hashtag Jeffrey Coolidge Getty 457942479 56a1c2765f9b58b7d0c2571c scaled

Twitter on yksi iso chat-huone kaikille verkossa oleville, ja monet ihmiset käyttävät sitä tällä tavalla. Tweettien valtava määrä tekee vaikeaksi pysyä tietyn ihmisryhmän kanssa yhdessä keskustelussa. Siksi Twitterin chat-työkalut ovat hyödyllisiä. Et voi mennä pieleen näiden työkalujen kanssa. Twitter-chatiin liittyminen on yksi parhaista tavoista houkutella uusia seuraajia, olla osa yhteisöä ja oppia uusia asioita. Mikä parasta, se on ilmainen ja hauskaa.

Mitä Twitter-chat oikein on?

Käyttäjät ympäri maailmaa isännöivät keskusteluja eri aiheista tiettyinä aikoina ja viikonpäivinä. Kuka tahansa, jolla on julkinen profiili, voi osallistua seuraamalla chatin hashtagia. Esimerkiksi kuka tahansa bloggaamisesta kiinnostunut voi liittyä Twitterissä joka sunnuntai-ilta järjestettävään suosittuun blogichattiin, joka on merkitty hashtagilla #blogchat. Yksi suurimmista chatin osallistujien kohtaamista ongelmista on, että aktiivisen chatin seuraaminen useiden osallistujien kanssa voi olla tehotonta ja turhauttavaa, kun se tehdään Twitterissä verkon tai jonkin mobiilisovelluksen kautta. Jotkut keskustelut menevät niin nopeasti, että tweetit lentävät ohi ennen kuin pääset lukemaan ne. Voit käyttää Twitterin hallintatyökalua, kuten HootSuitea, seurataksesi tiettyä hashtagia sen omassa sarakkeessa, mutta sinulla on todennäköisesti sama ongelma kuin Twitter.com-sivuston seuraamisessa. Kaikki menee liian nopeasti. Jos olet tosissaan mukana yhdessä tai useammassa Twitter-keskustelussa etkä halua jäädä paitsi mistään tärkeästä, käytä työkaluja, jotka on erityisesti suunniteltu seuraamaan Twitter-chateja ja olemaan vuorovaikutuksessa keskustelupalstojen kanssa helposti. Tässä on muutamia resursseja, joiden avulla pääset alkuun.

Tweet dekki

Jos pidät moniajosta, Tweet dekki on tapa edetä. Se luo useita sarakkeita näytölle, jotta voit seurata ilmoituksia, viestejä, toimintaa ja twiittejä samanaikaisesti. Sarakkeet ovat muokattavissa, ja voit muuttaa oletusasetuksia sisältämään merkintöjä, luetteloita, viestejä ja muita aiheita. Jos haluat tarkastella Twitter-chattia Tweetdeckissä, lisää chatin hashtag. Tee tämä lisäämällä hakusarake ja asettamalla vastaavat termit chat-hashtagiin. Sitten sinulla on chatille omistettu sarake. Voit asettaa sarakkeeseen suodattimia sulkemaan pois uudelleentwiitit tai katsomaan twiittejä vain tietyllä kielellä. Voit myös suodattaa vähimmäismäärän tykkäyksiä ja uudelleentwiittejä. Tweetdeckin avulla voit lähettää uusia twiittejä chatin aikana, lisätä kuvia tai ajoittaa twiitin ilmestymään tiettyyn aikaan

TwChat

TwChat sopii erinomaisesti ihmisille, jotka ovat valmiita viemään Twitter-keskustelun uudelle tasolle. Tämän työkalun avulla voit kirjautua sisään Twitter-tilillesi ja luoda profiilin, jotta voit aloittaa oman keskustelusi, seurata tiettyjä chat-huoneita ja lisätä hashtageja kirjanmerkkeihin myöhempää käyttöä varten. Chat-huoneessa voit nähdä kaikki uudet twiitit, suodattaa uudelleentwiitit pois, merkitä tweetit kysymyksiksi ja lähettää twiittejä liittyäksesi keskusteluun. Toisin kuin joissakin muissa chat-työkaluissa, TwChatissa on kaksi saraketta, jotka erottavat mentorit, chatin isännät ja mahdolliset erityisvieraat kaikista muista. Etusivulla voit tarkastella luetteloa tulevista keskusteluista nähdäksesi, vastaavatko ne kiinnostuksen kohteitasi.

tchat.io

Minimalistit pitävät tchat.io:sta, joka on samanlainen kuin TweetChat, koska se pyytää sinua syöttämään chat-hashtagin ja kirjautumaan Twitteriin osallistuaksesi antamaasi yksinkertaisen keskustelusyötesivun kautta. Suurin ero on, että tchat.io:lla ei ole henkilökohtaisia ​​vaihtoehtoja. Jos haluat erittäin yksinkertaisen työkalun, joka helpottaa chattailua, tchat.io on loistava valinta. Voit keskeyttää tai toistaa streamin milloin tahansa, piilottaa uudelleentwiittaukset tai vaihtaa hashtageja, jos seuraat jotain muuta. Kun olet valmis twiittaamaan, tchat.io tekee sen helpoksi lisäämällä chat-hashtagin twiitin säveltäjään. Voit myös käyttää streamissasi jokaisen twiitin vieressä olevia kuvakepainikkeita vastataksesi, uudelleentwiitataksesi, lainataksesi tai tykätäksesi twiitistä.

twubs

Jos Twitter-keskustelut etenevät liian nopeasti, arvostat Twubs-ominaisuutta, jonka avulla voit säätää syöttönopeutta. Voit myös keskeyttää syötteen milloin haluat, twiitata uudelleen, vastata ja lisätä twiitin suosikkeihin. Twubs lisää automaattisesti chat-hashtagin. Twubs helpottaa Twitter-keskustelujen tutkimista luokittain, ja sen avulla voit ajoittaa keskustelut, jotta tiedät milloin olla verkossa. Voit myös ajoittaa oman Twitter-chatin Twubsin kanssa. Tweettisi korostetaan chatissa, jotta vierailijasi löytävät ne helposti.

Por Markus