Vevohomepage 838885adfbc34b398916f6e9d8247403

Olet ehkä nähnyt nimen Vevo musiikkivideoiden alareunassa. Vevo on premium-musiikkivideokokonaisuus, jonka tavoitteena on antaa ääni ja globaali alusta Universal Music Groupin, Sony Music Entertainmentin ja Warner Music Groupin nouseville ja vakiintuneille artisteille. Vevo on käynyt läpi muutamia muutoksia sen lanseerauksen jälkeen vuonna 2009, joten tässä on katsaus Vevon historiaan ja sen nykyiseen asemaan.

Vevon historia

Vevo, jonka nimi yhdistää videon ja evoluution, halusi muuttaa tapaa, jolla musiikkivideot tavoittavat fanit. Universal Music Group, Sony Music Entertainment ja EMI perustivat yrityksen vuonna 2009, ja Warner Music -ryhmä liittyi hauskanpitoon vuonna 2016. Lopulta EMI erosi yhteistyöstä jatkaakseen omaa musiikkivideoiden jakelujärjestelmää. Vevo.com-sivusto oli alun perin musiikkivideoiden suoratoistoalusta. Mukana olevan mobiilisovelluksen ohella Vevo menestyi alun perin sekä katsojien että mainostajien keskuudessa. Kumppanuus- ja voitonjakosopimus Googlen kanssa tarkoitti, että Vevon videoita suoratoistettiin myös YouTubessa. Mutta YouTube ja Vevo vaativat tehoa ja hallintaa. Vuonna 2018 Vevo heilutti valkoista lippua ja antoi periksi YouTuben hirviön ulottuville. Jatkossa Vevo ilmoitti sulkevansa suoratoistopalvelunsa ja -sovelluksensa ja keskittyvänsä alkuperäisen sisällön kasvattamiseen ja jakamiseen muiden kanavien kautta.

Vevo tänään

Vevo on nyt vastuussa yli 450 000 videon julkaisemisesta, ja sen videoita on yli miljardi katselutuntia kuukaudessa. Taiteilijoidensa esittelyn lisäksi Vevo tuottaa alkuperäisiä esityksiä, mukaan lukien: Ctrljoka seuraa kaupunkimusiikkitaiteilijoiden matkoja ja Pyöreät, jossa tarkastellaan eurooppalaisia ​​taiteilijoita. Muu alkuperäinen sisältö sisältää: hissijossa voi nähdä nuorten, nousevien taiteilijoiden eksklusiivisia esityksiä, ja DSCVR, jonka tavoitteena on auttaa uusia artisteja tavoittamaan yleisö. Luvassa on myös kulissien takana olevaa materiaalia, live-esityksiä ja taiteilijahaastatteluja.

Mistä löytää Vevo-sisältöä

Vevon verkkosivusto ei ole enää Vevo-sisällön suoratoistolähde. Silti on useita alustoja, joilla voit nauttia Vevon tarjouksista. Etsi Vevo-brändi musiikkivideon oikeasta alakulmasta varmistaaksesi, että katsot Vevo-tuotantoa.

YouTube

YouTube on suurin Vevo-musiikkivideoiden ja -ohjelmien isäntä. Siirry YouTuben Vevo-kanavalle, jolla on lähes 20 miljoonaa tilaajaa, nähdäksesi uusia videoita ja selataksesi lähes 20 000 videota lajityypin, albumien, soittolistojen, uusien julkaisujen ja muiden mukaan.

Vevo-kanava YouTubessa

Vevo-kanavalla on myös esiteltyjä kanavia Vevo-soittolistoille, Vevo-artistien alikanaville ja Vevo muille maille.

Vevon YouTube-alikanavat

Roku

Lisää Vevo-kanava Rokuun päästäksesi yli 14 000 HD-videoon ja soittolistaan.

Vevo kanava Rokulle

Apple TV

Lisää Vevo-sovellus Apple TV:hen virallisia artistivideoita, eksklusiivisia esityksiä ja alkuperäistä sisältöä varten. Etsi sisältöä tai selaa löytääksesi uutta musiikkia.

Apple TV:n Vevo-sovellus

Lisää paikkoja

Etsi Vevo-kanavia tai sovelluksia Samsung TV Plus:lle, Amazon Fire TV -laitteille, Alexa-laitteille, Pluto TV:lle, Sky Q:lle, Now TV:lle ja Xumolle.

Por Markus