msr files 5a75ee50ba617700360a93ac

On olemassa useita tiedostomuotoja, jotka käyttävät MSR-tiedostotunnistetta tietojen tallentamiseen erityyppisille ohjelmistoille, mutta suosituin on MineSight Resource -tiedosto. Toinen tiedosto, joka käyttää .MSR-laajennusta, voi olla Bersoft Image Measurement -tiedosto, LaVision ImSpector -tiedosto, OzWin CompuServe Access SYSOP -tiedosto, Manifest Summary Record tai raporttitiedosto, joka liittyy kaasukromatografia-massaspektrometria (GC-MS) -ohjelmistoon. . Jos mikään yllä olevista ei ole, joitain MSR-tiedostoja käytetään Samsungin ulkoisten asemien kanssa henkilökohtaisten tietojen kansion suojaamiseen.

MSR on myös lyhenne joistakin teknisistä termeistä, jotka eivät liity mihinkään tämän sivun tiedostomuotoihin, kuten: Microsoftin varattu osio, mallikohtainen rekisteri, suurin hakualueja kaivosohjelmistojen arkistot.

Kuinka avata MSR-tiedosto

MineSight 3D (MS3D), mallinnus- ja kaivossuunnitteluohjelma, käytetään avaamaan MSR-tiedosto, joka on MineSight Resource -tiedosto. MineSight käyttää yleensä tämäntyyppisiä MSR-tiedostoja geometriatietojen tallentamiseen. Jos MSR-tiedostosi on Bersoft Image Measurement -tiedosto, se avautuu Bersoft Image Measurement -sovelluksella (joka on lopetettu). Tätä ohjelmaa käytetään digitaalisten valokuvien kahden pisteen välisen etäisyyden mittaamiseen sekä alueen, kulman ja säteen laskemiseen. MSR-tiedosto sisältää nämä mittaukset ja tallennetaan kuvan mukana, joten jos valokuva on nimetty image.png tallennetaan mittausten mukana, ohjelmisto luo MSR-tiedoston nimeltä image.png.msr sen pitäisi pysyä valokuvassa. Bio-Formats on kannettava kuvanlukija, joka voi avata MSR-tiedostoja, jotka ovat LaVision ImSpector -muodossa olevia tiedostoja. Tiedämme, että niillä on jotain tekemistä TriM Scope -mikroskoopin kanssa, joten jos ohjelmisto tulee mikroskoopin mukana, se varmasti avaa myös MSR-tiedoston. Bio-Formatsin lataussivulla on useita latauslinkkejä, mutta etsimäsi on Bio-formaattien paketti JAR-tiedosto. Voit avata MSR-tiedostoja Bio-Formatsilla käyttämällä Tiedosto > Avata valikosta selataksesi sitä tietokoneellasi. Sinun on valittava jompikumpi Kaikki tuetut tiedostotyypit tai Lavision Inspector (*msr) avattavasta «Files of Type:» -valikosta varmistaaksesi, että et rajoita, mitä tiedostoja Bio-Formats etsii (se tukee paljon muita tiedostotyyppejä, kuten JPX, FLI, LIM jne.). MSR-tiedostot, jotka ovat Manifest Summary Records, voidaan avata IDEAlliancen Mail.Dat-työkalulla. GC-MS-ohjelmiston kanssa käytetty MSR-tiedosto on todennäköisesti jonkinlainen grafiikkatiedosto. GC ja GCMS File Translator saattavat pystyä avaamaan tämän tyyppisen MSR -tiedoston. Star Chromatography Workstation -ohjelmistopaketti saattaa myös tukea tätä MSR-muotoa, mutta meillä ei ole lataus- tai ostolinkkiä sille. Jos MSR-tiedostolla on jotain tekemistä Samsung-aseman kanssa, voit avata sen SecretZone-nimisellä ohjelmalla. se luo salasanalla suojatun kansion kiintolevylle, johon voit tallentaa arkaluonteisia tietoja. Meillä ei ole tietoja OzWin CompuServe Access SYSOP -tiedostoista, jotka käyttävät MSR-tiedostotunnistetta. Koska tämä laajennus jakaa useat tiedostomuodot, tietokoneesi voi olla määritetty käyttämään yhtä ohjelmaa MSR-tiedostojen avaamiseen, mutta haluat mieluummin toisen ohjelman tekevän sen. Ohjeita tämän tekemiseen on kohdassa Tiedostoyhdistelmien muuttaminen Windowsissa.

Kuinka muuntaa MSR-tiedosto

MineSight 3D -ohjelmisto voi todennäköisimmin suorittaa jonkinlaisen muunnoksen tämän tyyppiselle MSR-tiedostolle, esimerkiksi kenties toiseen 3D-piirustusmuotoon, jota vastaavat mallinnusohjelmat käyttävät. Tämä on hyvin yleistä. Jotkut käyttäjät ovat voineet muuntaa MSR-tiedostonsa DXF-muotoon vaihtamalla tiedostotunnisteeksi .TXT, jonka he voivat sitten avata AutoCADissa ja lopulta tallentaa DXF-muodossa. Bersoft Image Measurement voi tuoda MSR-tiedoston, joka on mittaustiedosto, ja viedä saman tiedoston CSV-, PDF- tai HTML-muotoon. MSR-tiedostot, jotka ovat LaVision ImSpector -tiedostoja pitäisi voidaan muuntaa Bio-Formats-ohjelmalla. Avaa vain tiedosto kyseisessä ohjelmassa ja käytä sitten Tiedosto > Tallentaa valitaksesi uuden muodon. Meillä ei ole yksityiskohtia muiden edellä mainittujen ohjelmien kanssa käytettyjen MSR-tiedostojen muuntamisesta. Yleensä, jos ohjelma tukee tiedoston muuntamista uuteen muotoon, se tehdään Tallenna nimellä valikon kuten Bio-Formats tai jonkinlainen Viedä valinta.

Etkö vieläkään voi avata tiedostoa?

Jos tiedostosi ei avaudu tässä vaiheessa, on mahdollista, että olet ymmärtänyt tiedostotunnisteen väärin. Joillakin tiedostoilla on useita samoja tiedostopääte kirjaimia/numeroita, joten ne näyttävät olevan samassa tai samankaltaisessa muodossa, vaikka todellisuudessa ne eivät ole. Jos sinulla on esimerkiksi MSRCINDICENT-tiedosto, saatat ajatella sen liittyvän johonkin yllä olevista muodoista, koska alussa on «MSR»-teksti. Todellisuudessa Windowsin etätuki käyttää näitä tiedostoja kutsutiedostoina. MRS on toinen, jonka voit helposti luulla MSR-tiedostoksi. MRS-tiedostot ovat itse asiassa GunZ Game Data -tiedostoja, joita GunZ-videopeli käyttää. Tässä voidaan antaa useita muita esimerkkejä, mukaan lukien MSS, SR, SRM ja MMS. Jos sinulla ei itse asiassa ole MSR-tiedostoa, tutki tiedoston lopussa olevaa tiedostopäätettä saadaksesi lisätietoja sen avaamisesta/muokkaamisesta/muuntamisesta.

Por Markus