GettyImages 185223738 56a691fd5f9b58b7d0e3a1d9

Mitä tietää

  • IFTTT: Luo RSS-syöte Twitteristä ja luo sitten IFTTT-tili. Käytä IFTTT:tä syötteen suorittamiseen Facebook-sivusi kautta.
  • Postipalvelu: Käytä palvelua, kuten Buffer, Later, Hootsuite tai CoSchedule, julkaistaksesi identtiset viestit eri alustoilla.

Vuonna 2018 Facebook julkaisi päivityksen, joka poisti mahdollisuuden lähettää automaattisesti twiittejä Twitteristä Facebook-profiiliisi. Kolmannen osapuolen työkaluja voidaan kuitenkin edelleen käyttää Facebook-sivujen lähettämiseen ja vuorovaikutukseen niiden kanssa. Alla on ainoa vaihtoehtosi synkronoida Twitter- ja Facebook-viestisi automaattisesti.

Lähetä twiittejä Facebook-sivulle IFTT:n avulla

Jos sinulla on Facebook-sivu, jonka haluat päivittää jokaisella luomallasi uudella twiitillä, muunna twiittisi RSS-syötteeksi ja tuo syöte palveluun, joka lähettää sisällön automaattisesti Facebook-sivullesi. Tässä ovat perusvaiheet:

  1. Muuta Twitter-profiilisi RSS-syötteeksi työkalulla, kuten RSS.app.

    Muista tallentaa URL-linkki uuteen RSS-syötteeseen. Tarvitset sitä myöhemmin.

  2. Luo IFTTT-tili. IFTTT (If This Then That) on ilmainen palvelu, jonka avulla voit yhdistää erilaisia ​​sovelluksia. Voit käyttää sitä Facebook- ja Twitter-tilisi linkittämiseen.

  3. Käytä IFTTT:tä syötteen suorittamiseen Facebook-sivusi kautta. Tee tämä käymällä osoitteessa Tee oma valitse sivu ja RSS. Käytä yllä olevassa vaiheessa luomaasi RSS-linkkiä.

    IFTTT RSS Facebook-sivulle

Lähetä twiittejä Facebook-sivulle käyttämällä postipalvelua

Jos haluat lähettää saman Twitter-profiilillesi ja Facebook-sivullesi ilman, että sinun tarvitsee vaihtaa sivustojen välillä, käytä sosiaalisen median julkaisualustaa, kuten Buffer, Later, Hootsuite tai CoSchedule. Voit ajoittaa identtisiä julkaisuja useille alustoille, jotta tweetit lähetetään automaattisesti Facebook-sivulle ja päinvastoin.

CoSchedule Twitterin ja Facebookin samanaikainen postaus

Por Markus