ipad ios mail logo 56a289a35f9b58b7d0cbe6c8

Mitä tietää

  • iPhonessa Mail sovellus, napauta uusi viesti kuvake > napauta sitä CC/Bcc, alkaen linjaa sen laajentamiseksi.
  • Lehdistö Piilokopio riviä ja lisää sähköpostiosoitteita.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit lähettää sähköpostin Piilokopio-vastaanottajille iOS 16:n iPhone Mail -sovelluksessa iOS 12 -laitteilla.

Sokeakopion vastaanottajat iOS Mailissa

Jos käytät iPhone Mailia ja haluat lähettää sähköpostin useammalle kuin yhdelle henkilölle, voit lisätä heidän osoitteensa Vastaanottaja-kenttään. Tämä lähestymistapa luo pitkän luettelon sähköpostiosoitteita ja hankalan viestin otsikon. Se paljastaa myös jokaisen vastaanottajan kaikki osoitteet. Käytä Piilokopio-kenttää piilottaaksesi sähköpostin vastaanottajat. Piilokopio-kentän käyttäminen Mail-sovelluksessa piilokopioiden lähettämiseen:

  1. Avaa Mail sovellus ja napauta uusi viesti kuvake, joka muistuttaa kynällä varustettua paperia.

  2. Lehdistö Kopio/piilokopio, alkaen riviä sen laajentamiseksi. Jos olet lisännyt iPhoneen vain yhden sähköpostitilin, rivi näkyy muodossa CCBCC.

  3. Lehdistö Piilokopio rivillä ja lisää yksi tai useampi osoite.

  4. Lisää vähintään yksi Siihen asti kun osoite. Jos haluat lähettää sen itsellesi paljastamattomilla vastaanottajilla, lisää uusi yhteystieto nimeltä Undisclosed Recipients ja käytä jotakin sähköpostiosoitteistasi. Tämä erityinen lähettäjän nimi on epävirallinen Internet-standardi, joka osoittaa, että todellinen jakelulista on sokkokopioitu.

  5. Kirjoita ja lähetä viesti.

Ihmiset, jotka saavat sähköpostisi, eivät näe piilokopion vastaanottajien osoitteita. Lisää tarvittaessa huomautus, jossa selitetään, että sähköposti on lähetetty muille ihmisille, ja lisää heidän nimensä. Silloin et paljasta heidän sähköpostiosoitteitaan tai vaarana on paljon vastaus-kaikki kirjeenvaihtoa.

Por Markus