delete key 582e100e3df78c6f6a12f5aa

Mitä tietää

  • Käynnistä Skype ja kirjaudu sisään. Napauta ja pidä painettuna tai napsauta hiiren kakkospainikkeella keskustelua > valitse Poista keskustelu > Poista.
  • Et voi palauttaa poistettuja Skype-keskusteluja.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit poistaa ei-toivotut Skype-puhelut. Ohjeet kattavat Skypen Androidissa, iOS:ssä, Macissa, Linuxissa, Windows 10:ssä ja verkossa.

Poista Skype-puhelu

Skypen avulla on helppo poistaa vanhat chat-tietueet, mutta muista, että et voi saada näitä poistettuja keskusteluja takaisin. Älä myöskään huolehdi loukkaamasta ketään, koska henkilö, jonka kanssa keskustelit, ei voi tietää, että olet poistanut arkistoidun tekstin.

  1. Käynnistä Skype-sovellus ja kirjaudu sisään tarvittaessa. Luettelo aiemmista kontakteistasi ja tallennetut keskustelut näkyvät vasemmassa valikkoruudussa. Etsi se, jonka haluat poistaa, ja napauta sitä pitkään tai napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella.

  2. Kun avattava valikko tulee näkyviin, valitse Poista keskustelu.

  3. Näyttöön tulee viesti, jossa kysytään, haluatko varmasti poistaa keskustelun pysyvästi. Valitse Poista prosessin loppuun saattamiseksi.

    Kuvakaappaus Skypestä "Poista Skype-chat" vahvistusikkuna, jossa Poista-painike on korostettuna

Keskustelun poistaminen poistaa kopiosi keskustelun viesteistä ja se poistetaan myös chat-luettelostasi. Jos aloitat uuden keskustelun jonkun kanssa, et näe keskusteluhistoriaa.

Miksi Skype-keskustelu poistetaan?

Oletusarvoisesti Skype tallentaa lokin kaikista tekstipohjaisista keskusteluistasi. Tämä on hyödyllistä, jos sinun on palattava viittaamaan tiettyyn aikaisempaan keskusteluun. Se aiheuttaa kuitenkin mahdollisen tietosuoja- tai turvallisuusriskin, jos sinulla on keskusteluja, joita haluat pitää sinun ja toisen osapuolen välillä. Jos käytät Skypeä usein, nämä arkistoidut keskustelut voivat myös muodostua eräänlaiseksi digitaaliseksi sotkuksi, jota saatat haluta siivota silloin tällöin.

Por Markus