ios update 56a536193df78cf77286f3de

Mitä tietää

 • Ennen kuin aloitat, varmuuskopioi tietosi, muodosta yhteys Wi-Fi-verkkoon, lataa iPhonen akku ja liitä iPhone.
 • Mene asetukset > Kenraali > Ohjelmistopäivitys > lataa ja asennaja napauta sitten Asenna nyt.
 • Jos päivitystä ei ole saatavilla, päivitystä ei voi ladata ja asentaa.

Jokainen uusi iOS-versio – käyttöjärjestelmä, jossa iPhone toimii – tuo uusia ominaisuuksia, virheenkorjauksia ja muutoksia puhelimen toimintoihin ja käyttötapaan. iOS-päivitykset voidaan asentaa langattomasti (tekniikka, joka tunnetaan nimellä OTA-päivitys).

Kuinka päivittää iOS langattomasti iPhonessa

Ennen päivityksen aloittamista:

 • Varmuuskopioi tietosi iCloudiin tai iTunesiin, jos päivityksessä tapahtuu jotain vikaa ja puhelin on palautettava.
 • Yhdistä Wi-Fi-verkkoon. Päivitys voidaan ladata matkapuhelinverkon kautta, mutta päivitykset ovat suuria (usein 1 Gt tai enemmän), niiden lataaminen voi kestää kauan ja kuluttaa kuukausittaista langatonta dataasi. Wi-Fi on helpompaa ja nopeampaa.
 • Lataa iPhonen akku. Lataus- ja asennusprosessi vie aikaa. Jos akun käyttöikää on jäljellä alle 50 prosenttia, lataa akku ennen päivitystä.

Koska iPhone, iPod touch ja iPad käyttävät iOS:ää, nämä ohjeet koskevat myös näitä laitteita. iOS-päivitys:

 1. Napauta iPhonen aloitusnäytössä asetukset sovellus.

 2. Vieritä alas ja napauta Kenraali.

 3. Napauta Ohjelmistopäivitys. Laite tarkistaa päivityksen. Jos näin on, se raportoi, mikä se on ja mitä päivitys lisää laitteeseen.

 4. Napauta lataa ja asenna aloittaaksesi iPhonen ohjelmistopäivityksen asennuksen.

 5. Jos puhelin on suojattu salasanalla, aloita lataus antamalla salasana. Näytön poikki liikkuu sininen edistymispalkki.

 6. Napauta Asenna nyt. Näyttö pimenee ja sitten tulee näkyviin Apple-logo. Edistymispalkki näyttää päivityksen tilan. Kun iOS-päivitys on valmis, iPhone käynnistyy uudelleen ja näyttää valmistumisviestin.

  Pääsykoodi, ohjelmistopäivitys ja lukitusnäytöt iPhonessa

iOS-päivitysvinkkejä

IPhone ilmoittaa sinulle, kun päivitys on tulossa, vaikka et kiinnittäisi siihen huomiota. Jos näet punaisen 1 -kuvaketta aloitusnäytön Asetukset-sovelluksessa, mikä tarkoittaa, että iOS-päivitys on saatavilla. Saatat myös saada push-ilmoituksen. Jos laitteessa ei ole tarpeeksi tyhjää tallennustilaa päivityksen asentamiseen, opi päivittämään iPhone, jos sinulla ei ole tarpeeksi tilaa, ja seuraa ohjeita tilanteen ratkaisemiseksi. Jos jokin menee pieleen asennuksessa, on kaksi vaihtoehtoa korjata se: palautustila tai (jos asiat menevät pieleen) DFU-tila. Toinen epäonnistuneen päivityksen seuraus on kuolemanvalkoinen näyttö. Saatat kohdata virheen 3194.

Por Markus