vineviewer 571296343df78c3fa2d5ff48 03f8b6e4673047649ad8be65eb33c3ac

Jos katselit videoita Vine-sovelluksessa ennen kuin sovellus suljettiin vuoden 2017 alussa, saatat muistaa «Nimeni on Jeff» -meemin. Tänään tämä kuuluisa lainaus elokuvasta 22 Jump Street näkyy edelleen TikTokissa ja vastaavissa alustoissa.

«My Name Is Jeff» -meemin alkuperä

Rivi «Nimeni on Jeff» tulee kohtauksesta 22 Jump Street jossa näyttelijä Channing Tatum yrittää äärimmäisen lujasti teeskennellä vierasta aksenttia, mutta epäonnistuu hirveästi ja hilpeästi. Se on lyhyt kohtaus, joten se oli täydellinen lisättäväksi Vine-videoihin (jotka olivat enintään kuusi sekuntia). Voit katsoa «My name is Jeff» -kohtauksen YouTubesta. Vinersillä oli hauskaa kopioida lainaus «Nimeni on Jeff» leikkeiden, musiikkivideoiden ja muiden elokuvien päälle. Käyttäjät yleensä lisäsivät rivin omiin videoihinsa satunnaisen komediavaikutelman saamiseksi. Valitettavasti Vine jäi eläkkeelle 17. tammikuuta 2017, joten alusta, jossa tämä meemi ensimmäisen kerran lanseerattiin, ei ole enää saatavilla.

Mistä löytää «My Name Is Jeff» -meemi

Vine-arkiston sulkeuduttua ei ole enää mahdollista nähdä «My name is Jeff» -meemejä alkuperäisessä muodossaan. Jotkut ikimuistoisimmista Vinesistä elävät kuitenkin YouTuben ansiosta. Jos haet sanalla «Nimeni on Jeff», törmäät erilaisiin videoihin, mukaan lukien kohtauksen parodiat ja «Nimeni on Jeff» Vine-meemikokoelmat.

«My Name Is Jeff» -meemin leviäminen

elokuva 22 Jump Street julkaistiin kesällä 2014, mutta meemi «My name is Jeff» tuli todella suosituksi vasta marraskuussa. Meemi räjähti ensin Vineen, mutta pääsi pian muihin sosiaalisiin verkostoihin, kuten Facebookiin, Twitteriin, YouTubeen, Tumblriin, Redditiin ja Instagramiin. Facebook-sivulla «My name is Jeff» oli aikoinaan yli 84 000 tykkäystä ja sidoksittomalla Twitter-tilillä oli yli 40 000 seuraajaa (sekä Facebook-sivu että Twitter-tili eivät ole enää aktiivisia).

Por Markus