twitter thread featured 7650cd68ab6c4f88b105fe694b31c37a

Mitä tietää

  • TwitRSS.me: Kirjoita Twitter-kahva, hakutermi tai hashtag vastaavaan kenttään ja valitse sitten Hanki RSS.
  • Voit kopioida syötteen URL-osoitteen selaimen kirjanmerkkiin tai tallentaa sen sovellukseen, kuten Evernoteen (käyttämällä Web Clipper -laajennusta).

Vaikka Twitterissä ei enää ole RSS-syötettä, on olemassa muita tapoja luoda Twitterin RSS-syöte. Tässä oppaassa kerromme, kuinka voit luoda sellaisen TwitRSS.me:n avulla tai kopioimalla sen RSS-lukijaan.

Vieraile TwitRSS.me-sivustolla selaimessasi

TwitRSS.me on ylivoimaisesti yksi nopeimmista ja helpoimmista tavoista luoda RSS-syöte Twitteristä. Sinun ei tarvitse tehdä mitään teknistä ja voit luoda syötteet sekunneissa.

TwitRSS.me:llä on kaksi vaihtoehtoa: RSS-syötteet tietyn käyttäjän twiitteille ja RSS-syötteet termille, jonka tavallisesti liität Twitterin hakukenttään. Jälkimmäinen on erittäin hyödyllinen, jos haluat seurata trendikkäitä termejä tai hashtageja.

Twitter-käyttäjän RSS-syötevaihtoehdolle: Kirjoita haluamasi käyttäjän Twitter-kahva vastaavaan kenttään. Voit halutessasi lisätä vastaukset, jotka he lähettävät muille käyttäjille napsauttamalla Vastauksilla? laatikko.

Etsi Twitteristä RSS-syötevaihtoehto: Kirjoita hakusana vastaavaan kenttään. Valitse iso sininen Hanki RSS -painiketta luodaksesi syötteen. Se voi kestää muutaman sekunnin, joten ole kärsivällinen, kun sivu latautuu.

Kopioi RSS-syötteen URL-osoite ja tallenna se jonnekin

Jos käytät selainta, kuten Google Chromea, näet paljon koodia seuraavalla sivulla. Jos käytät selainta, kuten Mozilla Firefoxia, näet viestisyötteen, jossa on mahdollisuus lisätä ne live-kirjanmerkkeihisi.

Twitterin RSS-syöte

Ihannetapauksessa todella haluat syötteen URL-osoitteen. Jos syötteesi on tarkoitettu käyttäjälle, sen pitäisi näyttää suunnilleen tältä: https://twitrss.me/twitter_user_to_rss/?user=[USERNAME]

class=»ql-syntax»> Jos syötteesi on hakutermi, sen pitäisi näyttää suunnilleen tältä: http://twitrss.me/twitter_search_to_rss/?term=[SEARCH TERM]

class=»ql-syntax»> Lisää linkki selaimesi kirjanmerkkeihin tai tallenna se jonnekin (kuten Evernotessa Web Clipper -laajennuksella), jotta et koskaan menetä sitä ja voit käyttää sitä milloin haluat. Sitten voit jatkaa ja käyttää syötettä valitsemasi RSS-ystävällisen palvelun kanssa.

Por Markus