dop files 59d7f02003f402001051a713

DOP-tiedostotunnisteella varustettu tiedosto on todennäköisesti pelkkää tekstin korjausasetustiedosto, joka sisältää kuvansäätöarvot DxO PhotoLabilla (aiemmin DxO Optics Prolla) muokatuille valokuville. DOP-tiedostolla on täsmälleen sama nimi kuin kuvatiedostolla, mutta se päättyy .DOP-liitteeseen, esim. myimage.cr2.dop. DOP-tiedostossa on useita tekstirivejä, jotka viittaavat tiettyihin asetuksiin, joita voidaan soveltaa kuvaan. Kolme esimerkkiä ovat: BlurIntensity, HazeRemovalActive, ja ColorModeSaturationjokaisella on oma arvonsa (esim15, vääräja 0).

Jotkin DOP-tiedostot voivat sen sijaan olla Schneider Electric/Telemecanique HMI-projektitiedostoja, XML-pohjaisia ​​Directory Opus Application -tiedostoja, Digital Orchestrator -tiedostoja, joita käytetään Voyetra Turtle Beachin nyt lopetetun Digital Orchestrator -ääniohjelmiston kanssa, tai niitä voidaan käyttää sisältämään mukautettuja PDF-vientiasetuksia. DOP on myös lyhenne joistakin teknologiatermeistä, jotka eivät koske tiedostomuotoja, kuten: data/päivämäärä objekti käsitelty, toimintaprotokollahakemistoja työpöydän käyttömenettely.

Kuinka avata DOP-tiedosto

DxO PhotoLab -ohjelmisto käyttää DxO-korjausasetustiedostoja tietojen tallentamiseen RAW-tiedostoon kyseisellä ohjelmalla tehdyistä muutoksista, mutta niitä ei ole tarkoitettu avattavaksi suoraan. Toisin sanoen, kun avaat RAW-kuvatiedoston DxO PhotoLabilla, teet siihen muutoksia ja sitten viet kuvan JPG-muodossa (tai missä tahansa valitsemassasi muodossa), DOP-tiedosto luodaan muunnoksen kanssa, jossa muutokset tehdään. tallennettu tekemäsi . Niin kauan kuin DOP-tiedosto pysyy samassa kansiossa RAW-kuvan kanssa, asetuksesi säilyvät, kun seuraavan kerran avaat RAW-tiedoston DxO PhotoLabissa. Voit kuitenkin avata DxO-korjausasetukset-tiedoston millä tahansa tekstieditorilla, kuten Notepad++:lla, jos olet kiinnostunut tekstiversiosta siitä, miten ohjelma tunnistaa korjaukset ja säädöt. Jos DOP-tiedostosi on Schneider Electric/Telemecanique HMI (ihmis-koneliitäntä) -projektitiedosto, sinun pitäisi pystyä avaamaan se Schneider Electricin Vijeo Designerilla tai Delta Electronicsin Screen Editorilla. Näistä linkeistä ei ole saatavilla Vijeo Designerin tai Screen Editorin uusimpia versioita. Ohjelmiston valmistus saatetaan lopettaa, mutta voit ehkä pyytää kopion kyseisiltä yrityksiltä, ​​jos sinulla ei vielä ole kopiota tietokoneessasi. Vijeo Designerin vanha demoversio on saatavilla täältä. Myös Directory Opus -ohjelma, vaihtoehto Windows Explorerille, käyttää DOP-tiedostoja, mutta ne tallennetaan vain sovelluksen asennuskansioon, eikä niitä ole tarkoitettu avattavaksi tai käytettäväksi manuaalisesti. Koska ne ovat kuitenkin vain tekstitiedostoja, voit avata sellaisen suosikkitekstieditorillasi muokataksesi tai lukeaksesi koodia. DOP-tiedostoja, jotka ovat PDF-vientiasetuksia, voidaan käyttää muiden ohjelmien kanssa, mutta ainoat, joista tiedämme, ovat Creo Parametric ja Creo Elements PTC:ltä. Digital Orchestrator -ohjelman viimeisin versio julkaistiin vuonna 1997, emmekä löydä virallista lataus-/ostolinkkiä, joten on todennäköistä, että DOP-tiedostosi ei ole tässä muodossa. Jos olet varma, että näin on, sinä pitäisi avaa se ohjelma. Voit lukea siitä Videogame Music Preservation Foundationin Digital Orchestrator Pro -sivulta. Muilla DOP-tiedostoilla ei ehkä ole mitään tekemistä näiden sovellusten kanssa. Jos et ole varma, missä muodossa se on, suosittelemme, että avaat DOP-tiedoston Notepad++:lla nähdäksesi sen tekstidokumenttina, mikä voi joskus auttaa sinua selvittämään, minkä tyyppisestä tiedostosta on kyse (asiakirja, kuva, video jne. .) tai millä ohjelmalla se luotiin.

