GettyImages 159088035 72826e21ce4f4fa7a50784b28383b17a

Mitä tietää

 • Paina ja pidä ensin painettuna käynnistääksesi uudelleen Vähennä äänenvoimakkuutta ja Sivu -painiketta, kunnes liukusäädin tulee näkyviin; pyyhkäise sitä sammuttaaksesi puhelimen.
 • Pidä sitten Sivu -painiketta käynnistääksesi puhelimen uudelleen.
 • Paina kovaa uudelleenkäynnistystä varten Ääni kovemmalle, Vähennä äänenvoimakkuuttaja pidä sitten Sivu painettuna, kunnes puhelin käynnistyy uudelleen.

On monia erilaisia ​​ongelmia, jotka voidaan ratkaista, kun nollaat iPhone 12:n. Tämä artikkeli selittää tärkeimmät iPhone 12:n nollaustyypit ja niiden suorittamisen.

Kuinka nollata iPhone 12

Kuten edellä mainittiin, «reset» on toinen termi iPhonen uudelleenkäynnistämiselle. Nollaa iPhone 12 seuraavasti:

 1. paina Vähennä äänenvoimakkuutta painiketta ja Sivu solmu yhteen.

 2. Kun liukumäki Kytke pois päältä liukusäädin tulee näyttöön, vapauta painike Vähennä äänenvoimakkuutta ja Sivu testejä.

 3. Liu’uta Vedä sammuttaaksesi liukusäädintä sammuttaaksesi iPhonen.

 4. Odota noin muutama sekunti, jotta iPhone sammuu. Kun iPhone on sammutettu, odota muutama sekunti ja paina sitten Sivu painiketta uudelleen. Kun Apple-logo tulee näkyviin, vapauta Sivu -painiketta ja iPhone 12 käynnistyy uudelleen.

Kuinka nollata iPhone 12

Hard reset iPhone 12, kun iPhonesi ei vastaa tavallisiin nollausvaiheisiin tai sinun on korjattava sitkeämpiä ongelmia. Näin: Kovaa nollausta kutsutaan joskus pakotetuksi uudelleenkäynnistykseksi.

 1. paina Ääni kovemmalle painiketta ja vapauta se.

 2. paina Vähennä äänenvoimakkuutta painiketta ja vapauta se.

 3. Paina ja pidä painettuna Sivu -painiketta (jätä huomioimatta Vedä sammuttaaksesi liukusäädin). Kun Apple-logo tulee näkyviin, vapauta . löysä Sivu nuppi. Odota, että iPhone 12 käynnistyy uudelleen.

Kuinka nollata iPhone 12 -asetukset

IPhone 12 sisältää kaikenlaisia ​​asetuksia, jotka liittyvät Wi-Fi-verkkoon, matkapuhelinverkkoihin ja yhdistettyihin Bluetooth-laitteisiin, sekä asetuksesi iPhonen mukauttamiseen sinulle. Joidenkin ongelmien ratkaisemiseksi sinun on ehkä palautettava nämä asetukset.

Mene asetukset > Kenraali > Nollaa. Tältä näytöltä iPhone 12:n palautusvaihtoehdot ovat:

 • Nollaa kaikki asetukset: Palauta kaikki asetukset oletusarvoihin. Mitään sovelluksia tai tietoja ei poisteta.
 • Tyhjennä kaikki sisältö ja asetukset: Poistaa kaikki tiedot iPhonesta. Tämä sisältää kaikki asetukset ja kaikki puhelimessasi olevat kappaleet, sovellukset, valokuvat, elokuvat tai muut tiedostot.
 • Palauta verkkoasetukset: Palauta langattoman verkon asetukset tehdasasetuksiin. Tämä sisältää Bluetooth-laitteet ja Wi-Fi-salasanat.
 • Nollaa näppäimistön sanakirja: Poistaa kaikki mukautetut oikeinkirjoitukset ja sanat, jotka olet lisännyt iPhonesi sanakirjaan.
 • Palauta aloitusnäytön asettelu: Kumoa kaikki luomasi mukautetut iPhone-kansiot ja sovellusasettelut, jotta aloitusnäyttö palautuu oletusasetuksiin.
 • Palauta sijainti ja yksityisyys: Poistaa kaikki sijainti- ja tietosuoja-asetukset, joten sovellusten, jotka tarvitsevat GPS-sijaintiasi, osoitekirjaasi, mikrofonia tai muita yksityisiä tietojasi, on pyydettävä lupa uudelleen.

Kuinka palauttaa iPhone 12 tehdasasetukset

Jos haluat palauttaa iPhonesi täysin uuteen kuntoon sellaisena kuin se tuli pakkauksesta, sinun on palautettava iPhone 12:n tehdasasetukset. Sinun tulee tehdä tämä ennen kuin lähetät iPhonesi huoltoon tai myyt iPhonesi tai aina, kun sinun on ratkaistava ongelma poistamalla kaikki tietosi ja asetuksesi. Näin palautat iPhone 12:n tehdasasetukset: Tärkein asia ennen iPhone 12:n tehdasasetusten palauttamista on varmuuskopioida tietosi. Tehdasasetusten palautus poistaa kaikki tiedot, joten on tärkeää varmuuskopioida tiedot, jotta et menetä niitä.

 1. Aloita sammuttamalla iCloud ja Etsi iPhoneni siirtymällä kohtaan . mennä asetukset > [your name] > Kirjaudu ulos. Jos et, aktivointi lukitsee iPhone 12:n Apple ID:hen.

  Kirjaudu ulos Apple ID:stäsi.

 2. Kun hän on kirjautunut ulos, napauta < Asetukset vasemmassa yläkulmassa palataksesi asetusten päänäyttöön.

 3. Napauta Kenraali.

 4. Vieritä näytön alareunaan ja napauta Nollaa.

 5. Napauta Tyhjennä kaikki sisältö ja asetukset.

 6. Anna iPhonen salasana pyydettäessä.

 7. Ponnahdusikkuna varoittaa, että tämä vaihe poistaa kaiken musiikin, muun median, tiedot ja asetukset. Napauta Puhdistaa Hyppää kyytiin.

  Tyhjennä iPhone 12 kokonaan.

 8. Odota noin minuutti, jotta iPhone poistaa kaiken sen sisältämän. Kun iPhone käynnistyy uudelleen, tehdasasetukset palautetaan.

FAQ

 • Kuinka teen iPhone 12 Pro Maxin hard resetin?

  Voit nollata iPhone 12 Pro Maxin painamalla lyhyesti Ääni kovemmalle painiketta > paina lyhyesti Vähennä äänenvoimakkuutta painiketta > pidä painettuna Sivu -painiketta, kunnes Apple-logo tulee näkyviin.

 • Kuinka sammutan iPhone 12:n?

  Paina ja pidä painettuna Sivu painiketta ja Ääni kovemmalle tai Vähennä äänenvoimakkuutta nuppi. Siirrä sitten näytön yläreunassa olevaa Nykyinen liukusäädintä oikealle sammuttaaksesi iPhone 12:n.

 • Kuinka suljen sovelluksia iPhone 12:ssa?

  Sulje sovelluksia iPhone 12:ssa pyyhkäisemällä ylös minkä tahansa näytön alareunasta nähdäksesi kaikki avoimet sovellukset. Pyyhkäise sitten oikealle ja vasemmalle löytääksesi kaikki suljettavat sovellukset. Sulje sovellus pyyhkäisemällä ylös ja pois näytön yläreunasta. Kaikkia sovelluksia ei voi sulkea kerralla.

Por Markus