GettyImages 903245326 97438751d4514524ace413dbe0fa2d98

Mitä tietää

 • Helpoin tapa vaihtaa Samsungista iPhoneen on Applen ilmainen Move to iOS Android-sovellus.
 • Move to iOS kopioi valokuvat, viestit, yhteystiedot ja muut tärkeät tiedot Samsungista uuteen iPhoneen.
 • Muuntyyppistä sisältöä (sovellukset, musiikki jne.) varten sinun on ladattava sovelluksia ja siirrettävä tilauksia.

Tässä artikkelissa selitetään paras ja helpoin tapa vaihtaa Samsungista iPhoneen menettämättä tietoja. Vaikka on monia tapoja vaihtaa älypuhelinalustoja ja sen sijaan, että luetellaan ne kaikki – joista jotkin vievät liian monta vaihetta tai liian paljon aikaa – noudata näitä vinkkejä.

Onko vaikea vaihtaa Samsungista iPhoneen?

Ei lainkaan! Itse asiassa Apple tekee vaihtamisesta Samsungista iPhoneen todella helppoa. Ennen kuin aloitamme, on hyvä idea varmuuskopioida Samsung-puhelimesi. Samsung-sovellus nimeltä Smart Switch auttaa varmuuskopioimaan Samsung-puhelimesi. Sinun ei pitäisi tarvita varmuuskopiota, mutta on järkevää saada kopio tiedoistasi. Kun varmuuskopiointi on valmis, toimi seuraavasti:

 1. Käytä Siirrä iOS:ään. Applen ilmainen Move to iOS -sovellus Androidille tekee suurimman osan työstäsi, kun vaihdat Samsung-puhelimesta iPhoneen. Lataa Move to iOS Google Playsta ja asenna se Samsung-puhelimeesi. Se etsii Samsungista tärkeitä tietoja – yhteystiedot, valokuvat, tekstit, kalenterit, verkkoselaimen kirjanmerkit, sähköpostitilit – ja valmistelee sen siirtämistä varten iPhoneen. Yhdistä kaksi puhelinta langattomasti ja kaikki tiedot siirtyvät Samsungista iPhonesi sopiviin sovelluksiin.

 2. Siirrä valokuvia. iOS:ään siirron pitäisi siirtää valokuvasi, mutta jos sinulla on paljon kuvia tai et halua käyttää Applen esiasennettua Kuvat-sovellusta, voit siirtää ne erikseen. Tutustu Valokuvien siirtäminen iPhonesta Androidiin (ohjeet toimivat myös toisinpäin) tai siirrä valokuvat tietokoneellesi ja synkronoi sitten kuvat uuteen iPhoneen.

 3. Lataa sovelluksia. iOS:ään siirtyminen ei siirrä sovelluksia (koska ne eivät toimisi). Onneksi monilla sovelluksilla on sekä iPhone- että Android-versiot. Avaa iPhonellasi App Store -sovellus, etsi tarvitsemasi sovellukset ja lataa ne. Jos Android-sovelluksesta ei ole iPhone-versiota, on luultavasti vastaava. Jos sinulla on tili sovelluksessa, sinun pitäisi pystyä kirjautumaan sisään samalle tilille iPhonessa. Sovelluksen sisäiset ostot Samsungiltasi voivat siirtyä iPhoneen sovelluksesta riippuen. Jos ostokset eivät siirry, ota yhteyttä sovelluksen kehittäjään.

 4. Siirrä musiikkia. Musiikin siirtäminen vaihtaessasi on melko helppoa, jos käytät Spotifya, Apple Musicia tai muuta suoratoistopalvelua. Lataa vain iPhone-sovellus, kirjaudu sisään ja musiikkikirjastosi tulee näkyviin. Sinun on ladattava kappaleita uudelleen, jotta voit kuunnella offline-tilassa. Jos kopioit musiikkia tietokoneellesi, tuo se iTunesiin (tai Musiciin Macissa) ja synkronoi musiikki iPhoneen.

