watch one piece anime episodes online 144635 90f09c0259174b75958d1fa28ffdcab1

Anime-faneilla on useita katseluvaihtoehtoja Palanen verkossa. Jotkut menetelmät vaativat tilauspalvelun, mutta jos et halua lukea tekstityksiä, voit katsoa jokaisen jakson Palanen ilmainen internetissä. Tämän artikkelin tiedot koskevat vuoden 1999 anime-franchising-ohjelmaa Palanen mukaan lukien kaikki lisäelokuvat ja TV-erikoistarjoukset.

Missä voit katsoa One Pieceä verkossa ilmaiseksi?

Saatavuus Palanen jaksot voivat vaihdella alueittain, mutta voit todennäköisesti löytää ne ilmaiseksi seuraavilta verkkosivustoilta.

Katso One Piece Crunchyrollista

Crunchyroll tarjoaa runsaasti sovelluksia suoratoistoon Palanen tabletilla, älypuhelimella, älytelevisiolla tai pelikonsolilla. Jos et halua istua mainoksissa, voit katsoa One Piecen Crunchyrollista ilmaiseksi.

Katso One Piecen jaksot verkossa ilmaiseksi Crunchy Rollissa.

Katso One Piece Funimationista

Funimationissa on 15 One Piece -kautta eksklusiivisten TV-erikoistuotteiden lisäksi. Useimmat jaksot ovat saatavilla vain japaniksi, mutta jotkut ovat saatavilla molemmilla kielillä.

Katso One Piece -jaksot verkossa ilmaiseksi Funimationissa.

Katso One Piece Hulussa

Voit katsoa One Pieceä Hulussa japaniksi englanninkielisellä tekstityksellä. Tilaukset koko Hulun esitys- ja elokuvakirjastoon alkavat 6,99 dollarista kuukaudessa, mutta voit maksaa enemmän mainosten poistamisesta. Jos olet uusi käyttäjä, voit hyödyntää ilmaista kokeiluversiota. Hulu on katsottavissa myös pelikonsoleissa, älypuhelimissa ja erilaisissa älytelevisioissa. Opiskelijat voivat käyttää Hulua ilmaiseksi sen yhteistyön Spotifyn kanssa.

Katso One Piecen jaksot Hulussa.

Osta One Piecen jaksoja iTunesista ja Xboxista

Jos haluat mieluummin omistaa digitaalisia kopioita suosikkijaksoistasi, joita voit katsella offline-tilassa, voit ostaa niitä palveluista, kuten Amazon Prime Video, Applen iTunes Store ja Microsoft Movies & TV.

Por Markus