sonosone 1e2302aa4f8a4218b462147a7e7037ac

Mitä tietää

 • Ei ole suoraa tapaa liittää Sonos One -laitetta televisioon. Sonos ei muodosta yhteyttä useimpiin älytelevisioihin tai dongleihin, kuten Chromecastiin.
 • Voit liittää Sonos One -laitteen televisioon Sonos-soundbarin kautta ja määrittää kaiken Sonos-sovelluksella.
 • Surround-äänen määrittämiseksi sinun on käytettävä samankaltaisten Sonos-tuotelinjojen, kuten One ja One SL, kaiuttimia.

Tässä artikkelissa tarkastellaan, kuinka Sonos One liitetään televisioon. Vaihtoehtosi ovat rajalliset investoimatta Sonos-soundbariin, kuten Playbar-, Beam- tai Arc-soittimeen, joka voidaan yhdistää televisioosi. Tämä varmistaa kuitenkin, että molemmat TV-signaalit tulevat läpi ja musiikkisi toistetaan kaiuttimien kautta.

Kuinka yhdistän television Sonos Oneen?

Jälleen kerran, et voi vain liittää Sonos One -laitetta televisioon. Sonos Onen on yhdistettävä langattomasti Sonos-soundbariin, joka on itse fyysisesti yhdistetty televisioosi.

 1. Sonos One ei saa virtaa televisiosta tai Sonos-soundbarista, joten varmista, että lähistöllä on pistorasia.

 2. Määritä Sonos One ja TV soundbar sovelluksen ohjeiden mukaan. Jokaiselle osalle on oltava erillinen «huone» tehdä. Varmista, että ne kaikki on yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon. Voit siirtää kaiuttimen eri huoneisiin ja käyttää sitä tavallisena kaiuttimena, kun et katso televisiota. Harkitse muutaman varavirtajohdon hankkimista Sonos Onelle, jotta voit siirtää sitä tarvittaessa.

 3. Sijoita Sonos One suunnilleen haluamaasi paikkaan. Jos käytät useita yksiköitä, varmista, että käytät yhtä suurta numeroa vasemmalla ja oikealla. Jokaisen yksikön on oltava samassa huoneessa ja niillä on oltava näköyhteys soundbariin. Älä unohda erottaa stereopareja, jotka olet määrittänyt Sonos One -laitteellesi.

 4. Avaa Sonos-sovellus ja siirry kohtaan asetukset > Järjestelmä > Tuotteet. Napauta huonetta, jonka olet määrittänyt soundbarille, ja napauta sitten Aseta ympäristöt. Sovellus ottaa haltuunsa ja määrittää järjestelmän ja kysyy, tarvitaanko jotain.

  Asetukset > Järjestelmä > Tuotteet Sonos-sovelluksessa»  src=»https://www.lifewire.com/thmb/IWuicGnCY3Fht5RUHpHqmHt_auU=/1200×0/filters:no_upscale():max_bytes(150000):strip_icc()/NEW2-f96703fe5b604532d7587b13″  ></p>
</li>
</ol>
<p><span></span> </p>
<h2> <span>  Voinko käyttää Sonos One -kaiutinta televisioni kanssa? </span> </h2>
<p>Jos käytät vain Sonos One -laitetta television kanssa, ei. Vaikka Sonosilla on Android- ja iOS-sovelluksia, ne eivät ole suoraan yhteensopivia Android TV:n tai Apple TV:n kanssa. Ja Rokulle tai muille suoratoistopalveluille ei ole saatavilla sovelluksia. Lisäksi laitteita ohjaava Sonos-sovellus ei myöskään tunnista verkossasi olevia muita kuin Sonos-laitteita. On olemassa kolmannen osapuolen sovelluksia, jotka väittävät tarjoavansa tämän toiminnon, mutta testauksemme havaitsivat, että ne ovat riskialttiita ja epäluotettavia. Samoin Sonos Onessa ei ole Bluetooth-suoratoistotoimintoa, toisin kuin muissa kaiuttimissa. Vaikka toisen sukupolven Sonos Onessa on rajoitettu Bluetooth, sitä käytetään vain laitteen määrittämiseen. Tämä saattaa muuttua jossain vaiheessa. Ei ole mitään teknistä syytä, miksi Sonos One ei voi muodostaa yhteyttä älytelevisioosi, paitsi että kumpikaan valmistaja ei ota tätä ominaisuutta käyttöön, joten kyse on todellakin kuluttajien edusta ja yritysten sopimuksesta. Mutta toistaiseksi ainoa tapa liittää Sonos One televisioosi on tehdä siitä osa suurempaa Sonos-järjestelmää, joka on kytketty televisioosi.</p>
<p><span></span></p>
<p>FAQ</p>
<ul>
<li>
<p><span>Voiko Sonos One ohjata televisiotani?</span></p>
<p>Sonos Onea ei ole suunniteltu käytettäväksi vain television kanssa. Jos sinulla on kuitenkin Fire TV tai Fire TV Stick, voit määrittää Sonos Oneen sisäänrakennetun Alexan ohjaamaan Fire TV:täsi.</p>
</li>
<li>
<p><span>Kuinka lisään YouTube TV:n Sonos Oneen?</span></p>
<p>Voit nauttia YouTube Musicista millä tahansa Sonos-kaiuttimella. Siirry Sonos-sovelluksessa kohtaan <b>Lisää</b> > <b>Lisää musiikkipalveluita </b>> <b>Youtube musiikki</b> > <b>Lisää Sonosiin</b> > ja valitse <b>YouTube</b>.</p>
</li>
</ul>
<div class='yarpp yarpp-related yarpp-related-website yarpp-template-list'>
<!-- YARPP List -->
<hr /><p><strong>Suosittelemme:</strong>
<a href=Yhdistä Sonos Beam televisioon


Por Markus