Miksi seuraava puhelimesi voisi olla rullaava

Tärkeimmät oppimispisteet

  • Valmistajat esittelivät rullattavia älypuhelimia Consumer Electronics Show 2021 -tapahtumassa.
  • Tällaisten puhelimien tarjoama suurempi näyttöalue voi tehdä niistä houkuttelevan ostoksen.
  • Huhun mukaan LG Rollablen hinta on 2 359 dollaria.

CES 2021 -messuilla esitellyt rullattavat älypuhelimet voivat olla käyttäjille kiehtova päivitys, kun ne lopulta saapuvat kauppoihin. LG esitteli roll-up-älypuhelimensa, jonka näyttö liukuu ulos, jolloin siitä tulee suurempi, tablettimainen näyttö. TCL kiusasi myös rullautuvaa konseptipuhelintaan, joka voi muuttua 6,7 ​​tuuman puhelimesta 7,8 tuuman tabletiksi. Tällaisten puhelimien tarjoama suurempi näyttöalue voi tehdä niistä houkuttelevan ostoksen. «Tämä muotoilu mahdollistaa tabletin pitämisen taskussa», Abt Electronicsin digitaalisen sisällön strategi ja brändin tiedottaja Carl Prouty sanoi sähköpostihaastattelussa. «Näytön lisääminen on hienoa kaikille, jotka tekevät useita tehtäviä puhelimessaan. Voit avata Word-asiakirjan näytön toisella puoliskolla ja verkkosivun tutkimusta varten toisella. Tai voit käyttää koko näyttöä videonäkymän katseluun. kun pidät tauon työstäsi.»

Suuret näytöt, vähän tietoa

Uusien rullattavien puhelimien yksityiskohtia on vaikea saada. Sekä LG että TCL leikkivät mallejaan CES:ssä. LG näytti videoita puhelimesta, mutta ei antanut tuotetietoja. TCL toisti myös videon, jossa TCL Industrial Design Centerin «X-Labin» johtaja Tiago Abreu väitti, että tabletti voi siirtyä ulkoisesta kokoonpanostaan ​​suureen muotoonsa «yksinkertaisella sormen napautuksella». Jotkut käyttäjät sanovat käyttävänsä tilaisuutta ostaa rullaavan puhelimen. Jason Hughes, itse julistautunut vempaimien harrastaja, sanoi olevansa mukana rullattavien laitteiden kanssa. «Minulla on tapana ostaa ja testata äskettäin julkaistuja älypuhelimia, tarkastella niitä kuukausia ja sitten päättää, pidänkö ne vai myynkö ne», hän sanoi sähköpostihaastattelussa. «En jää kaipaamaan rullattavaa älypuhelinta; LG:n rullattava älypuhelin näyttää lupaavalta.» Hughes sanoi, että rullaava puhelin voisi sopia päivittäiseen rutiinisi. «Niille, jotka ovat aina liikkeellä, jotka haluavat kantaa vain pieniä laukkuja tai eivät edes halua kantaa laukkua enää, tämä on täydellinen älypuhelin, jota tällä nykyaikalla on tarjota», hän lisäsi. «Joustavuus on [a] suuri voimavara muiden älypuhelimien joukossa. Aluksi saatat pelästyttää näytön taittumista, mutta sen erottuvilla ominaisuuksilla voit tehdä [pretty] mahtava.»

Käytännöllinen ja siisti muotoilu

Rullaava muotoilu ei ole vain katseenvangitsija. Se on myös käytännöllistä, Prouty sanoi. «Jokainen, joka käyttää matkapuhelintaan muuhun kuin soittamiseen, voi hyötyä tästä tyylistä», hän lisäsi. «Multiaskers hyötyy luultavasti eniten, koska se antaa enemmän tilaa lisätietojen näytölle.» Taitettavat puhelimet ovat nousseet otsikoihin viime vuosina, mutta ne kärsivät näyttönsä kestävyydestä. «Harjoittelussa näyttää siltä, ​​​​että rullaava tyyli olisi parempi valinta, koska liike on hieman helpompaa näytöllä, mikä voisi mahdollisesti pidentyä», Prouty sanoi. «Todellisuudessa se on tapa valmistajille esitellä uusimpia ja parhaita mallejaan, joten käytännöllisyys ei aina ole ensimmäinen asia. Suunnittelussa on enemmän «vau»-tekijää kuin missään muussa.» Älä odota rullattavien puhelimien olevan halpoja. Viime vuosina käyttöön otetut taitettavat älypuhelimien hinnat ovat nousseet pilviin. Samsungin Z Flip alkoi 1 380 dollarista, ja Microsoftin Surface Duo myy 1 400 dollaria. On epätodennäköistä, että uusi luokka, kuten rullattavat, olisi paljon halvempi. Yksi huhu jopa viittaa siihen, että LG Rollablen hinta on mojova 2 359 dollaria. Vuotaja sanoi myös, että puhelin julkistetaan maaliskuussa, mutta se saattaa viivästyä kesäkuuhun. Olen innoissani uudenlaisesta puhelinsuunnittelusta, olipa se käytännöllinen tai ei. Kulunut vuosi on tuonut niin paljon huonoja uutisia, että on hyvä tietää, että ainakin rullaava puhelin on tulevaisuudessa.

Por Markus