whatiswikibuy 5b3aa9ae46e0fb00375a23b9 scaled

Capital One Shopping (aiemmin Wikibuy) on verkkoselainlaajennus, joka etsii automaattisesti kuponkikoodeja, kun teet ostoksia verkossa. Toisin kuin kuponkisivustot, jotka vaativat asiakkaita lisäämään kuponkikoodit manuaalisesti verkkosivustoltaan, Capital One Shopping etsii kaikki saatavilla olevat kupongit ja käyttää niitä kassalla. Capital One Shopping perustettiin vuonna 2014 nimellä Wikibuy. Capital One Bank osti sen vuonna 2018 ja nimesi sen uudelleen Capital One Shoppingiksi vuonna 2020. Mistä pidämme

 • Helppo asentaa ja käyttää.
 • Ilmaista rahaa pienellä vaivalla.
 • Ansaitse ilmaisia ​​tai alennettuja tuotteita.
 • Löytää enemmän kuponkeja kuin kilpailevia laajennuksia.

Mistä emme pidä

 • Hintavertailutoiminto ei aina ole tarkka ja voi johtaa epätarkkoihin tarjouksiin.
 • Jos et löydä kuponkeja, se voi olla ajanhukkaa.

 

Miten Capital One Shopping -kupongin laajennus toimii?

Kun asennat Capital One Shoppingin, näet uuden kuvakkeen selainikkunan lisäosien tai laajennusten alueella. Voit käyttää laajennusta valitsemalla kuvakkeen, kun olet ostossivuston ostoskorissa tai kassasivulla. Laajennus saattaa ilmestyä automaattisesti, tai sinun on ehkä valittava sen kuvake. Näkyviin tulee ikkuna, joka näyttää kuinka monta kuponkikoodia se on löytänyt tuotteelle. Valitse Kokeile koodeja käyttää koodeja. (Ei ole takeita siitä, että koodit toimivat; monet eivät.) Kokonaissummaasi käytetään voimassa olevia kuponkikoodeja, joista käy ilmi, kuinka paljon säästöjä olet ansainnut.

Missä Capital One Shopping on saatavilla?

Capital One Shopping on saatavana laajennuksena suosituimpiin verkkoselaimiin, kuten Chrome, Firefox, Edge ja Safari. Voit käyttää Capital One Shoppingia suosituimmilla ostossivustoilla. Linkittämällä luotto- tai pankkikortin tiliisi voit ansaita Capital One -ostoskrediittejä, kun teet ostoksia osallistuvissa kivijalkakaupoissa, ravintoloissa ja muissa yrityksissä. Katso lisätietoja osallistuvien kauppiaiden täydellisestä luettelosta. iOS- ja Android-laitteille on saatavilla myös täydentävä Capital One Shopping -sovellus.

 

Capital One Shopping -selainlaajennuksen asentaminen

Asenna Capital One Shopping -selainlaajennus seuraavasti:

 1. Siirry osoitteeseen CapitalOneShopping.com/instant.
 2. Valitse Lisätä [your browser] – Se on ilmainen
 3. Valitse Lisätä [browser]Lisää Capital One Shopping selaimeen
 4. Valitse Lisää laajennus tai sallia pyydettäessä. Jos käytät Safaria, sinut ohjataan App Storeen. Valitse Saada tai asentaa lisätäksesi laajennuksen ja jatkaaksesi. Noudata ohjeita lisätäksesi laajennuksen selaimeesi. Vaiheet vaihtelevat käyttämäsi selaimen mukaan.
 5. Anna postinumerosi, ilmoita, onko sinulla Amazon Prime, hyväksy käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö ja valitse sitten Hyppää kyytiin† Anna sähköpostiosoite ja luo salasana, jos et ole jo tehnyt niin.Lisää Capital One Shopping selaimeen
 6. Valitse Hyppää kyytiin tai sulje ikkuna.

Jos haluat asentaa Capital One Shoppingin suoraan selaimen laajennussivulta, valitse jokin seuraavista linkeistä:

 • Capital One Shopping for Chrome
 • Capital One Shopping for Firefox
 • Capital One ostoksia Edgelle
 • Capital One Shopping for Safari

 

Kuinka poistaa Capital One Shopping

Jos haluat poistaa Capital One Shoppingin asennuksen, avaa lisäosien tai laajennusten hallintasivu verkkoselaimessa, siirry Capital One Shopping -laajennukseen ja napsauta Poista tai Poista† Kun sinua kehotetaan vahvistamaan poisto, napsauta Joo tai Okei

Poista Capital One Shopping -laajennus

 

Onko Capital Onessa ostaminen turvallista?

