what is samsung bixby 4154184 fdb67a5f7ed6453492da706d6e0577e1

Tekoäly (AI) on nopeasti tulossa osaksi jokapäiväistä elämää lisäämällä puhetuen moniin kuluttajien koti- ja mobiililaitteisiin. AI-ääniavustaja, joka on saatavilla monille Samsungin Android-laitteille, on Samsungin Bixby. Bixby oli alun perin esillä Samsung Galaxy Note 8-, S8- ja S8+ -älypuhelimissa, ja se voidaan lisätä Samsung-älypuhelimiin, joissa on Android 7.0 Nougat tai uudempi.

Mitä Samsung Bixby voi tehdä

Jotta voit käyttää Bixbyä täysin yhteensopivalla laitteella, tarvitset Internet-yhteyden ja Samsung-tilin. Bixby voi hallita lähes kaikkia laitteen toimintoja, mukaan lukien perus- ja lisäasetukset, sekä pääsyä muihin paikallisiin ja Internet-sovelluksiin. Bixbyllä on neljä ydintoimintoa: Ääni, visio, muistutus ja suositus.

Bixby Voicen käyttö

Bixby voi ymmärtää äänikomentoja ja vastata omalla äänellään. Voit puhua Bixbylle englanniksi tai koreaksi. Äänivuorovaikutus voidaan aloittaa pitämällä yhteensopivan puhelimen vasemmalla puolella olevaa Bixby-painiketta painettuna tai sanomalla «Hei Bixby». Äänivastauksen lisäksi Bixby näyttää usein tekstiversion. Voit myös poistaa Bixbyn äänivastaukset käytöstä – se suorittaa silti suullisesti pyydetyt tehtävät. Bixby Voicen avulla voit hallita lähes kaikkia laitteesi asetuksia, ladata, asentaa ja käyttää sovelluksia, soittaa puheluita, lähettää tekstiviestejä, lähettää mitä tahansa Twitteriin tai Facebookiin (myös valokuvia), saada reittiohjeita, mennä sää- tai liikennekyselyihin. , soittaa musiikkia ja paljon muuta. Jos kartta tai kaavio on saatavilla sään tai liikenteen vuoksi, Bixby näyttää sen myös puhelimen näytöllä. Bixby Voicen avulla on mahdollista luoda sanallisia pikakuvakkeita (pikakomentoja) monimutkaisiin tehtäviin. Esimerkiksi sen sijaan, että sanoisit jotain «Hei Bixby – Avaa YouTube ja toista kissavideoita», voit luoda pikakomennon, kuten «cats», ja Bixby hoitaa loput.

 

Bixby Visionin käyttö

Puhelimen sisäänrakennetun kameran, Gallery-sovelluksen ja Internet-yhteyden kanssa Bixby voi:

  • Tunnistaa: Ota valokuva maamerkistä tai sijainnista. Bixby tunnistaa sen ja luettelee myös mitä lähellä on. Tästä on hyötyä, kun yrität selvittää, mitä ostoskeskuksessa on.
  • Kauppa: Osoita kamera tuotetta kohti ja kosketa sitten Bixby Vision -kuvaketta saadaksesi lisätietoja tuotteesta ja mistä/miten sen voi ostaa.
  • Kääntää: Vaikka voit kommunikoida Bixbyn kanssa vain suullisesti englanniksi tai koreaksi, se voi kääntää melkein minkä tahansa kielen tekstiä. Ota kameralla kuva tietyllä kielellä kirjoitetusta tekstistä, jolloin Bixby näyttää tekstikäännöksen puhelimesi näytöllä.
  • QR-koodien lukeminen: Bixby voi lukea QR-koodeja ilman, että sinun tarvitsee ladata ja asentaa erityistä sovellusta. Jos QR-koodi on suunniteltu käynnistämään toiminto, Bixby suorittaa kyseisen tehtävän (kuten siirtyy tietylle verkkosivustolle tai aloittaa sovelluksen latauksen).

 

Bixby-muistutusten käyttäminen

Voit käyttää Bixbyä tapaamisten tai ostoslistan luomiseen ja muistamiseen. Voit esimerkiksi ilmoittaa Bixbylle, että suosikki-TV-ohjelmasi esitetään maanantaisin klo 20. Voit myös kertoa Bixbylle, mihin pysäköit autosi, ja kun palaat, se voi muistuttaa sinua, mihin pysäköit. Voit myös pyytää Bixbyä muistamaan ja hakemaan tietyn sähköpostin, valokuvan, verkkosivun ja paljon muuta.

 

Tietoja Bixby-suosituksista

Mitä enemmän käytät Bixbyä, sitä enemmän se oppii rutiinisi ja kiinnostuksen kohteesi. Bixby voi sitten mukauttaa sovelluksiasi ja etsiä tarkemmin mitä pidät suositusvaihtoehdon avulla.

 

Se tulee alas

Samsungin Bixby on verrattavissa muihin ääniavustajajärjestelmiin, kuten Alexaan, Google Assistantiin, Cortanaan ja Siriin. Mikä tekee Bixbystä kuitenkin hieman erilaisen, on se, että sillä voidaan hallita lähes kaikkia laiteasetuksia ja ylläpitotehtäviä sekä suorittaa useita tehtäviä yhdellä komennolla. Muut ääniavustajat eivät yleensä suorita kaikkia näitä tehtäviä. Bixbyllä voidaan peilata tai jakaa sisältöä puhelimestasi useimmissa Samsungin älytelevisioissa. Bixby-ääniavustaja sisältyy myös tiettyihin Samsungin älytelevisioihin mallivuodelta 2018. «Bixby on TV» antaa katsojille mahdollisuuden navigoida television asetusvalikoissa, käyttää ja hallita sisältöä television Smart Hubin kautta sekä käyttää tietoja ja ohjata muita yhteensopivia älykotilaitteita suoraan televisiosta. Bixby-yhteensopiva television äänikaukosäädin. Lisäksi Amazon Echon, Google Homen ja Apple HomePodin jälkeen Samsung yhdistää Bixby-ääniohjausalustan omaan älykaiuttimeensa, jossa on Samsung Galaxy Home -merkki.

Por Markus