apple iphone 13 91ea95d44a6e46fe8fe8ef82c87236db

Mitä tietää

 • Smart Data -tila voidaan kytkeä päälle tai pois päältä asetukset sovellus.
 • asetukset mobiili MobiilidatavaihtoehdotPuhe ja data
 • Ota Smart Data käyttöön valitsemalla Auto† Poista se käytöstä valitsemalla 5G päällä tai LTE

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka Smart Data -tila poistetaan käytöstä iPhone 13:ssa.

Kuinka saan Smart Data -tilan pois päältä iPhone 13:ssa?

Smart Data -tila iPhone 13:ssa otetaan käyttöön tai poistetaan käytöstä vain muutamalla napautuksella Asetukset-sovelluksessa. Asetuksissa ei kuitenkaan ole kytkintä tietylle «Smart Data» -toiminnolle. Smart Data -tila vaihtaa puhelimesi automaattisesti 5G-yhteydestä LTE-yhteyteen akun virran säästämiseksi. Joten esimerkiksi kun iPhonesi on lepotilassa, Smart Data voi yhdistää sinut LTE:hen 5G:n sijaan. Jos akun kesto ei ole ongelma, poista Smart Data käytöstä. Jos se on ongelma, yritä käynnistää se. Sisällä Mobiilidatavaihtoehdot -osiossa Asetukset-sovelluksessa, voit valita käytön välillä 5GLTEtai 5G automaattinen† Valitseminen 5G automaattinen ottaa Smart Data -tilan käyttöön, kun taas mikä tahansa muu valinta poistaa sen käytöstä.

 1. avataksesi lukituksen asetukset iPhone 13:ssasi.

 2. Napauta mobiili avaamaan mobiili valikosta.

 3. Valitse toinen vaihtoehto: Mobiilidatavaihtoehdot

 4. Avata Puhe ja data

  Lisäksi Puhe ja data osion nimi on nykyinen Smart Data -asetus. jos se lukee 5G automaattinen, sitten Smart Data on käytössä. jos se lukee 5G päällä tai LTESmart Data on poistettu käytöstä.

 5. Katso jos 5G automaattinen sen vieressä on sininen valintamerkki. Jos kyllä, Smart Data on päällä. Napauta jompaakumpaa 5G päällä tai LTE kytkeäksesi Smart Data pois päältä.

  Kun valitset muun vaihtoehdon kuin 5G automaattinen poistaa Smart Datan käytöstä, valitse 5G päällä tarkoittaa, että puhelimesi käyttää aina 5G:tä aina kun mahdollista, ja sinä valitset LTE tarkoittaa, että puhelimesi käyttää aina LTE:tä aina kun mahdollista.

Voitko manuaalisesti poistaa alhaisen tiedonsiirron tilan käytöstä iPhone 13:ssa?

Noudattamalla yllä olevia vaiheita voit manuaalisesti ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä Smart Data -tilan, joka tunnetaan myös nimellä Low Data -tila, ja valita käytettävää mobiilidatatekniikkaa, olipa kyseessä 5G, LTE tai näiden yhdistelmä. Yleensä tätä asetusta ei tarvitse muuttaa joka kerta. Jos kuitenkin asut tällä hetkellä alueella, jolla ei ole suurta 5G-peittoa, saatat haluta ottaa Smart Data -tilan käyttöön tai käyttää vain LTE:tä etkä harkita asetusta uudelleen. Jos sinulla ei kuitenkaan ole luotettavaa WiFi-yhteyttä asuinpaikallasi ja sinulla on kunnollinen 5G-yhteys, voit jättää Smart Datan päälle tai valita aina käyttää 5G:tä parhaan mahdollisen yhteyden saavuttamiseksi. Useimmille ihmisille parasta molemmista maailmoista on jättää Smart Data päälle: nopeat 5G-nopeudet, kun niitä tarvitset, ja hitaampi (mutta silti nopea) LTE-yhteys, kun muuten voisit säästää akkua.

FAQ

 • Kuinka sammutan vähän dataa -tilan iPhonessa?

  Low Data Mode oli uusi ominaisuus iOS 13:ssa. Voit poistaa Low Data Mode -tilan käytöstä matkapuhelintiedoille siirtymällä kohtaan asetukset mobiili Mobiilidatavaihtoehdot ja pyyhkäisemällä Vähäinen data -tila pois päältä† Jos haluat poistaa alhaisen tiedonsiirron tilan käytöstä Wi-Fi-verkossa, siirry kohtaan asetukset Wi-Finapauta verkon nimeä ja pyyhkäise Low Data Mode to Ulos

 • Kuinka voin sammuttaa äänettömän tilan iPhonessa?

  Paina puhelimen sivulla olevaa kytkintä tai siirry kohtaan . puhelujen mykistyksen poistamiseksi iPhonessa asetuksetÄänet ja haptiikka† Siirry sitten kohtaan Soittoääni ja hälytykset ja siirrä liukusäädin äänettömästä halutulle äänenvoimakkuustasolle.

Por Markus