title 9a43824707a244f49060e0a823ca61f8

Mitä tietää

 • Siirry Spotify-työpöytäsovelluksessa käyttäjäprofiiliin, valitse ellipsit ja valitse Lohko.
 • Jos olet artistisivulla, et voi estää häntä.
 • Et voi estää käyttäjiä Spotify-mobiilisovelluksen kautta.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit estää seuraajan Spotifyssa. Sinun on käytettävä tätä varten Spotify-työpöytäsovellusta.

Kuinka estän seuraajia Spotifyssa?

Vaikka et voi suoraan poistaa seuraajaa Spotifysta, voit estää sinua seuraavat ihmiset. Jonkun estäminen poistaa hänet seuraajaluettelostasi, eikä hän voi enää seurata sinua. Voit estää seuraajasi Spotify-työpöytäsovelluksessa, jotta he eivät voi seurata sinua tai nähdä toimintaasi.

 1. Napsauta tilisi nimeä Spotifyn oikeassa yläkulmassa ja valitse Profiili.

 2. Napsauta profiilisi nimen alla olevaa seuraajien määrä.

  Tilin profiilisivu, jossa seuraajat korostettuina

 3. Valitse henkilö, jonka profiiliin haluat estää pääsyn.

 4. Napsauta heidän profiilinimensä ja valokuvansa alla ellipsit kuvake.

  Spotify-käyttäjäprofiili, jossa ellipsit (Lisää) on korostettuna

 5. Valitse Lohko ja sitten Lohko uudelleen ponnahdusikkunassa vahvistaaksesi.

  Estä vahvistusikkuna Spotifyssa

Jos palaat profiiliisi, näet, että estetty käyttäjä on poistettu.

Voitko estää jonkun Spotifyssa?

Seuraajien estämisen lisäksi voit estää kuka tahansa, jolla on Spotify-profiili. Voit tehdä tämän samalla tavalla kuin estämällä seuraamasi ihmiset. Spotify lisäsi äskettäin tämän ominaisuuden estääkseen muiden käyttäjäprofiileja, ja sen avulla voit estää estämiäsi ihmisiä näkemästä profiiliasi tai näkemästä Spotify-kuuntelutoimintaasi. Voit myös poistaa käyttäjän eston milloin tahansa, jos haluat.

Kuinka voin estää henkilön Spotifyssa?

Jos haluat estää jonkun, joka ei ehkä seuraa sinua, mutta jolla on Spotify-profiili, voit myös tehdä sen. Prosessi on samanlainen kuin seuraajan estäminen.

 1. Etsi profiili, jonka haluat estää. Voit tehdä tämän hakemalla käyttäjänimellä tai etsimällä heidän luoman Spotify-soittolistan ja valitsemalla käyttäjänimen.

 2. Valitse hänen valokuvansa ja käyttäjätunnuksensa alta käyttäjäprofiilissa ellipsit kuvake.

 3. Valitse Lohko valinta. Jos et näe sitä, olet ehkä jo estänyt hänet tai sinulla on esittäjäprofiili, joka ei tue estämistä.

 4. Valita Lohko uudelleen vahvistusruutuun estääksesi käyttäjän.

 5. Voit poistaa käyttäjän eston palaamalla hänen profiiliinsa, valitsemalla ellipsit uudelleen ja valitsemalla Kumoa esto.

Spotify ei ilmoita käyttäjälle, että estät hänet, eivätkä he näe profiiliasi tai toimintaasi.

FAQ

 • Kuinka peruutan Spotifyn?

  Jos haluat peruuttaa Spotify Premiumin, kirjaudu sisään Spotify-sivustolle ja siirry osoitteeseen Tili > Muuta tilausta > Peruuta Premium. Jos haluat poistaa Spotify-tilisi, siirry osoitteeseen support.spotify.com/contact-spotify-support/ ja valitse Tili > Haluan sulkea tilini.

 • Kuinka kuuntelen ystävieni soittolistoja Spotifyssa?

  Löydät ystäväsi soittolistan Spotifysta siirtymällä osoitteeseen Näkemys > Ystävätoimintavalitse ystävä ja valitse Katso kaikki Julkiset soittolistat -kohdan vieressä. Voit myös kuunnella Spotifyta ystäviesi kanssa ryhmäistuntojen kautta.

 • Mitä Spotify-seuraajani näkevät?

  Spotify-seuraajasi näkevät toimintasi, mukaan lukien julkiset soittolistasi, äskettäin soittamasi kappaleet ja muut seuraajasi. Voit rajoittaa sitä, mitä seuraajat näkevät tilisi sosiaalisissa asetuksissa.

Por Markus