how to see your top artists on spotify 5201463 12 1349d66f12514938bc63f7404b2e7153

Mitä tietää

 • Spotify näyttää sinulle vain suosituimpiin artisteihisi liittyviä ehdotuksia. Mene Kirjastosi > taiteilijoita sovelluksessa.
 • Mene Talo > Äskettäin pelattu verkkosivustolla nähdäksesi artistisuosituksia.
 • Mene statsforspotify.com ja valitse Huippuartistit. Voit tehdä tämän myös Android-sovelluksessa; iOS-sovellusta ei ole.

Tämä artikkeli opettaa sinulle, kuinka löydät parhaat artistisi Spotifysta. Siitä on hyötyä, jos kuuntelet monia eri musiikkityylejä etkä muista joitain löytämiäsi artisteja.

Pääset parhaimpiin artistisiisi Spotifyssa

Vaikka et näe tiettyjä artisteja, joita olet kuunnellut eniten Spotifyssa, voit tarkastella suosituinta musiikkiasi ja soittolistojasi Spotify-verkkosivustolla. Spotify hakee artistisuosituksia suosituimmasta musiikista, josta pidät sovelluksessa.

 1. Valitse Spotify-mobiilisovelluksen oikeasta alakulmasta Kirjastosija valitse sitten taiteilijoita päävalikosta. Näet artistisuositukset.

 2. Valitse Spotify-sivustolta Talo vasemmasta valikosta. Vieritä alas kohtaan Äskettäin pelattu osio.

  Etusivu ja Äskettäin pelatut korostettuina Spotify-sivustolla

  Jos vierität alaspäin, näet a Viimeaikaisten kuuntelukokemustesi perusteella osio, jossa on suosituksia, jotka liittyvät uusimpiin huippuartistiisi.

 3. Vaikka nämä vaihtoehdot näyttävät viimeaikaiset kuuntelutottumukset tai parhaimpiin artisteihisi liittyvää musiikkia, ne eivät tarjoa erityistä luetteloa parhaista artisteista. Sinun on käytettävä kolmannen osapuolen palvelua, jota käsittelemme seuraavassa osiossa.

Katso Spotifyn parhaat artistit tilastoineen

Stats for Spotify -sivuston tai mobiilisovelluksen avulla näet nopeasti kuuntelemasi parhaat artistit muutamalla helpolla vaiheella.

 1. Siirry Statistics for Spotify -sivustolle ja kirjaudu sisään Spotify-tunnuksillasi. Jos olet jo kirjautunut sisään Spotifyyn samalla selaimella, saatat joutua antamaan verkkosivustolle luvan käyttää Spotify-tiliäsi napsauttamalla Olla samaa mieltä.

  Spotifyn käyttöoikeussivun tilastot merkitty sopimuksella

 2. Kun olet kirjautunut sisään, valitse Huippuartistit näytön keskellä tai valitse Huippuartistit valikkokohta yläreunassa.

  Spotifyn tilastot huippuartistien kanssa korostettuina valikossa ja näytön keskellä

 3. Pääset sivulle, jossa luetellaan suosituimmat artistit, joita olet kuunnellut viimeisen neljän viikon aikana. Voit vaihtaa tämän näkymän muotoon viimeiset 6 kuukautta tai aina (koska käytät Spotifyta).

  Spotifyn tilastot huippuartistien ajanjaksoilla korostettuina

 4. Lataa ja asenna Spotistats for Spotify -sovellus Androidille. Kun kirjaudut jompaankumpaan sovellukseen Spotify-tunnistetiedoillasi, sinun on annettava sovellukselle lupa käyttää tiliäsi. Spotistats-sovellusta ei ole iOS:lle. Voit kuitenkin ladata Statistics for Spotify Musicin App Storesta, joka on samanlainen.

 5. Sovelluksen pääsivulla näet a Huippuartistit viimeiset 4 viikkoa osio. Pyyhkäise vasemmalle nähdäksesi koko luettelon.

 6. Voit muuttaa parhaiden artistien ajanjaksoa tai nähdä muita asioita, kuten parhaita kappaleita tai albumeita, napauttamalla Lisää linkki osion otsikon oikealla puolella. Näet kaikki parhaat artistit ja voit vaihtaa näkymää napauttamalla alareunassa olevia linkkejä 6 kuukautta tai elinikä.

  Spotify-sovelluksen Android-tilastot, jotka on korostettu viimeisten 4 viikon aikana

Miksi et näe huippuartisteja Spotifyssa?

Spotify on erinomainen tarjoamaan luetteloita suositusta musiikista ja artisteista. Mutta jos haluat arvioida artistit, joita kuuntelet eniten, prosessi ei ole niin yksinkertainen.

Spotify tarjoaa tavan tarkastella useimmin kuuntelemiasi genrejä ja soittolistoja, mutta tiettyjen artistien näkeminen ei ole helppoa. Kolmannen osapuolen palvelu, jota voit käyttää Spotify-tililläsi ja jonka avulla voit tehdä juuri sen edellä kuvatulla tavalla.

FAQ

 • Kuinka artistit tienaavat rahaa Spotifyssa?

  Artistit saavat osan Spotifyn Premium-tilausmaksuista ja mainonnasta saamista nettotuloista. Spotify laskee kunkin kappaleen suoratoistojen kokonaismäärän tietyltä artistilta, määrittää kappaleen virallisen omistajuuden ja sen levittäjän ja maksaa sitten artisteille. Taiteilijat saavat kuukausimaksun.

 • Voivatko Spotify-artistit nähdä, kuka kuuntelee?

  Eräänlainen. Spotify for Artists -sovelluksen avulla Spotify-artistit voivat tarkastella parannettuja tilastoja, jotka osoittavat, kuinka monta ihmistä ympäri maailmaa kuuntelee kappaletta kulloinkin. Muut reaaliaikaiset tilastot ovat artistin käytettävissä viikon ajan kappaleen julkaisun jälkeen. Artistit voivat myös nähdä, ovatko he saaneet uusia seuraajia tai onko kappaleita lisätty soittolistoille.

 • Kuinka poistan äskettäin toistetut artistit Spotifysta?

  Tyhjennä Spotifyssa äskettäin toistettujen kappaleiden luettelo siirtymällä osoitteeseen Kirjastosi > Äskettäin pelattu ja siirrä hiiri artistin päälle. Klikkaus Lisää (kolme pistettä) > Poista äskettäin toistetuista poistaaksesi kohteen äskettäin toistettujen kohteiden luettelosta.

Por Markus