how to play the annual google doodle halloween game featured ed76a7b158e342e1b7e49cfc424e7a7d

Vuodesta 1999 lähtien Google on tehnyt vuosittaiseksi perinteeksi vaihtaa kuuluisaa yrityslogoaan juhlistaakseen Halloween-kautta Googlen pääsivustolla. Virallisesti Google Doodle -logoiksi kutsutut logot olivat yleensä vain vähän taiteellista hauskaa. Joka vuosi niissä oli Google Doodle Halloween -logo, joka esitteli ainutlaatuista näkymää suosittuun Halloween-estetiikkaan, kuten mustiin kissoihin, noidiin ja jack-o-lyhtyihin.

Kaikki muuttui vuonna 2015, kun perinteinen Google Doodle -kuva kehittyi omituiseksi Google Halloween -peliksi nimeltä 2015 Global Candy Cup, jossa on söpö haamu. Tämä ilmainen Halloween-videopeli pelattiin kokonaan Google-sivuston verkkoselaimella. Yhtiö jatkoi tätä lisäämällä Google Halloween -pelejä joka vuosi (vaikka se ohitti 2017). Google Doodle for Halloween 2017 oli animaatioelokuva nimeltä Halloween 2017 Google Doodle: Jinx’s Night Out. Vuoden 2017 Google Halloween -peliä ei ollut. Tämä lyhyt sarjakuva keskittyy vuoden 2016 Google Doodle -pelin kissaan, jota voit katsoa verkossa. Näin voit pelata jokaista Google Doodle Halloween -peliä.

Kuinka pelata Googlen Halloween 2015 -peliä

Googlen ensimmäinen Google Doodle Halloween -peli, Halloween – Global Candy Cup 2015, on hauska peli, jossa voit pelata yhtenä neljästä söpöstä sarjakuvanidista ja lentää tason läpi keräämään karkkia Halloween-iltana.

Google Doodle Halloween -peli 2015

Säätimet ovat hyvin samankaltaisia ​​kuin Flappy Bird -pelissä, jossa sinun on napautettava näyttöä lentääksesi jatkuvasti. Jokainen napautus ajaa noidan hieman korkeammalle taivaalle. Jos lopetat koputuksen, noitasi putoaa maahan. Lepakot ja korpit hyökkäävät jatkuvasti noidan kimppuun, joten koputuksen tulee olla täydellisesti ajoitettu lentämään niiden yli tai alle.

Kuinka pelata Googlen Halloween 2016 -peliä

Toinen Google Halloween -peli on Magic Cat Academy ja se pyörii mustan sarjakuvakissan Momo ympärillä, jonka on puolustettava kouluaan haamuilta.

Google Doodle Halloween -peli 2016

Jokaisella hyökkäävällä haamulla on päänsä yläpuolella symboli, kuten vaaka- tai pystyviiva. Sinun tarvitsee vain voittaa haamut pyyhkäisemällä sormella heidän symbolinsa.

Kuinka pelata Googlen Doodle for Halloween 2018 -peliä

Google Halloween 2018 -peli on nimeltään The Great Ghoul Duel, ja se oli ensimmäinen Google Doodle -peli online-moninpelillä.

Google Doodle Halloween -peli 2018

Kaksi neljän pelaajan joukkuetta kilpailevat keskenään tässä ilmaisessa Halloween-videopelissä. Jokainen pelaaja pelaa söpönä haamuna, jonka on kerättävä mahdollisimman monta haamuliekkikuvaketta. Pelattavuus on hyvin samanlainen kuin klassinen Pac-Man-videopeli, mutta sen sijaan, että pelaisit haamusyöjää, pelaat haamuina. Vastustajan kohtaaminen saa sinut menettämään osan keräämistäsi henkisistä liekeistä, kun taas keräämällä paljon niitä avaa erikoisvoimia, kuten supernopeuden ja pimeänäön. Peli käyttää nuolinäppäimiä tason navigoimiseen, ja voit valita, haluatko ottelun muiden satunnaisten pelaajien kanssa jokaisessa pelissä tai isännöidä omaa online-moninpeliäsi ja kutsua ystäviä ainutlaatuisen kutsulinkin kautta.

Kuinka pelata Googlen Halloween Doodlea vuonna 2019

Vuoden 2019 Google Doodlessa oli kyse eläimistä.

Googlen 2019 interaktiivinen Halloween Doodle

Tämä nimeämätön peli tarjoaa sinulle joukon ovia, joita voit napsauttaa ja paljastaa temppuilevan pedon. Valitse «Temppu» nähdäksesi söpö, kammottava animaatio tai «Treat» ilahduttaaksesi eläinten ystävää ja oppiaksesi pienen faktan. Vierailijoitasi ovat hämähäkki, mustekala, jaguaari ja lepakko. Tämä Doodle ei ollut vain hauskaa, hauskaa aikaa; sen tarkoituksena oli myös lisätä tietoisuutta ja tukea World Wildlife Foundationille.

Kuinka pelata Googlen peliä Halloween 2020:lle

Ensimmäistä kertaa toistaiseksi Googlen Halloween-tarjous vuodelle 2020 oli jatkoa edelliselle nimikkeelle. Magic Cat Academyn jatko-osassa vuoden 2016 kissasankari Momo palaa kohtaamaan uusia uhkia meren alla.

Googlen Halloween-peli 2020

Aivan kuten edellisessä kohdassa, haamut ja hirviöt tulevat sinua vastaan ​​näytön reunoista. Voittaa heidät pyyhkäisemällä tai piirtämällä symbolit heidän päänsä yläpuolelle. Neljällä vedenpinnalla, jotka johtavat Momon syvemmälle ja syvemmälle valtamereen, hän kohtaa vihollisia, kuten kuolemattoman meduusan, vampyyrikalmarin ja pelottavan merikrotin.

Por Markus