GoogleHome 5b7df629c9e77c0057192b0d 5c82bf2646e0fb0001136637

Mitä tietää

 • Google Home: Säilytä . painetaan Mykistä mikrofoni painiketta 15 sekunnin ajan.
 • Google Home Mini tai Max: Pidä . painetaan FDR painiketta 15 sekunnin ajan.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka Google Homen, Google Home Minin ja Google Home Maxin tehdasasetukset palautetaan. ja Google Nest Mini. Se tarjoaa myös tietoa siitä, milloin ja miksi sinun pitäisi nollata tämäntyyppinen laite ja milloin ei kannata kokeilla sitä ollenkaan. Et voi palauttaa Google Home -laitteen tehdasasetuksia äänelläsi tai Google Home -sovelluksella.

Nollaa Google Home

Google Homessa ei ole omaa tehdasasetusten palautuspainiketta. Sen sijaan se käyttää laitteen takana olevaa mikrofonin mykistyspainiketta tehdäkseen tämän. Kuten Home Minissä, paina ja pidä painiketta painettuna 12-15 sekuntia. Kuulet Assistantin vahvistavan, että laite nollautuu. sitten voit vapauttaa painikkeen.

Google Home Minin tehdasasetusten palauttaminen

Voit yleensä nollata ja palauttaa laitteen tilaan, jossa se tuli laatikosta, painamalla pitkään tehdasasetusten palautuspainiketta (FDR). Tehdasasetusten palautus poistaa kaikki laitteeseen tallennetut tiedot, mukaan lukien asetukset ja henkilökohtaiset tiedot. Tehdasasetusten palauttaminen Google Homessa kestää alle minuutin, jos noudatat näitä ohjeita:

 1. Google Home Minissä on erillinen FDR-painike laitteen pohjassa. Paikanna se pistokkeen alapuolelta; huomaat yksinkertaisen pyöreän ympyrän.

  Nollaa Google Home minisi yksinkertaisella painikkeella.

 2. Nollaa Google Home Mini pitämällä painiketta painettuna noin 12–15 sekuntia.

 3. Kuulet Assistantin vahvistavan, että laitetta nollataan.

 4. Vapauta painike. Laitteesi on nyt nollattu.

Nollaa Google Home Max

Kuten Home Minissä, myös Google Home Maxissa on oma FDR-painike. Tämä sijaitsee pistokkeen oikealla puolella. Paina ja pidä painettuna 12-15 sekuntia nollataksesi laitteen. Kuulet Assistantin vahvistavan, että laite nollautuu. sitten voit nostaa painiketta.

Nollaa Google Nest Mini

Google Nest Minissä ei ole erillistä FDR-painiketta. Se käyttää sen sijaan mikrofonin päälle/pois-painiketta.

 1. Sammuta mikrofoni Nest Minin kyljestä. LEDit muuttuvat oransseiksi.

 2. Paina ja pidä painettuna laitteen yläosan keskustaa, jossa valot ovat.

 3. Nollausprosessi alkaa 5 sekunnin kuluttua, mutta pidä sitä painettuna vielä 10 sekuntia, kunnes kuulet äänimerkin, joka vahvistaa, että Nest Mini nollautuu.

Mitä seuraavaksi?

Kun olet nollannut Google Homen, voit määrittää sen uudelleen samalla tavalla kuin silloin, kun se tuli laatikosta. Kun käynnistät Google Home -sovelluksen älypuhelimellasi, saat kehotteen, että se on havainnut uuden Google Home -laitteen. Aloita Google Home -asetusprosessi napauttamalla ilmoitusta.

Miksi minun on nollattava Google Home -laitteeni?

Tehdasasetusten palautus on varattu laitteen myyntiin tai Google Homen jatkuvien ongelmien ratkaisemiseen. Yleinen syy laitteen nollaamiseen on sen pyyhkiminen ennen Google Home -laitteen myyntiä tai palauttamista kauppaan. Google Home -laitteen tehdasasetusten palauttaminen poistaa henkilökohtaiset tietosi, mukaan lukien tilitiedot. Toinen syy Google Homen nollaukseen on, kun kohtaat usein yhteysongelmia tai Google Home käynnistyy satunnaisesti uudelleen. Siinä tapauksessa sinun tulee yrittää käynnistää laite uudelleen ennen Google Home -nollausta. Käynnistä uudelleen irrottamalla Google Home, odota muutama sekunti ja kytke se takaisin.

Milloin laitetta ei saa nollata

Jos haluat muuttaa laitteen nimeä, kirjautua sisään toiseen Wi-Fi-verkkoon, vaihtaa Googlen, Pandoran, Spotifyn (esim.) kanssa käyttämääsi tiliä tai määrittää smarthome-laitteita, voit tehdä sen Google Homessa. sovellus Androidille tai iOS:lle. Tämä on sovellus, jonka asensit määrittääksesi Google Homen.

FAQ

 • Kuinka käynnistän Google Homen tai Google Nestin uudelleen?

  Jos haluat käynnistää Google Home- tai Nest-laitteen uudelleen ilman tehdasasetusten palauttamista, irrota virtajohto ja anna sen olla 60 sekuntia. Kytke se sitten takaisin. Tai käynnistä se uudelleen pariliitetystä puhelimesta avaamalla Google Home -sovellus ja pitämällä laitekuvaketta painettuna ja valitsemalla sitten asetukset > Lisää > Uudelleenkäynnistää.

 • Kuinka nollaan Google Home -laitteeni älypolttimot?

  Sammuta ensin valot, jätä ne pois päältä 10 sekunniksi ja sytytä sitten uudelleen. Jos tämä ei auta, tarkista, että käytät Google Home -sovelluksen uusinta versiota, ja päivitä tarvittaessa.

 • Kuinka vaihdan Google Home -laitteeni Wi-Fi-verkon?

  Jos laitteesi on yhdistetty Wi-Fi-verkkoon, mutta haluat muuttaa sitä, avaa Google Home -sovellus, pidä laitekuvaketta painettuna ja valitse asetukset > Laitteen informaatioja napauta Unohtaa Wi-Fi:n vieressä. Valitse sitten (tai jos laitteesi ei vielä ollut yhteydessä toiseen Wi-Fi-verkkoon). Lisätä Google Home -sovelluksen vasemmassa yläkulmassa ja sen jälkeen Asenna laite > Uusi laite > asenna uusia laitteita kotiisi. Suorita loppuun noudattamalla sovelluksen ohjeita.

Por Markus