NashlieSephus f046b38926c84c1292451aa7f8f18ac7

Kun Nashlie Sephus kuvittelee kotikaupunkinsa Jacksonin pitkäikäisyyden Mississippissä, hän näkee kaupungin muuttuvan seuraavaksi suureksi teknologiakeskukseksi. Sephus on The Bean Path -yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja. Se on hautomo- ja tekninen konsulttiorganisaatio, joka tarjoaa teknisiä neuvoja ja opastusta yksityishenkilöille ja pienyrityksille auttaakseen verkostoja kasvamaan ja hedelmöittämään yhteisöjä. Teknologian voittoa tavoittelemattoman järjestön johtaja osti äskettäin 14 hehtaarin kiinteistön rakentaakseen työtilan, Jackson Tech Districtin.

«Haluan tarjota teknistä apua ja tietoisuutta yhteisön ihmisille, joilla ei muuten olisi ollut valtuuksia tai pääsyä tällaisiin resursseihin», Sephus kertoi Lifewirelle puhelinhaastattelussa. «Haluan kuroa umpeen teknologiakuilun yhteisöissäni.» Sephus perusti voittoa tavoittelemattoman järjestön vuonna 2018 mahdollistaakseen digitaalisen lukutaidon, edistääkseen teknologisen työvoiman kehitystä ja tarjotakseen pienyrityksille ja yhteisön startup-yrityksille teknisiä työkaluja, tietoisuutta ja taitotietoa. Bean Pathin toimitusjohtajan tehtävänä on myös vahvistaa Mississippin teknistä ekosysteemiä ja edistää yhteistyötä ja osallisuutta koko osavaltiossa pääkaupungista Jacksonista alkaen. Teknisen neuvonnan lisäksi The Bean Path isännöi toimistoaikoja paikallisissa kirjastoissa, suorittaa suunnittelu- ja koodausohjelmia ja tarjoaa stipendejä ja apurahoja Jacksonin opiskelijoille ja yhteisön jäsenille.

Nopeita faktoja

Nimi: Nashlie SephusIkä: 36Lähettäjä: Jackson, Mississippi Satunnainen ilo: ”Soitan pianoa ja muutamia muita instrumentteja. Musiikki oli ensimmäinen rakkauteni!”Avainlainaus tai motto: «Minä voin tehdä kaiken Kristuksen kautta, joka vahvistaa minua (Filippiläisille 4:13).

Sivunäytöksestä unelmaan

Sephus varttui Jacksonissa Mississippissä, kaupungissa, joka on nimetty entisen presidentin Andrew Jacksonin mukaan. Sephus sanoi, että monet mustat asukkaat asuvat osavaltion pääkaupungissa, mutta heillä on vain vähän omistusta keskustan yrityksissä ja kiinteistöissä. Noin 82% Jacksonin väestöstä tunnistaa olevansa mustia tai afroamerikkalaisia, ja Jacksonin laajempi alue on vieläkin monimuotoisempi. «Huolimatta siitä, että se sai huonon paketin valtion vaikean menneisyyden ja taloudellisten ongelmien vuoksi, kaupungissa on paljon sielua, taidetta, musiikkia ja ruokakulttuuria yhteisöllisyydellä», Sephus sanoi. Sephus murtautui ensin yrittäjyyteen opiskellessaan tietokonetekniikkaa Mississippi State Universityssä. Hän aloitti neuvonnan pienille yrityksille tarkoitettujen verkkosivustojen ja ohjelmistojen kehittämisessä jälkikäteen Georgia Techin tohtoriohjelmansa kautta. Sephus jatkoi teknologiajohtajana kehittäen prototyyppejä Partpic-nimiselle startup-yritykselle, joka lopulta keräsi 1,5 miljoonaa dollaria riskipääomaa. «Sanon usein, että työskentelin startup-yrityksessä, mutta en tiennyt, mitä startup on insinööritaustani vuoksi», Sephus sanoi. «Nyt olen perustanut muutaman lisäyrityksen ja neuvonut useita muita.» Kun Amazon osti Partpicin vuonna 2016, Sephus aloitti työskentelyn sähköisen teknologian jättiläisen palveluksessa ja on jatkanut työskentelyä The Bean Pathia rakentaessaan. Sephus on erikoistunut tekoäly- ja kasvojentunnistusohjelmistoihin. Yrityksen myyminen Amazonille oli yksi Sephuksen uran palkitsevimmista hetkistä. Voittoa tavoittelematon johtaja on rakentanut The Bean Path -tiimiin 10 osa-aikaista työntekijää. Suunnitelmissa on lisätä joitakin kokoaikaisia ​​tänä syksynä 300 000 dollarin rahoituksen lisäyksen jälkeen.

Nashlie Sephus istuu pöydän ääressä ja lukee puhelimestaan

Idea teknologiakeskuksesta syntyi, kun Sephus yritti löytää toimistotilaa The Bean Pathille vuonna 2018. Tällä uudella sekakäyttökehityksellä hän pyrkii vahvistamaan Mississippin teknistä ekosysteemiä, jonka hän uskoo parantavan tätä fyysistä tilaa. Jackson Tech Districtin odotetaan ottavan käyttöön seitsemän rakennusta, ja se sisältää tapahtumatiloja, huoneistoja, ruokakaupan, valokuvastudion, innovaatioaseman ja paljon muuta. «Jackson Tech Districtistä tulee live work-play -innovaatiokeskus, jossa on mielessä yhteistyö, osallisuus ja tasa-arvo», hän sanoi. Vaikka Sephus on menestynyt hyvin voittoa tavoittelemattomassa yrittäjätyössään, hänellä on edelleen vaikeuksia joillakin aloilla. Hänen tärkeimmät haasteensa olivat rahan kerääminen voittoa tavoittelemattomalle järjestölle ja ihmisten vakuuttaminen investoimaan Jacksonin teknologiseen ekosysteemiin. Vastoinkäymisistä huolimatta Sephus uskoo voivansa voittaa mitä tahansa. «Uskon, että oikean strategian, tarkkuuden ja yhteisön tarpeiden ymmärtämisen avulla voin voittaa nämä haasteet», Sephus sanoi. Sephus sanoi, että teknologiakeskuksen rakentaminen alkaisi tänä syksynä. Seuraavan vuoden aikana hän toivoo saavansa käyttöön Jackson Tech Districtin ensimmäisen rakennuksen, johon tulee Bean Path -pääkonttori. Sephus haluaa myös järjestää lisää tapahtumia uudelleen.

Por Markus