GettyImages 918865358 5accf92d3de423003b971702

Mitä tietää

 • Lisää suosikkiasioitasi, kuten ruokaa, julkkiksia tai urapyrkimyksiä.
 • Käytä online-nimigeneraattoria, kuten SpinXO.
 • Luo epätodennäköinen käyttäjätunnus korvaamalla symboleja ja kirjaimia, kuten 3 E ja $ 5.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit luoda yksilöllisen ja suojatun käyttäjänimen online-identiteettillesi. Ehdotuksia ovat esimerkiksi suosikkiasiosi sisällyttäminen, online-käyttäjätunnusgeneraattorin käyttö sekä symbolien ja vastaavien kirjainten korvaaminen, jos haluamasi käyttäjätunnus on jo käytössä.

Lisää suosikkiasioita käyttäjätunnukseesi

Pidätkö violetista väristä, dinosauruksista, makeisista, ja numero 7? Vähän niin kuin SweetPurpleDinosaur7 menee pitkälle. Kirjoita muistiin joitain suosikkiasioitasi ja mieti työ- tai urapyrkimyksiäsi, suosikkiruokiasi, julkkiksia, urheilujoukkueita, elokuvia… Ole vain luova!

Mieti, mitä ympärilläsi on

Oletko jo käyttänyt suosikkiasioitasi loppuun? Ajattele koulun maskotteja, kaupunkiasi tai muita asioita, jotka liittyvät asuinpaikkaasi ja josta välität. Varo kuitenkin paljastamasta liikaa tietoa. Internetin saalistajat voivat tunnistaa sijaintisi näyttönimesi perusteella. Vähän niin kuin SweetTexarkanaHighDinosaurGirl91 saattaa aluksi tuntua viattomalta, kunnes huomaat, että verkkotutkijat voivat luultavasti tulkita sen Texarkana, TX, lukiotyttö, joka valmistui tai syntyi vuonna 1991. Siinä mielessä, ehkä olet pitäisi Valitse jotain tiettyä, joka ei koske sinua saadaksesi lisää nimettömyyttä.

Käytä näyttönimigeneraattoria

Yksi helpoimmista tavoista luoda näyttönimi vähimmällä vaivalla on antaa tietokoneesi tehdä se puolestasi. Saatavilla on useita näyttönimigeneraattoreita, joita on helppo ja hauska käyttää. Tässä ovat suosituimmat valintamme:

 • SpinXO: Luo nimiä käyttämällä tietoja, kuten harrastuksiasi, tärkeitä sanoja, nimeä, numeroita ja asioita, joista pidät. Voit saada heti 30 käyttäjätunnusta ja uusia uusia. Napsauta SpinXO-käyttäjänimeä nähdäksesi, onko se saatavilla eri alustoilla, kuten Reddit, Tumblr, YouTube, Twitter tai Instagram.
 • Näyttönimigeneraattori: Kirjoita kaksi sanaa näyttönimigeneraattoriin luodaksesi ainutlaatuisen näyttönimen, joka on yhdistelmä sanojasi ja mitä tahansa satunnaista niiden välissä. Se on erinomainen työkalu, jos sinulla on tiettyjä sanoja, jotka haluat sisällyttää käyttäjätunnukseesi.
 • Rommi ja Monkey: Rum and Monkeyn online-nimigeneraattori on jaettu luokkiin, jotta voit löytää parhaan kirjautumistunnuksen. Etsi muinainen kreikkalainen nimi tai jotain sotilaskoodista. Voit jopa valita minionin tai korealaisen nimen. Valitse luokka ja sukupuolesi ja kirjoita nimesi saadaksesi mukavan ja ainutlaatuisen käyttäjätunnuksen.
 • Fake Name Generator: Tämä sivusto ei anna sinulle vain käyttäjätunnusta, vaan jopa koko identiteetin, mukaan lukien etu- ja sukunimi, osoite, syntymäaika, fyysiset ominaisuudet, työllisyystiedot ja paljon muuta. Vähän paljon? Ehkä niin, mutta käyttäjätunnukset ovat melko satunnaisia ​​ja muita yksityiskohtia on hauska lukea.

Mitä tehdä, jos näyttönimesi ei ole saatavilla?

Onko sinulla ‘Tämä käyttäjänimi on jo käytössäTarvitsetko tiesulkua ja luovaa inspiraatiota? Käytetty näyttönimi ei tarkoita, että sitä ei ole tarkoitettu. Kuten luotaessa vahvoja salasanoja, joita on vaikea arvata, voit myös käyttää muita kuin englanninkielisiä sanayhdistelmiä luomaan epätodennäköisiä käyttäjänimiä. Harkitse samankaltaisten symbolien ja kirjainten korvaamista: @=a, 3=e, $=5, S=5. Useimmat viestisovellukset ja sosiaaliset verkostot antavat sinun käyttää symboleja käyttäjätunnuksessa ja monista valita; mahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Esimerkiksi jos SweetPurpleDinosaur7 on jo käytössä, harkitse sen tekemistä $knowPurpleD1nOsaur7.

FAQ

 • Kuinka vaihdan Snapchat-käyttäjänimeni?

  Teknisesti ainoa tapa muuttaa Snapchat-käyttäjänimeäsi on luoda uusi tili. Jos kuitenkin haluat muuttaa näyttönimeäsi, siirry omaan Profiili > asetukset > Nimi ja syötä a. sisään uusi nimi.

 • Kuinka vaihdan TikTok-käyttäjänimeni?

  Jos haluat vaihtaa TikTok-käyttäjänimesi, siirry osoitteeseen Minä > Muokkaa profiilia > käyttäjänimi ja napauta nykyistä käyttäjänimeäsi. Jos haluat muuttaa vain näyttönimeäsi, siirry kohtaan Minä > Muokkaa profiilia > Nimi ja napauta nykyistä näyttönimeäsi.

 • Kuinka saan Facebook-käyttäjätunnuksen?

  Saat Facebook-käyttäjätunnuksen valitsemalla pudota nuoli oikeassa yläkulmassa ja valitse sitten Asetukset ja yksityisyys > asetukset. Siirry kohtaan käyttäjänimi kenttä ja valitse muokata.

 • Mitä en saa sisällyttää käyttäjätunnukseeni?

  Älä kirjoita koko nimeäsi, sähköpostiosoitettasi, osoitettasi tai puhelinnumeroasi. Vältä käyttämästä samoja käyttäjätunnus- ja salasanayhdistelmiä useille tileille.

Por Markus