 5. Siirrä podcasteja. Podcastien siirtäminen on vaikeampaa. iPhonelle on olemassa monia upeita podcast-sovelluksia, ja voit käyttää niitä kaikkia nauttiaksesi suosikkipodcasteistasi. Et todennäköisesti pysty helposti siirtämään podcast-jaksoja, jotka olet jo ladannut. Paras vaihtoehto on tilata podcast uudelleen iPhonen podcast-sovelluksessa ja ladata haluamasi jaksot uudelleen.

 6. Siirrä elokuvia ja televisiota. Samoin kuin podcastit, Samsungilla ostamasi liikkuvat elokuvat tai TV-jaksot ovat tuskaa. Jos palveluun, josta ostit elokuvan tai jakson, on iPhone-sovellus, kaikki on kunnossa. Lataa vain sovellus, kirjaudu sisään tililläsi ja ostoksesi ovat saatavilla. Jos sovellusta ei ole tai jos elokuva tai jakso käyttää DRM:ää, jota iPhone ei tue, et voi siirtää sisältöä iPhoneen.

 7. Siirrä e-kirjoja. Sähköisten kirjojen siirtäminen on helppoa, kunhan on olemassa iPhone-sovellus palvelua varten, josta ostit ne (ja luultavasti on). Ostitpa jotain Kindle-sovelluksen kautta Amazonista, Google Booksista, Kobosta tai jostain muusta, asenna iPhone-sovellus, kirjaudu sisään tilillesi ja lataa kirjasi. Tiedostotyypistä riippuen saatat pystyä myös synkronoimaan kirjat suoraan tietokoneeltasi käyttämällä sovellusta, kuten Apple Books.

Haluatko sukeltaa vielä syvemmälle vaihtamiseen Samsungista iPhoneen? Katso Mitä sinun tulee tietää, kun vaihdat Androidista iPhoneen ja käytät Androidia? Nämä ovat iTunesin ominaisuudet, jotka toimivat sinulle.

Kuinka siirrän yhteystietoja Samsungista iPhoneen?

Etkö halua vaivaa siirtää kaikki Samsung-tietosi ja haluat vain varmistaa, että yhteystietosi siirretään? Se on aika helppoa. Siirtyminen iOS:ään on loistava vaihtoehto, mutta se ei ole ainoa. Tutustu kaikkiin vaihtoehtoihin ja hanki vaiheittaiset ohjeet kohdasta Yhteystietojen siirtäminen Androidista iPhoneen.

FAQ

 • Kuinka siirrän tietoja iPhonesta Androidiin?

  Kun vaihdat iPhonesta Androidiin, voit siirtää iPhone-yhteystietosi käyttämällä sovellusta, kuten My Contacts Backup. Käytä Google Drivea kalenteriisi, sähköpostiisi ja kaikkeen muuhun. Useimmilla iPhone-sovelluksilla on Android-vastine, joten saatat päästä käsiksi yksittäisiin pilveen tallennettuihin sovellustietoihin.

 • Kuinka siirrän musiikkia iPhonesta Androidiin?

  Lataa Apple Music -sovellus Androidille ja kirjaudu sisään Apple ID:lläsi. Voit myös tuoda musiikkisi toiseen palveluun, kuten Spotifyyn tai Amazon Musiciin.

 • Kuinka siirrän valokuvia iPhonesta Androidiin?

  Varmuuskopioi valokuvasi iOS:n Google Kuvat -sovelluksella. Kirjaudu sisään Gmail-tililläsi ja napauta Varmuuskopiointi ja synkronointilataa sitten Google-kuvat Android-laitteellesi ja kirjaudu sisään nähdäksesi valokuvasi.

 • Kumpi on parempi, Samsung vai iPhone?

  Kun verrataan iPhone- ja Samsung-puhelimia, uusimmissa Samsung-puhelimissa on paremmat näytöt, laajennettava tallennustila ja muokattavampi käyttöliittymä. Toisaalta iPhonet tarjoavat yleensä nopeamman suorituskyvyn ja erinomaiset suojausominaisuudet. Jos käytät jo Macia, iPadia tai Apple Watchia, iPhone tarjoaa paremman yhteensopivuuden muiden laitteidesi kanssa.

Por Markus