Kuinka muuntaa DOP-tiedoston

Useimmat tiedostotyypit voidaan muuntaa ilmaisella tiedostomuuntimella, mutta luultavasti ei ole monia, jotka tukevat kumpaakaan näistä DOP-muodoista, mikä todennäköisimmin johtuu siitä, ettei mitään näistä tiedostoista tarvitse olla toisessa muodossa. Yksi asia, jonka voit yrittää, on avata DOP-tiedosto siinä ohjelmassa, johon se kuuluu, ja sitten de Tiedosto > Tallenna nimellä tai Viedä valikosta (jos sellainen on) muuntaaksesi DOP-tiedoston uuteen muotoon.

Etkö vieläkään voi avata tiedostoa?

Oletko kokeillut yllä olevia ohjelmia, mutta et silti saa sitä toimimaan? Saatat vain käsitellä tiedostoa, joka ei kuulu mihinkään yllä olevista muodoista. Näin tapahtuu yleensä, kun olet lukenut tiedostotunnisteen väärin. Esimerkiksi DOC-, DOT- (Word Document Template), DO- ja DHP-tiedostot jakavat kaikki samat kirjaimet kuin DOP-tiedostot, mutta yhtäkään niistä ei voida avata DOP-avaajilla ylhäältä. Jokainen tiedosto tarvitsee oman erityisen ohjelman, jolla ne voidaan avata ja muuntaa. Jos et voi avata tiedostoa yllä olevilla DOP-editoreilla tai katseluohjelmilla, tarkista tiedostopääte. Jos käy ilmi, että sinulla ei ole DOP-tiedostoa, tutki tiedostopäätettäsi tehdä jotta voit löytää oikeat ohjelmat, joiden kanssa se toimii.

FAQ

  • Mikä on VDZ-tiedosto?

    VDZ-laajennuksella varustetut tiedostot ovat Vijeo Designer -projektitiedostoja. Vijeo Designeria käytetään Human-Machine Interface (HMI) -sovellusten luomiseen kosketusnäytöllisille laitteille, jotka ovat yhteensopivia EcoStruxure Machine Expertin kanssa.

  • Mihin Vijeo Designer tallentaa tiedostot oletuksena?

    Oletuksena Vijeo Designer tallentaa tiedostot kansioon C:Program FilesSchneider ElectricVijeo-DesignerVijeo-FrameVijeo-Manager. Windows XP -käyttäjille oletuskansio on C:Documents and SettingsAll UsersDocumentsVijeo-DesignerVijeo-Manager.

  • Kuinka voin viedä Vijeo Designer -projektin EcoStruxure Machine Expertistä?

    Siirry EcoStruxure Machine Expertissä osoitteeseen: Tiedosto > Vie Vijeo-Designer-projekti ja valitse VDZ-tiedoston tallennuspaikka. Voit sitten avata VDZ-tiedoston Vijeo Designerilla.

Por Markus