sonos beam 37b3097080db4b0e9ef7409b59cf0045

Mitä tietää

 • Jos televisiosi tukee tätä, on parasta liittää Sonos Beam HDMI-ARC:n kautta.
 • Sonos Beamin mukana tulee kuitenkin myös HDMI-optinen kaapeli, jota voidaan käyttää HDMI-ARC-liitännän sijaan.
 • HDMI-ARC on suositeltu liitäntä sen sallimien ominaisuuksien, kuten Alexa-tuen, vuoksi.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka Sonos Beam liitetään televisioon. Paras tapa liittää Sonos Beam televisioon on HDMI-ARC:n kautta, jota useimmat nykyaikaiset televisiot tukevat, mutta eivät kaikki televisiot. On tärkeää muistaa, että Beam ei toimi kuten muut Sonos-tuotteet siinä mielessä, että se ei tue langatonta yhteyttä televisioosi. Sinun on käytettävä HDMI-ARC:ta tai mukana toimitettua HDMI-optista kaapelia.

Sonos Beamin liittäminen televisioon

Yleensä Sonos-tuotteet määritetään sovelluksen kautta mahdollistamaan langaton viestintä, mutta Sonos Beam TV -kaiuttimella on perinteisempi kokoonpano: kaapelit, jotka sinun on liitettävä Beam televisioon, jotta se saadaan toimimaan.

 1. Varmista, että televisiosi on kytketty pistorasiaan ja että siinä on käytettävissä HDMI-ARC- tai optinen liitäntä. HDMI-ARC on ensisijainen liitäntätapa, koska silloin voit ohjata Sonos Beamia television kaukosäätimellä. Voit myös käyttää Beamin sisäänrakennettua Alexa-toimintoa ohjaamaan televisiota HDMI-ARC:n kautta. Sinun on käytettävä Beamia suoraan itse optisen liitännän kautta.

 2. Varmista, että Sonos Beam on kytketty pistorasiaan ja että HDMI- tai HDMI-optinen kaapeli on valmiina.

 3. Liitä Sonos Beam televisioosi käyttämällä haluamaasi liitäntää.

 4. Useimmat televisiot toistavat äänen automaattisesti liitettyyn äänilaitteeseen, kuten Sonos Beam. Riippuen televisiosta ja sen kokoonpanosta, saatat joutua siirtymään television asetuksiin ja varmistamaan, että Sonos Beam on asetettu äänentoistolaitteeksesi.

 5. Kun liitettynä on HDMI-ARC, voit ohjata sädettä kaukosäätimellä, jota käytät television ohjaamiseen. Voit myös lisätä tai vähentää itse Beamin äänenvoimakkuutta, kun se on liitetty televisioon.

Vinkkejä Sonos Beamin liittämiseen televisioon

Jos etsit HDMI-ARC-liitäntää, sen merkintä on HDMI-ARC television HDMI-portissa tai sen ympärillä. Voit myös etsiä televisiotasi verkosta nähdäksesi, tukeeko se HDMI-ARC:ta. Jos sinulla ei ole HDMI-ARC-liitäntää. Voit kuitenkin käyttää Beamiäsi television kaiuttimena televisioon liitetyn optisen yhteyden kautta. Lähes kaikissa televisioissa on optinen liitäntä, joten jos sinulla ei ole HDMI-ARC-liitäntää, sinulla on luultavasti optinen liitäntä. HDMI-ARC:n avulla voit kuitenkin käyttää Beamin Alexa-toimintoa television sammuttamiseen, käynnistämiseen, mykistykseen ja televisiosi äänenvoimakkuuden säätämiseen, ja voit myös ohjata Beamia television kaukosäätimellä.

Voiko Sonos Beam yhdistää televisioon langattomasti

Ei, Sonos Beam vaatii fyysisen yhteyden toimiakseen television kanssa. Voit kuitenkin liittää Sonos Beamin televisioon HDMI-ARC:n kautta tai optisen liitännän kautta mukana tulevalla sovittimella yllä olevien ohjeiden mukaisesti.

FAQ

 • Kuinka yhdistän Sonos Beamin Samsung-televisioon?

  Liitä HDMI-kaapelin toinen pää Sonos Beamiin ja toinen pää Samsung TV:n HDMI-ARC-porttiin. Tämä synkronoi äänesi ja valokuvasi ja muodostaa automaattisesti parin Samsung TV:n kaukosäätimestä Sonos Beamin kanssa. Muista ladata Sonos-sovellus ohjataksesi Samsung-televisiota mobiililaitteellasi.

 • Mikä on Sonos Beam Shadow Edition?

  Sonos Beam Shadow Edition on toiminnaltaan ja muotoilultaan samanlainen kuin Sonos Beam, mutta sitä myydään alennettuun hintaan jäsenliikkeissä, kuten Costcossa. Sonos Beam Shadow Edition eroaa Sonos Beamista väriltään (se tulee vain harmaana). Shadow Editionissa on myös pidempi virtajohto.

Por Markus