fix magic mouse tracking error 2260770 7b19e2ee438f4ec2a6130099cf87b826

Applen ensimmäisessä Magic Mousessa ja sen seuraajassa Magic Mouse 2:ssa on muutamia omituisuuksia. Et ehkä ajattele Magic Mousea ennen kuin se yhtäkkiä lopettaa seurannan, osoitin nykii tai osoitin liikkuu erittäin hitaasti tai supernopeasti. Jos Apple-hiiri ei toimi, voit kokeilla useita ratkaisuja. Tämän artikkelin ohjeet koskevat Magic Mouse 2:ta ja ensimmäistä Magic Mousea, joka on yhdistetty Bluetooth-yhteensopivaan Mac-tietokoneeseen, jossa on macOS Catalina (10.15) OS X El Capitan (10.11) kautta.

Syitä siihen, että Apple Mouse ei toimi

Kun Magic Mouse -hiiri menettää Bluetooth-yhteyden tietokoneeseen tai akku loppuu, se ei toimi. Jos optinen anturi on likainen, kohdistin voi liikkua nykivästi. Jos kohdistin liikkuu liian hitaasti tai liian nopeasti, asetukset voivat olla syynä. Vioittunut asetustiedosto voi aiheuttaa kaikenlaisia ​​nykiviä liikkeitä.

Magic Mouse -hiiren seurantaongelmien vianmääritys

Useimmat ratkaisut Apple-hiiriin, jotka eivät toimi kunnolla, ovat yksinkertaisia. Kokeile näitä ratkaisuja saadaksesi hiiresi käyntiin hetkessä.

 1. Jos käytät ensimmäisen sukupolven Magic Mousea, vaihda paristo ja epäröivä seurantakäyttäytyminen. Todennäköisin syy on se, että hiiren paristot menettivät kosketuksen akun napoihin. Seurauksena on, että Magic Mouse ja Mac menettävät väliaikaisesti Bluetooth-yhteyden. Jos haluat nähdä, onko hiiressä akkuliitäntäongelma, nosta Magic Mouse pois käyttämältäsi pinnalta. Jos vihreä virran merkkivalo vilkkuu, paristot ovat todennäköisesti löysällä. On olemassa tapoja korjata tällainen Magic Mouse -hiiren yhteyden katkeamisongelma.

 2. Lataa laitteen sisäänrakennettu akku Maaginen hiiri 2. Sillä ei ole ongelmaa paristoliitännässä, koska se ei käytä tavallisia AA-paristoja. Sen sijaan Apple teki mukautetun ladattavan akun toisen sukupolven hiirelle, johon sinulla ei ole pääsyä. Tarkista akun lataus napsauttamalla Bluetooth-kuvaketta Macin valikkorivillä tai hiiren järjestelmäasetuksista. Kun akku on vähissä, pidä tauko ja kytke se.

 3. Puhdista likainen langattoman hiiren optinen anturi. Jos sinulla on Magic Mouse 2 tai voit sulkea pois akkuongelman ensimmäisen sukupolven Magic Mouse -hiiressäsi, hiiri voi hypätä tai epäröidä, koska hiiren optisessa tunnistimessa on likaa tai roskia. Ratkaise tämä ongelma kääntämällä hiiri ympäri ja puhaltamalla lika pois paineilmalla. Jos paineilmaa ei ole saatavilla, puhalla anturin aukkoon. Ennen kuin asetat hiiren työtasolle, puhdista hiirimatto tai työpöytä, jossa käytät Magic Mousea.

 4. Muuta Magic Mouse -hiiren nopeutta tai herkkyyttä. Mene Järjestelmäasetukset > Hiiri > Osoita ja napsauta. Jos seurantanopeuden liukusäädin on asetettu erittäin alhaiselle tai erittäin suurelle nopeudelle, säädä se sinulle paremmin sopivaan nopeuteen.

 5. Poista vaurioitunut asetustiedosto. Asetustiedosto, jota Mac käyttää Magic Mouse -hiiren määrittämiseen, kun käynnistät sen ensimmäisen kerran, voi olla vioittunut. Avaa Macin Kirjasto-kansio, etsi ~/Library/Preferences-kansio ja vedä seuraavat kaksi tiedostoa roskakoriin:

  • com.apple.AppleMultitouchMouse.plist
  • com.apple.driver.AppleBluetoothMultitouch.mouse.plist

  Kun käynnistät Macin uudelleen, hiiren oletusasetustiedostot luodaan uudelleen. Avata Järjestelmäasetukset ja määritä hiiri uudelleen tarpeidesi mukaan. Ennen kuin muutat tai poistat kirjastokansiossa olevia tiedostoja, ~/Library/Preferences-tiedosto piilotetaan oletusarvoisesti Macissa. Avaa se menemällä osoitteeseen Finder > Mennä > Siirry kansioon ja kirjoittaminen ~/Kirjasto. Valitse sitten Mennä.

 6. Hae ammattiapua. Jos nämä ratkaisut eivät ratkaise ongelmaa, sinulla voi olla laitteisto-ongelma. Varaa aika Apple Genius Bariin tai vie hiiri Applen valtuuttamalle huoltoliikkeelle arvioimaan ja, jos mahdollista, korjaamaan hiiri. Joskus hiiret vain kuolevat, eikä niitä voida korjata. Jos näin on sinun kohdallasi, älä huoli. Tarjolla on paljon upeita vain Mac-hiiriä, joita voit pitää.

Por Markus