how to block youtube channels 31bf438c04c44d1d9b0f284a9a173bec

Mitä tietää

 • Työpöytä: Siirry kanavalle Tietoja sivusta > Lippu kuvake > Estä käyttäjä > Lähetä.
 • Sovellus: Napauta kolmen pisteen valikkokuvaketta > Estä käyttäjä > Lohko.
 • YouTube-tilin estäminen poistaa hänen videonsa syötteestäsi ja estää heitä kommentoimasta videoitasi.

Tämä artikkeli kattaa prosessin tiettyjen YouTube-kanavien estämiseksi tietokoneella ja mobiililaitteella. YouTube-kanavan estäminen poistaa sen videot syötteestäsi ja estää kyseistä tiliä vastaamasta latauksiisi eikä lähettämästä sinulle viestejä.

YouTube-kanavan estäminen työpöydällä

Estä-vaihtoehto on liikkunut YouTuben verkkosivuilla melkoisesti vuosien varrella, joten on ymmärrettävää, jos et löydä sitä. Näin löydät ja käytät YouTube-estopainiketta oikein.

 1. Avaa suosikkiverkkoselaimesi ja siirry YouTube-kanavasivulle, jonka haluat estää. Varmista, että olet oikealla kanavalla, koska et halua vahingossa estää väärää tiliä.

 2. Klikkaus Noin.

 3. Klikkaa lippu -kuvaketta kanavan tilastojen alla.

  Lippukuvake YouTube-kanavan Tietoja-sivulla.

 4. Klikkaus Estä käyttäjä.

  Estä käyttäjä -painike YouTube-kanavan Tietoja-sivulla.

 5. Klikkaus Lähetä.

  Vahvistuspainike YouTube-kanavan estämiseen.

YouTube-kanavan estäminen mobiililaitteella

Voitko estää YouTube-kanavat iOS- ja Android-älypuhelimilla ja -tableteilla? Ehdoton. Toimi näin.

 1. Avaa virallinen YouTube-sovellus iPhone- tai Android-älypuhelimella tai -tabletilla ja siirry haluamallesi YouTube-tilille. Voit tehdä tämän nopeasti napauttamalla tilin piirin profiilikuvaa jonkun videon lähellä.

 2. Napauta ellipsiä (kolme pystysuoraa pistettä) oikeassa yläkulmassa.

 3. Napauta Estä käyttäjä.

 4. Näkyviin tulee vahvistusviesti – napauta Lohko.

  Estä käyttäjä YouTube-mobiilisovelluksessa.

Kuinka ohittaa YouTube-kanavat

Jos olet kyllästynyt näkemään saman tilin videoita syötteessäsi YouTubea selatessasi, voit tehdä useita käytännön toimia napauttamalla otsikon vieressä olevaa ellipsiä sekä mobiilissa että verkossa. Näkyviin tulee valikko, jossa on useita vaihtoehtoja. Tässä on kolme, joita saatat haluta käyttää estääksesi tämän videon ja muita siitä pitäviä käyttäjiä YouTube-kokemuksestasi.

 • Ei kiinnosta. Tämä vaihtoehto kehottaa YouTubea lopettamaan tämän videon ja muiden tästä videosta pitävien suosittelemisen. Jos valitset tämän videon kanssa tomaateista, YouTube näyttää sinulle vähemmän tomaateista kertovia videoita kanavasta riippumatta.
 • Älä suosittele kanavaa. Tämän vaihtoehdon valitseminen kehottaa YouTubea lopettamaan videoiden näyttämisen tämän tietyn YouTube-kanavan aiheista. Tämä vaihtoehto voi olla hyödyllinen, jos haluat vastaanottaa uutisia tietystä aiheesta useista lähteistä ja sulkea pois tiettyjä tilejä.
 • Raportoi. Jos YouTube-video on mielestäsi loukkaava, vaarallinen tai harhaanjohtava, voit ilmoittaa siitä YouTubelle valitsemalla tämän vaihtoehdon työpöytäversiossa. Jos teet tästä ilmoituksen, tätä videota ei enää näytetä sinulle ja YouTube tietää myös tutkia videon ja mahdollisesti poistaa sen alustasta kokonaan.

Yllä olevien kolmen vaihtoehdon lisäksi voit kokeilla seuraavia toimia estääksesi videoiden katselun YouTubessa.

 • Kokeile YouTube Kidsiä. YouTube Kids on täysin ilmainen sovellus, joka on suunniteltu nuorille katsojille. Se suodattaa automaattisesti aikuisille suunnatun sisällön ja suosittelee lapsille tarkoitettua mediaa katsottavaksi ilman vanhempien valvontaa. YouTube-katseluhistoriasta saattaa kuitenkin olla syytä tarkistaa, siltä varalta, että algoritmin läpi lipsahtaa kyseenalaisia ​​leikkeitä.
 • Pysy tilaussyötteessäsi. Tilaussyötteessäsi näytetään vain tilaamiesi tilien videot. YouTube voi usein huijata sinut käyttämään etusivusyötettä, mutta ole varovainen, sillä Home-syöte ei ole tilaussyötteesi.

Por Markus