mouse 848787714 5b376606c9e77c0054a68d59

Tässä oppaassa kerrotaan, kuinka langaton hiiri puhdistetaan. Tarvitset tölkin paineilmaa, vanupuikkoja, puhdistuspyyhkeitä ja puhdistusliuosta.

Langattoman hiiren puhdistus

Langattoman hiiren puhdistaminen kestää noin viidestä kymmeneen minuuttia. Näin se tehdään.

 1. Jos hiiressä on on/off-kytkin, sammuta se.

 2. Jos näiden kahden välillä on rako, suihkuta tölkki paineilmaa vierityspyörän ja napsautuspainikkeiden väliin. Älä puhalla ilmaa suoraan yhteen kohtaan liian pitkään, sillä muuten voi muodostua kondensaatiota.

 3. Pyyhi hiiren runko kostealla puhdistusliinalla.

  Pyyhi hiiren pinta kostealla puhdistusliinalla

 4. Hankaa kaikki pinttyneet tahrat ja tahrat hiiren alapuolella. Pohjapinnan kulmissa olevat neljä jalkaa vaativat erityistä huomiota. Nämä alueet liukuvat hiirimaton pinnalla ja keräävät likaa.

 5. Kostuta pumpulipuikko kevyesti puhdistusliuoksella. Käytä sitä pölyn harjaamiseen laserin tai LEDin ympäriltä. Ole varovainen harjaessasi laserin tai LEDin ympärillä. Älä pyyhi laseria tai LEDiä suoraan vanupuikolla. Älä myöskään paina sitä. Voisit ajaa sen pois.

  Puhdista hiiren LED- tai laserosoittimen ympärillä oleva alue varovasti pumpulipuikolla

 6. Pyyhi laserin tai LEDin ympärillä oleva alue kuivalla pumpulipuikolla. Älä koske laseriin tai LEDiin.

 7. Anna hiiren kuivua kunnolla ennen käyttöä.

Alkoholia ei suositella, koska se voi poistaa värin hiirestä. Logitech suosittelee mietoa astianpesuainetta.

Pitääkö langaton hiiri purkaa?

Valmistajat sanovat, että hiirtä ei saa purkaa sen puhdistamiseksi. Joskus tämä voi kuitenkin olla viimeinen keino, varsinkin jos tietokonehuoneessa on paljon pölyä, lemmikkieläinten turkkia tai hiuksia. Jos löydät ruuvit hiiren rungon irrottamiseksi, tee se varovasti ja poista hiirestä roskat paineilmalla. Älä käytä nesteitä tai harjaa osia kankaalla tai sormillasi. Kokoa huolellisesti. Tämä voi mitätöidä hiiren takuun.

FAQ

 • Kuinka poistan Logitech-hiiripallon?

  Useimmissa malleissa voit poistaa ohjauspallon kääntämällä hiiren ylösalaisin ja painamalla sitä. Ohjauspallon pitäisi ponnahtaa ulos.

 • Voinko purkaa Logitechin langattoman hiiren?

  Joo. Sinun tulisi tehdä tämä vain, jos tunnet olosi mukavaksi koota se takaisin. Löydät mallikohtaiset ohjeet sivustoilta, kuten ifixit.com.

Por Markus