ImagefromiOS f5524448807246938b5772ae2e2a0224

Sara Kadry on kasvot hijabberwocky-näyttönimen takana, ja hän valloittaa pelimaailman räjähtävän nopeilla FPS-streameillä ja omistautuneella TikTok-teinien ja Twitch-fanien yhteisöllä. Yhdistämällä nämä kaksi maailmaa striimaaja on kerännyt suuren seuraajan eri alustoilla kaikista mahdollisuuksista ja esteistä huolimatta, ja hänen ainutlaatuinen näkökulmansa johtaa hänet menestykseen.

”Olemme niin uskomattoman järkyttyneitä ja kiitollisia kokemastamme kasvusta. Kaikki näytti niin kaukaiselta ja niin mahdottomalta päästä», hän sanoi puhelinhaastattelussa Lifewirelle. «Edustan heikommassa asemassa olevaa yhteisöä, ja suuri osa yhteisöstäni näkee sisällöni ja on niin innoissaan nähdessään muslimistreamaajan, hijabi-streamaajan, ja he ovat niin innoissaan päästäkseen osaksi yhteisöä.»

Nopeita faktoja

  • Nimi: Sara Kadry
  • Ikä: 27
  • Kätevä: Detroit, Michigan
  • Satunnainen ilo: Pelitavoitteet! Hän ja hänen miehensä tapasivat Search and Destroy -pelin aikana pelatessaan Call of Duty: Modern Warfare Remastered satunnaisessa «täyttöaulassa» viisi vuotta sitten. Nykyään Michiganissa asuva pariskunta pelaa satunnaisesti joukkuekaksioita streamissa.

Hänen nimensä, hijabberwocky, on supistus islamilaisesta päänpeiteestä ja lohikäärmeen kaltaisesta pedosta. Liisa ihmemaassa Lewis Carrolin sarja. Kuten kirjallinen hirviö, tämä streameri on esitys jostakin ainutlaatuisesta ja, jotkut saattavat jopa sanoa, hieman surrealistisesta. Hänen tavoitteensa tässä pelimaailmassa on olla positiivinen edustaja muslimeille ja hijabia käyttäville naisille kaikkialla maailmassa ja osoittaa, että hekin voivat nauttia meluista ensimmäisen persoonan räiskintäpelissä silloin tällöin.

Ei-vihamielinen näppäimistösoturi

Amerikan pienimmän osavaltion Rhode Islandin viehättävässä esikaupungissa kasvanut Kadry kuvailee itseään mahdottoman ujoksi, sisäänpäin kääntyneeksi lapseksi, joka saattaa monien mielestä olla ristiriidassa hänen nykyisen uransa kanssa välttämättä ekstroverttinä streamerina. Hänen isänsä työskenteli robotiikassa, joten hän muistaa olevansa tietokoneiden ympäröimä, mikä sai hänen kiinnostuksensa kaikkeen tekniikkaan. ”Se ei ollut onnettomuus; Tiesin haluavani tehdä tämän, joten tutkin paljon parhaita käytäntöjä.» Hän varttui pelaamalla pelejä kuten Pokemon tilannekuva ja Rugrats: etsi Reptar modernimpiin nimikkeisiin, kuten velvollisuus, Viimeisen hän löysi vanhemman veljensä kautta, joka poistui hetkeksi huoneesta ja sai silloisen 13-vuotiaan Kadryn ottamaan salaa ohjaimen mukaan leikkimään. Hän rakastui välittömästi. «Se hetki muutti minut pelaamisen suhteen ja avasi minut FPS-maailmaan… ihmisten tapaamisen verkossa ja seurustelun suhteen», hän sanoi kuvaillessaan, kuinka sotilaatyylisestä ampujasta tuli hänen suosikkipelinsä.

Sara Kadry esittää Call of Dutya Twitchissä

Huolimatta siitä, että hän oli introvertti, hän sanoi heränneensä eloon pelissä. Hän hankki ystäviä online-chatin kautta ja tunsi olonsa mukavammaksi kuin pelimaailman ulkopuolella. Joka päivä hän tuli koulusta kotiin leikkimään Velvollisuus täysin imeytynyt maailmaansa varhaisiin aamutunteihin asti. Se antoi hänelle vapauden tunteen olla se, mikä hän oli ilman minkäänlaisia ​​seurauksia: eräänlainen ei-vihamielinen näppäimistösoturi, hän sanoo. «Sillä oli vähemmän tekemistä itse pelin kanssa, vaan enemmän sen sosiaalistamisen kanssa. En tiennyt kuinka saada ystäviä tosielämässä, joten se todella antoi minulle mahdollisuuden, jota en voinut saada itselleni», hän sanoi.

Ihan uusi elämä

Siitä tuli niin suuri osa hänen elämäänsä, että streamerina oleminen oli hänelle luonnollisempi liike kuin ne, jotka hänet tunsivat, olisivat voineet kuvitella. Siihen asti hän oli tehnyt joitain satunnaisia ​​töitä pelien välillä, ennen kuin lopulta päätyi lentoemäntätyöhön, jonka hän jätti maaliskuussa ennen kuin siirtyi täysipäiväiseksi streameriksi. Hänen ensimmäinen suoratoistonsa tapahtui 5. tammikuuta 2021, ja muutamaa päivää myöhemmin hän latasi ensimmäisen TikTokin. Kuudessa kuukaudessa hän on kasvanut tavalla, jota vain harvat muut alustan sisällöntuottajat voivat sanoa. Hän on saavuttanut korkeuksia, joihin muiden saavuttaminen kesti vuosia. Hän on kerännyt lähes 170 000 seuraajaa TikTokissa ja huomattavan 14 000 yleisön Twitchissä, jossa hän on suoratoistojättiläisen kumppani. Hänen pelielämälleen omistautunut TikTok toimii eräänlaisena palautesilmukana, joka ruokkii suoraan hänen suoratoiston menestystä. «Se ei ollut sattuma… Tiesin haluavani tehdä tämän, joten tein paljon tutkimusta parhaista käytännöistä», hän sanoi. Hänen suosionsa räjähti entisestään onnistuneen TikTok-sarjan Unban Requests jälkeen, jonka hän julkaisi 15. toukokuuta. Sarja valaisee hänen kokemuksiaan islamofobisista peikoista, mutta kevyesti ja TikTok-brändistä hienovaraista komediaa. Tämä moniosainen sarja on kerännyt noin 7 miljoonaa katselukertaa eloisan lyhytvideosovelluksen perustamisen jälkeen.

Sara Kadry Twitchissä

Hän sanoo, ettei hänellä ole ollut mahdollisuutta ottaa kunnolla vastaan ​​sen menestystä kiittämällä yhteisöään saamastaan ​​tuesta. Hän toivoo voivansa jatkaa missionsa ottaa haltuunsa sosiaalinen media ja tulla pelivoimaksi; kaikki koska eräänä päivänä tammikuussa hän päätti vihdoin jahdata unelmaansa. ”Älä anna epäilyksen tai pelon estää sinua saavuttamasta tavoitettasi. Jos et, sinulla on aina kysymys entä jos. Teen mitä pidän [and] Minulla on hauskaa», streamer jatkoi. «Ole valo omassa elämässäsi.»

Por Markus