihmisiä Facebookista esimerkkejä varten.
 3. Vieraile paikallisen jumalanpalveluspaikan verkkosivustolla. Jos satut tuntemaan kirkon, synagogan tai muun palvontapaikan, jossa hautajaiset on saatettu pidetty, verkkosivusto on saattanut lähettää henkilöstä tiedotteen tai täydellisen muistokirjoituksen. Jos et ole varma tietystä palvontapaikasta, etsi verkkosivuilta linkkejä laitoksiin alueella, josta tiedät henkilön tulevan tai missä hän kuoli.
 4. Suorita yleinen haku hakukoneella. Kirjoita henkilön nimi ja sen jälkeen muistokirjoitus ja tai kuollut† Muista sisällyttää kaikki muut asiaankuuluvat tiedot, kuten sukulaisen nimi, paikka, jossa he asuivat tai kuolivat, heidän ammattinsa, arvauksesi heidän kuolinsyyttään jne. Tässä on esimerkki: «John Smith» kuolemantapaus «las vegas» » vaimo mary» Jos sisällytät lauseeseen useita sanoja, kuten nimen tai sijainnin, muista laittaa ne lainausmerkkeihin.Jos etsimäsi henkilö on julkkis, mutta yleinen haku ei auttanut, tee haku suoraan Wikipediasta tai IMDb:stä. Nämä ovat parhaat sivustot, joiden avulla saat selville, onko julkkis kuollut, koska ne päivitetään nopeasti.
 5. Tarkista paikalliset uutissivustot. On yleistä, että kuolemantapauksista kerrotaan uutisissa, mutta voit olla onnekas vain, jos se oli «poikkeuksellinen» kuolema, joka voi sisältää mitä tahansa auto-onnettomuudesta murhaan tai jonkun hyvin nuoren kuolemaan. Tämä tapa nähdä, onko joku kuollut, voi auttaa yhdessä muiden tällä sivulla olevien tekniikoiden kanssa. Uutisasemat eivät yleensä saa julkaista vainajan nimeä, mutta usein paikka ja yleinen päivämäärä/aika ilmoitetaan.
 6. Etsi henkilön hauta vahvistaaksesi, onko hän kuollut. Näiden ei pitäisi olla ensimmäinen valintasi, sillä hautapaikkaa ei yleensä päivitetä, kun muistokirjoitus on lähetetty, mutta ne ovat silti hyödyllisiä ja erityisen hyödyllisiä kuolemantapauksissa, joiden epäilet tapahtuneen kauan sitten.Etsi hauta.
 7. Katso, ovatko ne ilmaisella sukututkimussivustolla. Voit tarkastella heidän kuolinpäiviään, jos he ovat sukupuussa, jota on päivitetty heidän kuolemansa jälkeen.
 8. Käytä hakukonetta selvittääksesi, onko hän kuollut. Tämä menetelmä on vähiten hyödyllinen, koska nämä sivustot eivät yleensä ole kuolemaan keskittyviä, mutta ne voivat näyttää henkilön kuolinpäivän sekä tiedot, joita he tavallisesti säilyttävät, kuten syntymäaika, puhelinnumero, osoite jne.

Voitko selvittää kuinka joku kuoli?

Ihmisen kuolinsyyn selvittäminen voi olla hankalaa. Sen sijaan, että kysyisit läheiseltä ystävältä tai sukulaiselta, ainoa todellinen vaihtoehtosi on etsiä tietoja kuolintodistuksesta. Jos yllä olevat menetelmät jonkun kuolleen selvittämiseksi eivät auttaneet näkemistä Miten he kuolivat, voit kokeilla jotain muuta. Jos esimerkiksi haet verkosta kuten yllä olevassa vaiheessa 4, yritä lisätä «kuolinsyy» hakuun.

Vastauksia voi olla vaikea löytää

Yleensä tarina siitä, kuinka joku kuoli, julkaistaan ​​kuitenkin vain verkossa tai muualla, jossa se on julkisesti saatavilla, jos se on uutisarvoinen. Nämä tiedot voivat tulla esiin esimerkiksi, jos henkilö oli julkkis, kuoli traagisesti tai oli osallisena poliisin takaa-ajoon. Muuten tavallisten kuolleiden ihmisten, kuten työtoverin, vanhan ystävän, sukulaisen, naapurin jne., kuolinsyy ei yleensä ole julkinen tieto.

 

FAQ

 • Mistä saan selville, onko joku vankilassa?Jos uskot jonkun olevan liittovaltion vankilajärjestelmässä, voit käyttää liittovaltion online-vankien jäljityspalvelua. Käytä Free Inmate Search -verkkosivustoa muiden vankilapaikkojen, kuten piirikunnan vankiloiden, osalta löytääksesi ne osavaltioittain.
 • Kuinka saan selville, onko jollakulla etsintälupa?Helpoin tapa on soittaa suoraan tuomioistuimeen ja pyytää häntä tarkistamaan kiellon status nimen mukaan. Joissakin osavaltioissa, kuten Kaliforniassa, voit etsiä määräyksen tilan sheriffin ja ylemmän tuomioistuimen verkkosivustoilta. On olemassa yleisiä komentajan statussivustoja, mutta ne voivat olla epäluotettavia ja epäluotettavia.
 • Mistä saan selville, onko joku naimisissa vai eronnut?Koska avioliittoasiakirjat ovat julkisia, voit siirtyä osoitteeseen CDC.gov nähdäksesi, mihin osavaltiosi tietueet kannattaa kirjoittaa. Näiden tietueiden saatavuus vaihtelee suuresti osavaltioittain. Voit myös käydä National Association of Countyn verkkosivuilla päästäksesi läänin julkisiin rekistereihin.

Por Markus