zedge app main 5a69f36d1d6404001aac077d

Zedge on ilmainen sovellus, joka tarjoaa laajan valikoiman ladattavia taustoja, soittoääniä, live-taustakuvaa ja muita ominaisuuksia älypuhelimesi mukauttamiseen.

 

Zedge-taustakuvat Androidille

Zedge for Android tarjoaa taustakuvan, live-taustakuvan, soittoääniä, pelejä, kuvakkeita, widgetejä ja näppäimistöjä Android-älypuhelimesi mukauttamiseen yhdessä kätevässä Google Play -sovelluksessa. Kun olet ladannut ja avannut Zedge-sovelluksen, näet valikon, jossa on yllä olevat vaihtoehdot.

 1. Käynnistä Zedge-sovellus.
 2. Valitse Taustakuva valikosta. Yläosassa on kaksi välilehteä: Suositellut ja Discover. Suositeltu sisältää komposiittimateriaalia, kun taas Löytää -välilehdellä voit selata luokan tai värin mukaan.
 3. Nosturi Löytää ja valitse luokka, esim sanontoja† Sitten voit selata kyseistä luokkaa ja esikatsella tai avata jonkin vaihtoehdoista.
 4. Voit palata edelliseen näyttöön napauttamalla X vasemmassa yläkulmassa.
 5. Jos haluat asettaa jotain taustakuvaksi, napauta valkoista ympyrää latauskuvake näytön alareunassa keskellä.
 6. Nosturi Aseta taustakuva† Zedge lataa sen automaattisesti ja vaihtaa taustakuvasi.
 7. Entä jos pidät kuvasta, mutta et halua asettaa sitä vielä taustakuvaksi? Voit napauttaa sydänkuvake tallentaaksesi sen suosikiksi, tai voit napauttaa kolmen pisteen valikkoa oikeassa yläkulmassa ja napauttaa . naputtaa Ladata
 8. Zedge luo kansion sinun Galleria tai kuvat olla nimeltään Taustakuva ja aseta valittu taustakuva siihen.

 

Zedge-soittoäänet Androidille

Zedge-soittoäänen lataaminen Android-puhelimeesi toimii samalla tavalla.

 1. Valita Soittoäänet valikkoluettelosta. Jälleen voit selata Esittelyssä soittoääniä tai napauta Löytää -välilehteä selataksesi luokkien mukaan.
 2. Nosturi Löytää ja valitse luokka, esim Maa† Näet luettelon kantrimusiikin soittoäänistä.
 3. Voit esikatsella tätä näyttöä napauttamalla pelata kuvake (kolmio ympyrän sisällä). Zedge lataa ja näyttää esimerkin puolestasi. Jos pidät soittoäänestä, mutta haluat silti jatkaa selaamista, napauta sydänkuvake lisätäksesi sen suosikkeihisi.
 4. Voit ladata soittoäänen napauttamalla kappaleen nimeä ja sitten valkoista ympyrää latauskuvake† Voit myös kuunnella sitä tältä näytöltä.
 5. Sitten näet nämä vaihtoehdot: Aseta herätysääniAseta ilmoitusAseta yhteyshenkilön soittoäänija Aseta soittoääni† Napauta valitsemaasi ja Zedge hoitaa loput.
 6. Jälleen, jos haluat ladata sen myöhempää käyttöä varten, napauta kolmen pisteen valikkoa oikeassa yläkulmassa ja valitse Ladata

 

Zedge taustakuvat iPhonelle

iPhone-käyttäjille on tarjolla Zedge-taustakuvat. IOS:lle ei ole enää Zedge-soittoäänisovellusta. Näin voit ladata taustakuvia Zedgestä iPhoneen.

 1. Avaa Zedge-sovellus. Aloitusnäyttö näyttää suositellut taustakuvat ja esikatselut premium-taustakuvista. Näytön alareunassa näet a ikonin kotia timanttikuvake palkkio (maksettu) ja hakukuvake
 2. Napauta hakukuvake selata suosittuja hakuja, värejä tai luokkia. Näpäytä Lemmikit luokkien alla nähdäksesi joitain esimerkkejä.
 3. Etsi haluamasi valokuva ja avaa koko esikatselu napauttamalla sitä.
 4. Napauta valkoista ympyrää -painikkeella latauskuvake näytön alareunassa keskellä. Zedge lataa kuvan automaattisesti albumiin nimeltä zedge sinun kuvat
 5. Jos haluat vaihtaa taustakuvaksi ladatun kuvan, sulje sovellus ja siirry kohtaan toimielimetTaustakuvaValitse uusi tausta
 6. Vieritä albumiluetteloa alaspäin ja napauta zedge† Napauta juuri lataamaasi taustakuvaa ja napauta sitten Edelleen tai Perspektiiviaseta
 7. aseta tuo esiin valikon, jossa kysytään haluatko Aseta lukitusnäyttöAseta aloitusnäyttötai Aseta molemmat† Valitse haluamasi vaihtoehto ja paina kotipainiketta poistuaksesi.

FAQ

 • Kuinka lataat soittoääniä Zedgeen?

  Ensin sinun on luotava Zedge-tili. Valitse sitten lataa -kuvaketta, valitse MP3-äänitiedosto laitteestasi ja anna tiedostolle otsikko, hakutunnisteet ja luokka. Kun olet ladannut MP3:n, voit seurata kuinka moni lataa sitä Zedge-tilisivultasi.

 • Onko Zedge turvallista käyttää?

  Vuonna 2019 Zedge merkittiin haitalliseksi ja poistettiin väliaikaisesti Google Play Kaupasta. Kehittäjät väittävät, että tämä johtui virheestä ja ovat ratkaisseet ongelman. Sen jälkeen ei ole ollut todisteita siitä, että sovellus olisi vaarallinen. Se vaatii kuitenkin kohtuuttoman paljon käyttöoikeuksia, mikä saattaa huolestuttaa joitain käyttäjiä.

 • Onko Zedge todella ilmainen?

  Kyllä, Zedge-sovellus on ilmainen ladata ja käyttää. Voit kuitenkin ostaa krediittejä ostaaksesi sisällöntuottajien Premium Marketplacessa myymää sisältöä. On myös valinnaisia ​​tilausmaksuja, jos haluat päästä eroon mainoksista.

Por Markus