Lifewire How To Share Kindle Books 1357785 35ee4b024c204263abb09fbbbe395882

Tiesitkö, että on olemassa toinen tapa saada Kindle-kirjoja ilmaiseksi uusimpien ilmaisten Kindle-kirjojen luetteloiden lisäksi? Alta opit jakamaan Kindle-kirjoja ystävien ja perheen kanssa ja kuinka lainata heidän Kindle-kirjojaan ilmaiseksi. Kavereiden kanssa jaettuna kirjoja voi lainata jopa 14 päiväksi. Jos kuitenkin jaat Kindle-kirjasi perheesi kanssa, he voivat käyttää niitä niin kauan kuin haluavat. Alla on yksityiskohtaiset ohjeet Kindle-e-kirjan lainaamiseen ystävälle tai perheenjäsenelle sekä ohjeet jaetun Kindle-kirjan lataamiseen heidän laitteelleen. Muista lukea alla oleva «Lainausrajoitukset» -osio, jotta tiedät, mitä voit ja mitä et tehdä lainaessasi Kindle-kirjoja.

Lainaatko Kindle-kirjan kenellekään?

Kindle-kirjan lainaamiseen on kaksi tapaa. Voit valita kumman tahansa menetelmän sen mukaan, mikä on sinulle helpoin, vaikka suosittelemmekin noudattamaan alla olevia ensimmäisiä ohjeita. Mitä tahansa menetelmää käytät, vastaanottajalla on seitsemän päivää aikaa hyväksyä lainaamasi kirja. Tänä aikana kirja ei ole saatavillasi.

Käytä «Hallinnoi yhteystietojasi ja laitteitasi» Kindle-kirjan lainaamiseen

Tämä menetelmä vie sinut suoraan tilisivullesi, jossa on luettelo kaikista ostamistasi Kindle-kirjoista, jolloin kirjojen löytäminen ja jakaminen on todella helppoa.

 1. Siirry Amazon-tilisi Hallitse sisältöäsi ja laitteitasi -osioon.

 2. Valitse lainattavan kirjan vasemmalla puolella oleva painike ja valitse sitten linkki nimeltä Lainaa tämä otsikko. Tämä vie sinut uudelle sivulle.

  Bad Break -kirja lainaa tämän otsikkovaihtoehdon Amazonista

  Jos tämä vaihtoehto ei ole käytettävissä, kirjaa ei voi lainata. Jo lainassa olevat kirjat sanovat Lainata heidän vieressään.

 3. Syötä vastaanottajan sähköpostiosoite tietokenttään ja kirjoita nimesi kenttään From laatikko. Voit myös lisätä viestin ja vastaanottajan nimen.

 4. Valitse Lähetä nyt lainataksesi Kindle-kirjaasi.

  Lainaa tämä kirjasivu Amazonista

Lainaa Kindle-kirjoja tuotetietosivulta

Toinen tapa jakaa Kindle-kirjoja muiden kanssa on etsiä ne ensin Kindle Storesta.

 1. Vieraile Kindle Storessa löytääksesi kirjan, jonka haluat jakaa. Sinun täytyy tietysti jo omistaa kirja, ennen kuin voit jakaa sen.

 2. Kun tarkastelet Kindle-kirjan tietosivua, valitse linkki sivun yläreunassa olevasta lauseesta Lainaa tämä kirja kenelle haluat.

  Lainaa tämä kirjalinkki kirjaa varten Amazonissa

 3. Uusi ikkuna avautuu. Kirjoita vastaanottajan sähköpostiosoite ja nimesi vastaaviin tekstikenttiin.

 4. Valitse Lähetä nyt lainataksesi Kindle-kirjaasi.

  Lainaa tämä kirjasivu Amazonista

Lataa lainattu Kindle-kirja

Jos ystäväsi on lähettänyt sinulle e-kirjan lainattavaksi, lataa se Kindle-lukusovellukseesi noudattamalla näitä ohjeita:

 1. Avaa lähettäjän sähköposti ja valitse Hanki lainaamasi kirja nyt.

  Sähköposti, jossa kerrotaan kuinka saat lainaamasi kirjasi Amazonista

  Sähköposti tulee osoitteesta Amazon.com, jonka aiherivillä joku lainasi sinulle Kindle-e-kirjan.

 2. Jos tiedät, mihin laitteeseen tai lukusovellukseen haluat lähettää Kindle-kirjan, valitse se nyt ja valitse Hyväksy lainattu kirja. Jos sinulla ei ole Kindleä tai sovellusta, joka voi lukea Kindle-kirjoja, valitse Hyväksy lainattu kirja joka tapauksessa, ja lataa sitten ilmainen Kindle-lukusovellus noudattamalla ohjeita. Sinua saatetaan pyytää kirjautumaan sisään Amazon-tilillesi.

