hero SQ 1LW4159449 1 6d6a7b0309884524a10b233b521641e7
Mitä me pidämme?

 • Ladattava vaihtoehto
 • Täysmetallinen kotelo
 • Säädettävä tarkennus
 • Iskunkestävä
 • Halpa

Mistä emme pidä

 • Alumiinikotelo lämpenee, kun taskulamppu on päällä

J5 Tactical taskulamppu on edullinen, tukeva taskulamppu, joka sopii täydellisesti jokapäiväiseen tai satunnaiseen käyttöön. Kestävä runko kestää putoamisen autotallin lattialle ja on tarpeeksi vettähylkivä ottaakseen mukaan sateeseen.

4

J5 Tactical V1-Pro taskulamppu

J5 Tactical V1-Pro taskulamppu

tässä artikkelissa

Tässä arvosteltu tuote on pääosin loppunut varastosta tai sen valmistus on lopetettu, mikä näkyy tuotesivujen linkeissä. Olemme kuitenkin pitäneet arvostelun julkaistuna vain tiedoksi.

Ostimme J5 Tactical V1-Pro taskulampun, jotta asiantunteva arvioijamme voisi testata ja tarkistaa sen perusteellisesti. Jatka lukemista saadaksesi koko tuotearviomme.

J5 Tactical V1-Pro taskulamppu on edullinen taskulamppu, jossa on kestävä metallikotelo ja kolme valotoimintoa. Sen pieni koko ja tukeva, säänkestävä rakenne tekevät siitä ihanteellisen ulkoilmaan säässä tai pölyiseen autotalliin. Olemme testanneet sitä kotona, jotta voimme kertoa kuinka hyvältä se näyttää.

J5 Tactical V1-Pro taskulamppu

Suunnittelu ja asennus: zoomattava valo ja kompakti muotoilu

J5 Tactical V1-Pro taskulampussa on täysmetallinen kotelo, joka tuntuu erittäin mukavalta kädessä. Kompaktuutensa ansiosta se tuntuu erittäin tukevalta. Kaikki on kiinnitetty niin tiukasti yhteen, että se pitää pölyn poissa ja estää veden pääsyn sisään roiskeiden sattuessa. Taskulamppujen pää toimii tähtäimena, levittäen valoa ympyrän yli tai kohdistaen sen kapeaan neliöön. Sivulla oleva metalliklipsi kiinnittää sen tukevasti vyöhön tai taskuihin. Pohjassa oleva painike on suojattu metallireunoilla.

J5 Tactical V1-Pro taskulampussa on täysmetallinen kotelo, joka tuntuu erittäin mukavalta kädessä. Kun käytimme taskulamppua, huomasimme, että se lämpenee, kun se on päällä noin kymmenen minuuttia. Taskulamppulla on joka tapauksessa suhteellisen alhainen akunkesto, joten se ei sovellu pitkiin käyttötunteihin. Useiden minuuttien käyttäminen kerrallaan ei ole ongelma. Lämpeneminen on hieman ongelmallista, mutta suosittelemme silti tätä taskulamppua tavalliselle käyttäjälle, joka tarvitsee sitä vain satunnaisesti.

J5 Tactical V1-Pro taskulamppu

Akku: ladattava vaihtoehto ja viikkojen päivittäistä käyttöä

V1-Prossa on kaksi akkuvaihtoehtoa. Yksi AA-paristo voi toisinaan antaa virtaa paristolle muutaman viikon ajan. Jos haluat käyttää ladattavaa akkua, se voi toimia minkä tahansa 14500 litiumioniakun, kuten Sanyo-Panasonicin, kanssa. Kumpikaan ei tule taskulampun mukana.

Yksi AA-paristo voi toisinaan antaa virtaa paristolle muutaman viikon ajan. Taskulamppu sammui kokonaan noin puolentoista tunnin jatkuvan käytön jälkeen kirkkaimmalla asetuksella. Se ei ole kovin pitkä akunkesto, mutta rakastamme sitä koon ja hinnan vuoksi.

J5 Tactical V1-Pro taskulamppu

Suorituskyky: tuhoutumaton suorituskyky pitkällä kantamalla

V1-Pro on loistava taskulamppu pölyisiin olosuhteisiin, kuten kellareihin tai testeissämme Texan autiomaahan. Testauksessamme taskulamppuun ei päässyt pölyä, eivätkä vesiroiskeet vaikuttaneet sen suorituskykyyn. Edes tämän pienen taskulampun pudottaminen autotallin betonilattialle ei satuttanut vartaloa niin paljon. 300 lumenin valo näkyi noin 700 metrin päästä.

Edes tämän pienen taskulampun pudottaminen autotallin betonilattialle ei satuttanut vartaloa niin paljon. Valaistusvaihtoehtoja on kolme: korkea, matala ja välkkyvä. Toimintojen selaaminen on erittäin nopeaa nappia painamalla. Valitettavasti haluttua toimintoa oli mahdotonta valita luotettavasti.

Hinta: Kohtuuhintainen jokapäiväiseen käyttöön

V1-Pro taskulamppu maksaa alle 15 dollaria Amazonissa, vaikka suositushinta on 29,95 dollaria. Mielestämme hinta on kohtuullinen näin kestävälle taskulampulle. Markkinoilla on halvempia vaihtoehtoja, mutta jokainen tämän taskulampun suunnittelun osa tuntuu kestävältä ja laadukkaalta.

Kilpailu: paras vaihtoehto satunnaiseen käyttöön

Jos J5 Tactical V1-Pro taskulampun akun kesto on ongelma, toinen vaihtoehto on hieman kalliimpi Anker Super Bright Tactical taskulamppu, jonka akun kesto on lähes kuusi tuntia. Vain 25 dollarilla se on kätevä valinta kevyeen jokapäiväiseen käyttöön, ja se voidaan ladata uudelleen, joten sinun ei koskaan tarvitse etsiä toista AA:ta. Jos tarvitset taskulamppua, joka on suunniteltu käytettäväksi tuntikausia, kuten peuran havaitsemiseen, kannattaa harkita Romer Handheld Ladattava Searchlight. Se maksaa vain 25 dollaria, kevyt ulkopakkaukseen ja ladattava.


Lopullinen tuomio

Mukava taskulamppu kotiin ja sen ympäristöön.J5 Tactical V1-Pro taskulamppu sopii täydellisesti satunnaiseen, jopa päivittäiseen, kevyeen käyttöön. Pieni koko ei vie paljoa tilaa ja hinta on juuri sopiva näin kestävälle taskulampulle.

Tekniset tiedot:

 • tuotteen nimi

  V1-Pro taskulamppu

 • Tuotteen merkki:

  J5 Tactical

 • UPC

  751354542226

 • Hinta

  29,95 dollaria

 • Paino

  2,3 unssia

 • Tuotteen mitat

  4,25 x 1,125 x 0,875 tuumaa.

Por Markus