how to use google home reminders 4590001 1 0eec7265c18d41df9e1d6bfe074b995d

Ihmiset unohtavat yhteensä kolme asiaa joka päivä. Se voi olla syntymäpäivä, laskujen maksamisen unohtaminen tai tapaamisesta puuttuminen. Google Home -muistutukset voivat auttaa. Google Home Hub sisältää näytön, jonka monet ihmiset sijoittavat kotinsa keskeiselle alueelle. Google Home Mini -laitteet sijoitetaan yleensä eri makuuhuoneisiin tai toimistoihin. Google Home itse voi myös auttaa sinua muistamaan asioita. Kotisi Google Home -laitteiden avulla saat hyödyllisiä muistutuksia koko päivän ajan.

Aseta muistutukset

Ennen kuin voit käyttää muistutuksia, varmista, että Google-tilisi on yhdistetty Google Homeen ja ota Omat tulokset käyttöön. Tästä syystä on tärkeää, että määrität Voice Matchin ja otat sen käyttöön tietyllä tililläsi.

 1. Avaa Google Home -sovellus ja napauta Talo kuvake alareunassa.

  Googlen etusivun etusivu

 2. Napauta laitetta, jonka haluat määrittää Voice Matchia varten, ja napauta rataskuvake oikeassa yläkulmassa päästäksesi laitteen asetuksiin.

 3. Vieritä alas kohtaan Äänestysottelu asetusalue. Jos olet jo määrittänyt voice matchin, sinun pitäisi nähdä Poista Voice Match. Muussa tapauksessa napauta Äänestysottelunapauta Lisätäja seuraa ohjeita, jotta laite tunnistaa äänesi ja yhdistää sen Google-tiliisi.

  Kuvakaappaus Google Home -laitteen asetuksista

 4. Nyt kun puhut kyseiselle Google Home -laitteelle, se tunnistaa äänesi ja yhdistää sen omaan Google-tiliisi.

Olet nyt valmis tekemään muistoja!

Aikaperusteiset Google Home -muistutukset

Helpoin tapa käyttää Google Home -muistutuksia on pyytää Google Homea muistuttamaan sinua muistamaan jotain tiettynä päivänä ja kellonaikana.

Kuvakaappaus aikaperusteisesta muistutuksesta Google Assistantissa

Tämän äänikomennon muoto on seuraava: Hei Google, muistuta minua

Päivämäärän ja ajan sanamuoto on erittäin joustava. Tässä on muutamia esimerkkejä oikein muotoilluista aikapohjaisista Google Home -muistutuksista:

 • «Muistuta minua maksamaan laskut huomenna klo 18.00.»
 • «Muistuta minua soittamaan isälle huomenna keskipäivällä.»
 • «Muistuta minua osallistumaan teknologiakonferenssiin ensi tiistaina klo 15.»

Google Homen avulla päivämäärän ja kellonajan yleiskatsaukset voidaan näyttää luonnollisella kielellä ilmoittamatta tarkkaa kalenteripäivää. Jos Google Home ei ymmärrä, kuinka annoit päivämäärän tai kellonajan, yritä muotoilla äänikomentosi eri tavalla. Ole mahdollisimman tarkka.

Sijaintipohjaiset muistutukset

Toinen hyödyllinen Google Home -muistutusten käyttötapa on pyytää Google Homea muistuttamaan sinua tekemään jotain, kun saavut tiettyyn paikkaan. Jos olet merkinnyt sijainteja Google Mapsissa, voit viitata niihin muistutuksissasi.

Kuvakaappaus Google Mapsin sijainneista.

Tai voit viitata yleiseen sijaintiin, kuten «kirjasto» tai «Starbucks». Kuinka kotisi Google Home -laitteet muistuttavat sinua jostain, kun et ole kotona? Tässä integraatio Google Assistantin kanssa tulee esiin. Google Home lähettää sinulle muistutuksen puhelimesi Google Assistant -sovelluksen kautta.