Selainlaajennukset voivat seurata henkilökohtaisia ​​tietoja ja sisältää haittaohjelmia, joten ole varovainen, minkä asennat. Capital One Shopping on turvallista, mutta jotkut ihmiset voivat olla epämukavaksi sen tallentamien ja tallentamien tietojen määrästä. Kun asennat Capital One Shoppingin, annat sille luvan kerätä sinusta henkilökohtaisia ​​tietoja, mukaan lukien selaus- ja ostokäyttäytymistä, ja välittää nämä tiedot Capital Onelle, jonka omistaa luottokorttiyhtiö Capital One.

 

Vinkkejä, jotka kannattaa pitää mielessä käytettäessä Capital One -ostoskuponkisovellusta

Seuraa näitä vinkkejä saadaksesi parhaan kokemuksen Capital One Shopping Coupon App -sovelluksesta:

 • Käytä hintaseurantaa saadaksesi parhaat mahdolliset tarjoukset: Capital One seuraa tiettyjen tuotteiden hintamuutoksia, mukaan lukien lentoliput. On hyödyllistä pitää hintaa silmällä parhaan tarjouksen saamiseksi.
 • Tutustu hintavertailutoimintoon: Kun löydät tarjouksen Amazonista, tarkista Capital One Shoppingin avulla, onko sama tuote halvempi toisessa verkkokaupassa.
 • Tarkista hintavertailutarjoukset huolellisesti: Hintavertailuominaisuus on loistava tapa säästää rahaa, mutta varmista, että kauppa pysyy voimassa, kun menet uuteen kauppaan. Tarkista, onko eBayn kaltaisen sivuston vaihtoehtoinen listaus samalle tuotteelle, jonka alun perin ostit Amazonista.
 • Hyödynnä Capital One Shopping -krediittejä: Jos käytät Capital One Shoppingia paljon, valitse aina Okei Capital One Shopping Credits -ilmoituksessa, kun teet ostoksia Walmartissa, Macy’sissa tai muissa jälleenmyyjissä. Käytä krediittejä hankkiaksesi ilmaista tavaraa Capital One Shoppingin kautta.
 • Käytä kumppanisovellusta nähdäksesi, miltä tuotteet näyttävät kotonasi: Jos sinulla on iPhone tai iPad, kumppanina oleva Capital One Shopping -sovellus näyttää lisätyn todellisuuden avulla, miltä laitteet ja muut tuotteet näyttävät.

 

Capital One Shopping Coupon -sovelluksen kilpailijat

Capital One Shopping on yksi parhaista kupongisovelluksista, ja se on melko hyvä kelvollisten koodien löytämisessä, mutta samankaltaiset palvelut kilpailevat:

 • Hunaja: Tämä on Capital One Shoppingin suurin kilpailija, koska molemmat selainlaajennukset suorittavat saman toiminnon. Kuponkien etsimisen ja käyttämisen lisäksi Honey tarjoaa cashbackia joistakin verkkokaupoista HoneyGold-ohjelmansa kautta.
 • kamelinsyöjä: Camelizer toimii eri tavalla kuin Capital One Shopping tai Honey. Se on CamelCamelCamel.com-selainlaajennus, joka on erikoistunut hintojen seurantaan ja tarjousten löytämiseen Amazonista.
 • RetailMeNot: Se on yksi vanhimmista ja vakiintuneimmista kuponkisivustoista taitaville ostajille, jotka haluavat etsiä tarjouksia manuaalisesti.
 • tarjoukset spotr: Tämä on toinen kuponkisivusto, mutta se käyttää joukkolähteistä kuponkitietokantaa ja lupaa enemmän kelvollisia koodeja kuin muut sivustot.

 

Mikä on Capital One Shopping iOS -sovellus?

Capital One Shopping tunnetaan selainlaajennuksestaan, mutta iOS- ja Android-laitteille on myös kumppanisovellus. Se ei toimi samalla tavalla kuin selainlaajennus. Käytä sovellusta tuotteiden etsimiseen tai viivakoodien skannaamiseen tehdessäsi ostoksia kivijalkakaupoissa. Se hakee tarjouksia suosituilta jälleenmyyjiltä, ​​kuten Walmart, Target ja eBay, näyttääkseen parhaan saatavilla olevan hinnan.

Wikibuy iOS -sovelluksen avulla voit etsiä tuotteita koskevia tarjouksia

Haittapuolena on, että sinun on annettava luottokorttitietosi, jotta voit hyötyä kaupasta. Sovellus toimii välittäjänä ja tekee tilauksen puolestasi. Jos haluat tilata suoraan jälleenmyyjältä, käytä verkkoselainta Capital One Shopping -laajennuksella.

Lataa:

Por Markus