GettyImages 1252711739 7c423bca27fc451097418b9e0f7a3ae6

Mitä tietää

 • Voit lähettää viestin YouTube-sisällöntuottajille heidän kanavallaan käyttämällä heidän sähköpostiosoitteitaan alla Noin -välilehti.
 • YouTubessa ei ole yksityisviestitoimintoa.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit olla vuorovaikutuksessa YouTube-sisällöntuottajien kanssa.

Onko mahdollista lähettää viestiä YouTubessa?

Viestin lähettäminen sisällöntuottajalle YouTubessa ei ole YouTuben suora toiminto. Sen sijaan sinun on käytävä sähköpostitse. Sinun on käytettävä YouTube-hakua löytääksesi sisällöntuottajan tai kanavan.

 1. Tyyppi videon otsikko hakupalkissa.

 2. Klikkaus valitsemasi YouTube-video.

  Videohakutulos korostettuna YouTubessa.

 3. Klikkaus käyttäjätunnus videon otsikon alla.

  Kanavan nimi korostettuna YouTube-videon otsikon alla.

 4. Klikkaus the Noin -välilehti.

  Tietoja-välilehti korostettuna YouTube-kanavasivulla.

 5. Klikkaus katso sähköpostiosoite.

  Tarkista YouTube-kanavan Tietoja-sivulla korostettu sähköpostiosoite.

  Huomautus

  Sähköpostiosoite ei ehkä ole käytettävissä. Se riippuu siitä, onko YouTube-sisällöntuottaja ilmoittanut sähköpostiosoitteensa julkisesti näkyväksi.

 6. Sinua saatetaan pyytää vastaamaan Captcha-kyselyyn.

 7. Klikkaus sähköpostiosoitteesi, oletussähköpostipalveluntarjoajasi avautuu.

  Käyttäjän oletussähköpostiohjelmaan syötetty YouTube-kanavan sähköpostiosoite.

Kommentin jättäminen ei aina ole henkilökohtaisin tai halutuin vaihtoehto. Mutta se on loistava tapa luoda suora viestintä, jos sähköpostiosoitetta ei ole saatavilla.

Voitko lähettää viestin kenellekään YouTubessa?

Voit lähettää viestin jollekin YouTubessa, mutta sähköpostiosoitteella. Sinun on noudatettava yllä olevia ohjeita siirtyäksesi Tietoja-sivulle ja napsauttamalla sisällöntuottajan sähköpostiosoitetta.

Joskus sisällöntuottajalla ei ole sähköpostiosoitetta liitettynä YouTube-kanavaansa. Jos näin on, muista jättää julkinen kommentti johonkin heidän videoistaan.

Miten lähetät yksityisviestin YouTubessa?

Valitettavasti YouTubessa ei ole yksityisviestiominaisuutta. Aiemmin oli yhteys Google+ -palveluun, mutta Google lopetti palvelun. Ainoa tapa kommunikoida yksityisesti YouTube-sisällöntuottajan kanssa on sähköpostiosoite.

Muussa tapauksessa sinun on otettava heihin yhteyttä kommenttiosion kautta. Kommentit eivät aina ole paras tapa viestiä, koska ne näkyvät yleisölle. Voit kuitenkin kysyä YouTube-sisällöntuottajalta kommentissa, kuinka sinuun voi ottaa yhteyttä. Se on paras tapa olla suoraan yhteydessä YouTuben suosikkisisällöntuottajiin.

FAQ

 • Miten voin lähettää viestin jollekulle YouTube-mobiilisovelluksessa?

  Et voi lähettää viestin sisällöntuottajalle YouTube-sovelluksen kautta. Avaa YouTube-kanava verkkoselaimella ja etsi palvelun yhteystiedot Noin -välilehti.

 • Miten voin lähettää viestin YouTube-kommenteissa?

  Voit jättää kommentin tiettyyn videoon kommunikoidaksesi sisällöntuottajan kanssa, jos kommentit ovat sallittuja. Napauta älypuhelimellasi Kommentit > Lisää julkinen kommentti > kirjoita viestisi > Lähettää. Joissakin puhelimissa voi olla Kommentit > Lisää kommentti > kirjoita viestisi Lähettää. Siirry työpöydällä kommenttiosioon > lisää viestisi > ja valitse Huomautus. Voit myös olla vuorovaikutuksessa kanavan tekijöiden kanssa YouTube-yhteisöpostausten tai YouTube-suoratoistokeskustelujen ja -kyselyjen kautta.

Por Markus