Kuvakaappaus sijaintiin perustuvista muistutuksista

Tässä on muutamia esimerkkejä oikein muotoilluista sijaintiin perustuvista muistutuksista:

 • «Muistuta minua hakemaan maitoa supermarketista.»
 • «Muistuta minua puhumaan pomoni kanssa, kun pääsen töihin.»
 • «Muistuta minua hakemaan posti, kun tulen kotiin.»
 • «Muistuta minua hakemaan Great Expectations kirjastosta.»

Kun puhelimesi GPS ilmoittaa, että olet paikassa, Google lähettää muistutuksen puhelimesi Google Assistant -sovelluksen kautta. Komentojen lähettäminen sekä Google Homelle että Google Assistantille voi olla hämmentävää. Kun annat Assistantin komentoa, aloita äänikomento valitsemalla «Ok Google». Kun annat Google Homen komennon, aloita se sanalla «Hei Google».

Aseta toistuvia muistutuksia

Yksi hyödyllisimmistä tavoista käyttää muistutuksia on määrittää toistuvia muistutuksia. Tämä on hienoa niille asioille, jotka sinun täytyy muistaa joka päivä ja jotka näyttävät aina unohtavan.

Kuvakaappaus toistuvista Google Home -muistutuksista

Tässä on muutamia esimerkkejä:

 • «Muistuta minua käymään kuntosalilla joka päivä klo 17.00.»
 • «Muistuta minua ottamaan lääkkeeni joka päivä klo 8.»
 • «Muistuta minua pesemään pyykkini joka sunnuntai keskipäivällä.»
 • «Muistuta minua tekemään laskuni kello 18.00 jokaisen kuukauden ensimmäisenä päivänä.»

Kuten aikapohjaisissa muistoissa, toistuvat muistot käyttävät luonnollista kieltä. Voit siis sanoa «joka päivä», «joka kuukausi» ja niin edelleen. Niin kauan kuin tietty toistuva päivämäärä ja aika on määritetty, se toimii.

Näytä muistutukset

Kuvakaappaus Google Home Reminders Reviewista

Kun saat muistutuksen, Google Home toimii seuraavasti:

 • Kaikki laitteet: Google Home sanoo «Minulla on muistutus .
 • Google Home Mini: LED-valo vilkkuu ja yksi valkoinen valo jää palamaan ilmoittaen, että sinua odottaa muistutus.
 • Google Home Hub: Se näyttää koko näytön hälytyksen ja muistutuksen yksityiskohdat älynäytöllä.
 • Google Assistant: Jos et ole kotona, saat Google Assistant -ilmoituksen muistutuksen kanssa.

Jos haluat kuulla muistutusilmoituksen, sano yksi seuraavista:

 • «Hei Google, mitä kuuluu?»
 • «Hei Google, mitkä ovat ilmoitukseni?»
 • «Hei Google, mitkä ovat muistoni?»

Voit myös pyytää erityistä muistutusta. Tiettyjen muistojen hakumuoto on: Hei Google, milloin on muistutukseni

Joten jos olet unohtanut, milloin on syntymäpäiväjuhla, jolle olet asettanut muistutuksen, mutta haluat suunnitella etukäteen, jotta voit ostaa lahjan, voit sanoa: Hei Google, milloin on muistutukseni mennä Saaran syntymäpäiväjuhliin?

Google Home muistuttaa sinua, kun on juhlien aika.

Älä sekoita muistutuksia ja hälytyksiä

Google Home -muistutukset ovat täydellinen ratkaisu tiettyjen tapahtumien tai tehtävien muistamiseen. Niitä ei kuitenkaan ole tarkoitettu korvaamaan päivittäisiä hälytyksiä. Google Home voi herättää sinut milloin tahansa ja milloin tahansa, joten jos tarvitset vain herätyskellon, sano vain: Hei Google, aseta herätys huomenna klo 6.30.

Google Home -ilmoituksen tarkoituksena ei ole vain saada hälytys, vaan myös antaa sinulle muistutustietoja, jotka kertovat, mitä sinun tulee tehdä. Oikein käytettynä Google Home -muistutukset ovat erittäin hyödyllisiä ja voivat parantaa elämääsi monin tavoin.

Por Markus