GettyImages 108757759 5c912404c9e77c00010e9762

Sukututkimus- ja sukututkimussivustot ovat erittäin suosittuja Internetissä. Ihmiset kaikilta elämänaloilta haluavat tietää, mistä heidän perheensä on kotoisin ja kuka oli tärkeä heidän sukunsa historiassa. Monet ihmiset etsivät myös muita ihmisiä, jotka ovat kaukaisia ​​sukulaisia. Jos olet koskaan halunnut luoda yhden näistä sivustoista perheellesi, nyt on tilaisuutesi. Sinulle luomiemme ja keräämiemme vinkkien ja opetusohjelmien avulla voit luoda myös oman sivustosi.

Basso

Jos et ole koskaan luonut verkkosivustoa, sinun on ehkä ensin opittava HTML:n ja web-suunnittelun perusteet. Etsi ensin HTML 101 -kurssi, jossa opit perusteet. Kun olet oppinut HTML:n, opit web-suunnittelun perusteet. Ota selvää, mitä tarvitset menestyvään verkkosivustoon. Opit jopa luomaan sivustosi tuntematta HTML:ää käyttämällä joitain online-työkaluja, joita jotkut isännöintipalveluntarjoajat tarjoavat.

Mitä sisällyttää?

Jokainen perhe on erilainen ja jokainen sukuhistoria on erilainen. Siksi sinun tulee sisällyttää sivustollesi tietoja perheestäsi ja sen historiasta. Jos sinulla on kuvia perheestäsi ja/tai esivanhemmistasi, liitä mukaan myös ne. Kerro jotain jokaisesta perheenjäsenestä, jotta sivustollesi tulevat ihmiset tietävät muutakin kuin vain nimensä. Jos olet luonut sukupuun, lisää se sivustollesi. Kerro sitten meille, millaista tietoa etsit. Etsitkö lisätietoa perheesi historiasta? Muita esivanhemmiisi liittyviä ihmisiä? Tai ehkä haluat luoda perhehakemiston. Joka tapauksessa sinun on kerrottava ihmisille, mikä sivustosi on ja mitä sinun on parannettava sitä.

Verkkotila ja ohjelmistot

Tarvitset paikan julkaistaksesi sivustosi. Tämä edellyttää, että kirjaudut verkkosivuston isännöintipalveluntarjoajaan. Joillakin niistä, kuten Google Page Creatorilla, on mallit, jotka on suunniteltu erityisesti sukututkimussivuston luomiseen. Jos käytät näitä, sinun ei tarvitse osata HTML:ää. Voit luoda sukupuusi sukututkimusohjelmistolla. Nämä ohjelmat voivat olla verkossa tai ladata tietokoneellesi. Jotkut heistä jopa auttavat sinua saamaan sukupuusi tietokoneeltasi verkkosivustollesi.

Grafiikka

Kun olet kirjoittanut sivustosi, olet valmis saamaan sen näyttämään hyvältä. Voit tehdä tämän lisäämällä joitakin sukututkimuskuvia. Löydät tämän tyyppisille sivustoille luotuja kuvia, mukaan lukien taustat, reunat, jakajat, testamentit, hautakivet, pergamenttikortit ja paljon muuta. Tällaisten clipart-kuvien lisäksi voit löytää myös muun tyyppisiä ilmaisia ​​clipart-kuvia, jotka antavat sivustollesi erityisen tunnelman tai teeman.

Por Markus