001 how to get bamboo in animal crossing new horizons 5092955 dff9e2fbca8246f0bd4cf0c3e8f87912

Bambu on harvinainen askartelumateriaali Animal Crossing: New Horizons. Sitä on hieman vaikeampi saada kuin muita vastaavia esineitä, kuten vaahteranlehtiä, kesäkuoria ja lumihiutaleita, jotka kaikki voit poimia tai tarttua verkkoosi kävellessäsi saarellasi.

Kuinka saada bambua Animal Crossing: New Horizonsissa

«Normaali» tapa kasvattaa bambua asuinalueellasi on matkustaa muille mystisille saarille.

 1. Siirry kohtaan Asukaspalvelut rakentaa saarellesi.

 2. pääsyn saaminen Ei pysähdystä huoneen oikeassa alakulmassa.

  Kulmapysäkki Animal Crossingissa

 3. Valitse Lunasta Nook Miles.

  "Lunasta Nook Miles" -vaihtoehto.

 4. Valita Nook Miles -lippu. Tämä esine maksaa 2 000 Nook Miles, jonka ansaitset suorittamalla erilaisia ​​tehtäviä saarellasi.

  "Nook Miles Ticket" -vaihtoehto.

 5. Valita Lunastaa. Kone jakaa lippusi. Koska seuraavat vaiheet riippuvat sattumasta, sinun tulee ostaa useita lippuja kerralla säästääksesi yksisuuntaiset matkat takaisin Resident Services -palveluun.

  "Lunasta" -komento.

 6. Mene nyt lentokentällesi. Puhu Orvillelle pöydän ääressä ja sano: «Haluan lentää!»

  "Haluan lentää" -vaihtoehto Animal Crossing: New Horizonsin lentokentällä

 7. Valitse seuraavassa kehotteessa Käytä Nook Miles -lippua.

  "Käytä Nook Miles -lippua" -vaihtoehto.

 8. Hetken keskustelun jälkeen Wilbur lentää sinut toiselle saarelle. Tiedät heti, jos olet yksi bambun kanssa, koska se näkyy lentokoneesta.

  Bambusaari Animal Crossingissa: New Horizons

 9. Jos et näe bambua, keskustele Wilburin kanssa palataksesi saarellesi. Kun saavut, puhu Orvillelle uudelleen ja toista vaiheet käyttääksesi Nook Miles -lippua. Jatka yrittämistä, kunnes saat bambusaaren.

 10. Kun olet löytänyt oikean saaren, sinulla on muutama vaihtoehto. Kaivaa merkityt kohdat bambukasvien ympäriltä lapiollasi bambunversoja jonka voit istuttaa kun tulet kotiin.

  Pelaajahahmo kaivaa esiin bambuverson Animal Crossing: New Horizonsissa

 11. Jos haluat materiaaleja etkä kasveja, käytä ohutta tai kivikirvettä bambunpalojen keräämiseen samalla tavalla kuin keräät puuta puista. Jokainen bambupuu tuottaa kolme palaa päivässä. Jos lyöt keväällä kirveellä bambupuihin, saat myös Young Spring Bamboon, toisen askarteluaineksen.

 12. Voit myös kerätä kokonaisia ​​puita kotiin istutettavaksi; Tämä vaihtoehto säästää sinua odottamasta istuttamiesi versojen kasvua. Käytä tätä varten lapioasi puussa hedelmän tai bambunverson syömisen jälkeen.

 13. Puhu Wilburin kanssa uudelleen, jotta voit mennä kotiin bambusi kanssa.

Muita tapoja saada bambua

Matkustaminen salaperäisille saarille on tavallinen tapa kerätä bambua, mutta voit saada sen myös kolmella muulla tavalla:

 • Jos ostat 100 naurista Daisy Maelta, kun hän vierailee saarellasi sunnuntaiaamuna, voit saada häneltä bambunversoja postissa seuraavana päivänä.
 • Naapurisi palkitsevat sinut palvelusten tekemisestä antamalla sinulle vaatteita, askartelutarvikkeita ja huonekaluja. Joskus he antavat sinulle bambun paloja tai versoja.
 • Koskaan joku ystävistäsi, joka myös pelaa Uusia näköaloja bambu, he voivat tuoda sen sinulle saarella vierailun aikana tai lähettää sen sinulle lentokentälle.

Mitä tehdä bambulle

Voit istuttaa bambupuita saarellesi kuten kaikki muut kasvit, ja ne voivat antaa ainutlaatuisen ilmeen tai auttaa sinua varaamaan alueen rentouttavaan puutarhaan. Ja kun teet niin, jokainen kypsä kasvi tuottaa toisen verson, jonka voit kaivaa esiin merkityltä paikalta puun vieressä. Bambupuista hankittuja versoja, palasia ja nuoria kevätbambuja tarvitaan myös ainesosina huonekalujen ja koristeiden valmistukseen, joita ei voi ostaa Nook’s Crannysta (vaikka niitä saa muilta kyläläisiltä tai puilla ravistamalla). Saat reseptejä näihin tuotteisiin keväällä ja saat enemmän irti viestipulloista, ilmapalloista ja naapureistasi.

Bambutuotteet ja niiden valmistus

Tässä on tuotteet ja ainekset, joita tarvitset niiden valmistamiseen. Vaikka sinulla olisi ainekset, et voi valmistaa näitä esineitä, ellet ole oppinut reseptiä kortista.

Tuote Resepti
Bambu kori 7 bambupalaa
Bambu penkki 8 bambupalaa
Bambu kynttilänjalka 3 bambupalaa + 2 savea
Bambu nukke 6 Nuorta kevätbambua
Bamburumpu 3 bambupalaa + 2 havupuuta
Bambu lattiavalaisin 8 bambupalaa
Bambuinen lounaslaatikko 4 bambupalaa
Bambu nuudeliliukumäki 7 Young Spring Bamboo + 3 Wood
Bambuinen huoneenjakaja 7 bambupalaa + 6 kiveä
Bambu hylly 15 bambupalaa
Bambu kaiutin 3 palaa bambua + 1 rautakimpukka
Bambu pallo 3 bambupalaa
Bambu jakkara 5 bambupalaa
Bambu pysäytyslohko 3 bambupalaa
Seinän koristelu bambusta 1 pala bambua
Bamboo Shoot -lamppu 4 nuorta kevätbambua + 5 bambunversoa + 4 savea
Pelästyttää peuroja 3 bambupalaa + 8 kiveä + 3 kimppua rikkaruohoja
Bambu seinä 15 bambupalaa
Bambu metsäseinä 7 nuorta kevätbambua + 3 bambunversoa
Bambu lattiat 15 bambupalaa

Por Markus