  Hyväksy lainaamasi Kindle-kirjasivu Amazonissa

Lainausrajoitukset

Kaikki Kindle-kirjat eivät ole lainattavissa. Muut voivat lainata vain lainauskelpoisiksi merkittyjä kirjoja. Kun olet lainannut kirjan jollekin, et voi lukea sitä uudelleen sinä aikana. Toisin sanoen Kindle-kirjaa voi lukea vain yksi henkilö kerrallaan, mikä tarkoittaa, että sinulta lainattua kirjaa voi lukea vain sen lainaaja. Henkilöllä, jolle lainasit Kindle-kirjan, on 14 päivää aikaa (kustantaja määrittää tämän ajanjakson), ennen kuin se palautetaan sinulle. Koska heillä on seitsemän päivää aikaa hyväksyä laina, olettaen, että he odottavat kokonaisen viikon lainatakseen kirjan, ja koska et pääse käsiksi kirjaasi heti lainausprosessin aloittamisen jälkeen, voit käyttää Kindle-kirjaa. jää väliin yhteensä 21 päivää. Voit lainata tietyn kirjan vain kerran, tarkoittaa, että jos joku on lainannut sinulta tietyn Kindle-kirjan, et voi enää lainata samaa kirjaa samalle henkilölle tai joku muu.

Ota yhteyttä muihin, jotka haluavat jakaa Kindle-kirjoja

Jos haluat lainata Kindle-kirjan, jota ystävälläsi ei ole, on tiettyjä verkkosivustoja, joiden avulla voit ottaa yhteyttä muihin ihmisiin, jotka haluavat jakaa Kindle-kirjoja. Tässä on muutamia suosikkejamme:

 • Lendle: Jos haluat lainata kirjan joltain tällä sivustolla, voit etsiä sitä helposti verkkosivuston kautta tai käyttämällä kirjanmerkkiä, jonka avulla voit etsiä nopeasti Amazonin omalta sivustolta löytämiäsi kirjoja Lendlestä. Voit lajitella tulokset lainaajien määrän ja lainahakemusten määrän mukaan.
 • BookLending.com: Hae kirjaa lainattavaksi kaikilta muilta BookLending.comin käyttäjiltä. Saat sähköpostin Amazonilta heti, kun kirja on saatavilla.
 • Goodreads: Tämä verkkosivusto voi muodostaa yhteyden Amazon-tiliisi sekunneissa, jotta Kindle-kirjojen jakaminen on todella helppoa. Seuraa heidän verkkosivustollaan olevia ohjeita oppiaksesi jakamaan kirjoja ilmaiseksi muiden Goodreads-jäsenten kanssa.

Jaa Kindle-kirjoja perheesi kanssa

Toinen tapa, jolla voit jakaa Kindle-kirjoja, on perheesi kanssa. Tämä hyödyntää Amazonin Family Library -ominaisuutta, jonka avulla kaksi aikuista ja neljä lasta voivat jakaa Kindle-kirjojaan, -sovelluksiaan ja äänikirjojaan toistensa kanssa perheen kirjastolaitteessa tai -sovelluksessa. Jos sinulla on Amazon Prime, perheesi kanssa jaetaan enemmän etuja, kuten ilmainen kahden päivän toimitus, Prime Video ja paljon muuta. Koko perheen kirjasto eroaa yllä olevasta tavasta jakaa Kindle-kirjoja, koska menetelmän rajoituksia ei ole tässä. Tämä tarkoittaa, että aikuinen, jonka kanssa jaat Kindle-kirjasi, ei ole rajoitettu 14 päivän laina-aikaan, ja voitte molemmat lukea samaa kirjaa samanaikaisesti. Sinun tarvitsee vain jakaa Kindle-kirjoja perheesi kanssa, kun määrität toisen aikuisen ja lapset, joilla pitäisi olla pääsy tiliisi.

 1. Vieraile Amazon Householdissa.

 2. Valitse Lisää aikuinen.

  Lisää Amazonin kotitalouspainike aikuisille

 3. Toisen aikuisen on kirjauduttava sisään omilla tunnuksillaan tai luotava uusi tili, jos hänellä ei ole sellaista. Heidän on ehkä vahvistettava tilinsä napsauttamalla puhelimeen lähetettyä linkkiä.

 4. Hyväksy maksutietojen jakaminen, jotta voit jakaa edut, ja valitse sitten Taloudenhoito.

 5. Päätä, mitä haluat jakaa toisen aikuisen kanssa: Sovellukset/pelit, äänikirjojaja tai e-kirjojaja valitse sitten Seuraava.

  Amazonin kotitalouden jakamisen edut

Lapsen lisääminen tilillesi on yhtä helppoa kuin vaiheet 1 ja 2 uudelleen, mutta tällä kertaa valitse Lisää teini tai Lisää lapsi. Vain Amazon FreeTimea tukevat laitteet voivat käyttää lapsitilejä.

Lataa Kindle-kirja perheen kirjastosta

Kun sinä ja toinen aikuinen perheessäsi olette antaneet toisillenne täyden pääsyn toisen henkilön Kindle-kirjoihin, jaetut kirjat on helppo hankkia: siirry Amazon-tilisi Sisällön ja laitteiden hallinta -osioon ja valitse, mitkä toimitetaan omalle tilillesi. laite ja valitse Toimittaa valitaksesi laitteen.

Jaetut e-kirjat Amazonissa

Por Markus