modern thin line design concept for events website banner 669761054 5a8f63bcc5542e00374a1d68

Mitä tietää

 • Sirin ottaminen käyttöön: Siirry iPhonessa kohtaan asetukset > Kalenteri > Siri ja haku. Käynnistää Näytä Siri-ehdotukset sovelluksessa.
 • Sähköpostitapahtuman lisääminen: Napauta alleviivattua päivämäärä tai aika ja valitse Luo tapahtuma. Tee muutoksia kohtaan Uusi tapahtuma näyttöä ja napauta Lisätä.
 • Viestit-tapahtuman lisääminen: Napauta alleviivattua tapahtuman tiedot ja valitse Luo tapahtuma. Muokkaa merkintää ja napauta Lisätä.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka kalenteritapahtumia lisätään tai ehdotetaan Mail-sovelluksen, Viestit-sovelluksen ja Safari-selaimen tiedoista. Se sisältää myös tietoja ehdotettujen tapahtumien lisäämisestä Kalenteri-sovellukseen iPhonessa, jossa on iOS 12 tai uudempi.

Käytä Siriä tapahtumien etsimiseen muissa sovelluksissa

Voit määrittää iPhonesi niin, että Siri ehdottaa tapahtumia, joita se löytää Mail-sovelluksesta, Viestit-sovelluksesta ja Safarista, kuten kokousaikoja tai varauksia. Sitten voit lisätä ne Kalenteri-sovellukseen. Jos sähköpostiviestissä lukee esimerkiksi: «Entä illallinen tänä iltana klo 20? Vai olisitko mieluummin keskiviikkona noin klo 19?» Mail-sovellus alleviivaa nämä ajat, jotta toisen tai molempien lisääminen kalenteriisi on helppoa. Sinun on kuitenkin otettava Siri käyttöön tätä ominaisuutta varten. Toimi näin.

 1. Avaa iPhone asetukset sovellus.

 2. Vieritä alas ja valitse Kalenteri.

 3. Valita Siri ja haku.

 4. Siirrä liukusäädintä vieressä. klo Näytä Siri-ehdotukset sovelluksessa.

Nyt Siri korostaa tapahtumia, jotka tapahtuvat näissä iPhonen sovelluksissa alleviivaamalla ne, jotta voit lisätä ne Kalenteri-sovellukseesi.

Lisää sähköpostitapahtumat kalenteriisi

Noudata näitä ohjeita lisätäksesi sähköpostitapahtumia Kalenteri-sovellukseen käyttämällä sähköpostiin merkittyä päivämäärää tai aikaa.

 1. Napauta viestin alleviivattua päivämäärää tai aikaa ja valitse Luo tapahtuma avataksesi Uusi tapahtuma -näytön. Voit myös siirtyä sähköpostin yläosaan ja napsauttaa . naputtaa Lisätä bannerissa, jossa lukee «Siri löysi 1 tapahtuman» siirtyäksesi suoraan . mennä Uusi tapahtuma näyttö.

 2. Syötä kalenteritapahtuma. Valitse otsikko, jos et ole jo valinnut, kirjoita sijainti ja lisää muistiinpanoja. Tarkista myös, että päivämäärä ja aika ovat oikein ja tee tarvittavat muutokset.

 3. Valita Lisätä tallentaaksesi sähköpostin tapaamistiedot kalenteriisi.

  iOS Mail näyttää Sirin tunnistaman tapahtuman

Lisää viestejä Tapahtumat kalenteriin

Jos saat säännöllisesti tapaamismuistutuksia Viestit-sovelluksen kautta, voit lisätä tapaamiset kalenteriisi suoraan Viestit-sovelluksesta, aivan kuten sähköpostitse.

 1. Napauta Viestit-sovelluksessa alleviivattua tapaaminen tai tapahtuma. Napauta sitten Luo tapahtuma avautuvassa valikossa.

  iOS Messages -sovellus ajanvarauksella

 2. Tee muutoksia tai lisäyksiä merkintään. Täällä voit asettaa hälytyksiä ja ilmoittaa mitä kalenteria haluat käyttää. Varmista, että nimi on jotain, jonka tunnistat. Nimi näkyy kalenterissa. Valita Lisätä lisätäksesi tapahtuman Kalenteri-sovellukseen.

 3. Katso Kalenteri-sovellus, kun se avautuu ja varmista, että tapahtuma näkyy oikeana päivänä ja kellonaikana.

  Viestit-sovelluksen tapahtuma lisätty Kalenteri-sovellukseen

Lisää tapahtumia Safarista kalenteriin

Safari-selaimen vahvistetut merkinnät, kuten verkkosivulle tekemäsi lentovarauksen tai hotellipäivämäärän vahvistukset, antavat sinulle mahdollisuuden napsauttaa niitä selaimessa ja lisätä ne selaimessa samalla tavalla kuin Mail- ja Viestit-sovellukset. kalenteri.

Por Markus