can you use an echo dot without alexa 5194309 35ee086392d245f6854524178e78eb4f

Mitä tietää

 • Voit poistaa Alexan käytöstä painamalla tyhmä -painiketta Amazon Echo Dot -laitteen yläosassa.
 • Alexa ei kuule sinua, kun sammutat sen, ja Echo Dot muuttuu tavalliseksi kaiuttimeksi.
 • Et voi käyttää älykkäitä ominaisuuksia tai pyytää Alexaa vastaamaan kysymyksiin.

Tämä artikkeli opettaa sinulle, kuinka voit käyttää Amazon Echo Dotia ilman Alexaa. Siinä tarkastellaan myös rajoituksia ja sitä, mitä voit ja et voi tehdä ilman Alexaa.

Voinko käyttää Echoa ilman Alexaa?

Kyllä, on mahdollista käyttää Amazon Echo- tai Amazon Echo Dot -kaiutinta ilman Alexaa. Tämä kuitenkin muuttaa Echo-kaiuttimen kaiuttimeksi. Ilman älykkäitä toimintoja ja kykyä puhua sen kanssa se on melko alkeellinen kaiutin, joten siitä ei ehkä ole hyötyä. Ei ole mahdollista ostaa Amazon Echo- tai Amazon Echo Dot -kaiutinta ilman sisäänrakennettua Alexaa. Tuki on aina olemassa ja se on kytkettävä pois päältä, jos haluat lopettaa sen käytön.

Voitko poistaa Alexan käytöstä Echo Dotissa?

On helppo estää Alexaa kuuntelemasta ohjeitasi ja vastaamasta niihin, vaikka se rajoittaakin sitä, mitä voit tehdä Amazon Echolla tai Amazon Echo Dotilla. Näin se tehdään.

 1. Etsi Echo Dot -kaiuttimesta mikrofonipainike laitteen yläosasta. Painike näyttää mikrofonilta, jossa on yliviivaus, tai ympyrältä, jossa on yliviivaus.

 2. paina mikrofoni nuppi.

 3. Odota, kunnes kuuluu äänimerkki ja merkkivalo muuttuu punaiseksi.

 4. Kun merkkivalo pysyy tasaisena punaisena, mikrofoni on sammutettu eikä Alexa kuuntele.

 5. paina mikrofoni -painiketta käynnistääksesi Alexa uudelleen. Kun Alexa on poistettu käytöstä, Echo Dot toimii edelleen kaiuttimena.

Voiko Echo Dotia käyttää yksinään?

On mahdollista käyttää vain Amazon Echo Dotia ilman Alexaa, mutta sillä on merkittäviä rajoituksia. Tässä on katsaus siihen, mitä voit ja mitä et voi tehdä Echo Dot -laitteellasi, kun Alexa on sammutettu.

 • Toista musiikkia, äänikirjoja ja podcasteja. Audiblen, podcast-sovelluksesi, Spotifyn tai minkä tahansa muun musiikkisovelluksen kautta voit käyttää Echo Dotia kaiuttimena ja toistaa sen kanssa ääntä valitsemalla valintasi manuaalisesti sovelluksen kautta sen puhumisen sijaan.
 • Käytä Echo Dotia ulkoisena kaiuttimena. Yhdistä Echo Dot kaiuttimeen ja voit laajentaa kaiutinaluettasi.
 • Sammuta ajastimet ja muistutukset. Jos olet tottunut käyttämään Alexaa ajastimien asettamiseen, voit silti tehdä tämän painamalla fyysisesti kaiuttimen päällä olevaa toimintopainiketta. Sitä edustaa -merkki itse kaiuttimessa.
 • Et voi käyttää älykkäitä ominaisuuksia. Kun Alexa on pois päältä, et voi saada älykaiuttimesi kertomaan säätä, olemaan vuorovaikutuksessa älykkään kodin asennuksen kanssa tai etsimään tietoja puolestasi. Kaikki tämä edellyttää, että käytät ääntäsi ja Alexa aktivoidaan.

Por Markus