man holding ipad with app youtube on the screen 502558347 f98e061798f546ab8245d13686ed3acc

Videonjakoalustalla YouTubella on helppo pysyä ajan tasalla suosikkivideoistasi ja -kanavistasi lähettämällä ilmoituksia, kun uutta sisältöä tai päivityksiä on saatavilla. YouTube lähettää ilmoituksia tilaamistasi kanavista ja kanavista, joista saatat olla kiinnostunut. Jos olet täynnä ilmoituksia, voit helposti hallita YouTuben sinulle lähettämien ilmoitusten määrää ja tyyppejä sekä määrittää asetuksiasi. Olemme lisänneet ohjeet YouTuben ilmoitusten hallintaan työpöydällä sekä YouTuben iOS- ja Android-sovelluksissa.

Yleisten ilmoitusten hallinta YouTube Desktopissa

Valitse, mistä YouTube ilmoittaa asettamalla yleisiä määrityksiä. Pääset kaikkiin nykyisiin ilmoituksiisi milloin tahansa valitsemalla YouTube-sivullasi profiilikuvasi vieressä olevan kellon.

 1. Avaa YouTube työpöydällä ja kirjaudu sisään tilillesi.

 2. Valitse näytön yläreunasta oma profiilikuva.

 3. Valitse asetukset.

 4. Valitse ilmoituksia.

  YouTuben ilmoitusasetukset

 5. The Yleiset ilmoitukset alueella, voit määrittää, mitä hälytyksiä saat mobiililaitteellesi tai työpöydällesi. Ota käyttöön tai poista käytöstä ilmoitukset tilauksista, videosuosituksista, toiminnasta kanavallasi, toiminnasta kommenteissasi, vastauksista kommentteihin, mainintaan tai toimintaan muilla kanavilla.

  YouTuben ilmoitusasetukset

 6. The Sähköposti-ilmoitukset alueella hyväksyt sähköpostien vastaanottamisen pyytämästäsi YouTube-toiminnasta. Ota se käyttöön, jos haluat vastaanottaa näitä sähköposteja, tai poista se käytöstä, jos et.

 7. Ota käyttöön tai poista se käytöstä saadaksesi ilmoituksia tilauksista, tuotepäivityksistä tai kanavaasi koskevista päivityksistä.

  YouTube-sivu, jolla on sähköpostioikeudet

Hallinnoi kanavan ilmoituksia

Kun tilaat kanavan, saat automaattisesti kaikki ilmoitukset kanavan toiminnasta. Voit helposti poistaa nämä asetukset käytöstä tai muuttaa asetuksiasi.

 1. Siirry kanavasivulle. Jos et ole vielä tilannut sivua, valitse Tilaa. Kun tilaat kanavan, saat automaattisesti räätälöityjä ilmoituksia.

 2. Klikkaa ilmoituskello vaihtaaksesi välillä Kaikki ilmoitukset, Henkilökohtaiset ilmoitukset ja Ei.

  Mukauta YouTube-kanavan ilmoituksia

  Henkilökohtaiset ilmoitukset vaihtelevat käyttäjäkohtaisesti. YouTube käyttää useita signaaleja päättääkseen, milloin lähettää sinulle ilmoituksia. Tämä sisältää katseluhistoriasi, kuinka usein katsot tiettyjä kanavia, kuinka suosittuja jotkut videot ovat ja kuinka usein avaat ilmoituksia.

Hallinnoi YouTube-ilmoituksia sovelluksessa

Ilmoituksia voidaan hallita myös älypuhelimesi iOS- tai Android-YouTube-sovelluksella.

 1. Avaa YouTube-sovellus.

 2. Napauta sinua profiilikuva (näytön yläosa).

 3. Napauta Asetukset.

 4. Napauta ilmoituksia. Ota käyttöön kaikki, mistä haluat ilmoituksen, ja poista käytöstä se, mitä et halua nähdä.

  YouTuben ilmoitusasetukset sovelluksessa

Hallinnoi kanavan ilmoituksia YouTube-sovelluksessa

Hallitse tilaamiesi kanavien ilmoituksia helposti iOS- tai Android-sovelluksella.

 1. Napauta Tilaukset (näytön alareunassa).

 2. Napauta sivun yläreunassa Kaikki.

 3. Napauta Pärjätä.

 4. Lehdistö ilmoituskello kunkin kanavan vieressä ottaaksesi ilmoitukset käyttöön tai pois käytöstä. Et saa ilmoituksia, kun kanavan yleisö on asetettu lapsille tehdyksi, joten sinun ei tarvitse muuttaa ilmoitusasetuksia.

Por Markus