494329425 crop 5804f3095f9b5805c2c62014

Mitä tietää

 • Kirjoita Amazon-sivuston yläreunassa olevaan hakukenttään ilmainen musiikin lataus.
 • Valitse vasemmasta ruudusta luokka alta osasto suodattaa tuloksia, mukaan lukien tyylilaji, esittäjä ja albumit.
 • Valitse numero > Vapaa tai hanki albumi ilmaiseksi > vahvista, että kokonaissumma on 0,00 dollaria > Maksaa [your currency] > Ostovaihtoehdot.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka löytää ilmaisia ​​musiikkilatauksia Amazon Music Storesta.

Kuinka löytää ilmaisia ​​musiikkilatauksia Amazonista

Amazon Music Unlimited -suunnitelma antaa tilaajille rajoittamattoman pääsyn miljooniin kappaleisiin. Amazon Prime -palvelun jäsenillä on pääsy yli kahteen miljoonaan kappaleeseen, ilman mainoksia ja pyynnöstä. Amazon tarjoaa myös valikoiman ilmaisia ​​kappaleita ja albumeja, jotka voit ladata tai suoratoistaa tietokoneellesi tai mobiililaitteellesi. Ilmainen sisältö ei erotu Amazon Musicin pääsivulta, mutta se on helppo löytää palvelun suodatusvaihtoehtojen avulla. Näin löydät ilmaista musiikkia Amazon Music Storesta.

 1. Kirjoita hakukenttään ilmainen musiikin lataus ja valitse Tulla sisään tai suurennuslasi.

 2. Valitse sivun vasemmasta ruudusta musiikkiluokka alta osasto suodattaaksesi tulokset. Näet kappaleen nimen, esittäjän ja albumin. Valitse kappaleen nimi saadaksesi lisätietoja ja katso albumin kansikuva.

  Amazon-verkkosivuston vasen ruutu korostaa osasto-osion.

 3. Selaa ilmaisia ​​lähetyksiä tai käytä lajitella avattavasta valikosta näytön yläreunassa.

  Lajitteluperuste -valikko Amazon-sivustolla.

 4. Kun löydät kappaleen, jonka haluat ladata, valitse se ja valitse Vapaa kappaleen vieressä. Tai, jos saatavilla, valitse hanki albumi ilmaiseksi jos haluat koko albumin.

  Valitse maksuton maksuttomassa numerossa Amazon-verkkosivustolla.

 5. Kun olet valinnut: Vapaaanna tilitietosi, jos et ole kirjautunut sisään. Jos sinulla ei ole Amazon-tiliä, valitse Luo Amazon-tilisi ja avaa ilmainen tili noudattamalla näytön ohjeita.

  Amazonin kirjautumissivu.

 6. Käytössä Tarkista tilauksesi näyttöön, vahvista, että kokonaissumma on nolla, ja valitse sitten Maksa USD:llä (tai valitsemasi valuutan).

  Valitse Amazon-sivustolla Maksa USD:llä.

 7. Sinua pyydetään antamaan matkapuhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi saadaksesi latauslinkin ilmaiseen Amazon Music -sovellukseen. Jos haluat sovelluksen, anna tietosi ja valitse Lähettäämuuten sulje ikkuna.

  Pyydä rekisteröitymään ilmaiseen Amazon Music -sovellukseen.

 8. Valitse pelata suoratoistaaksesi musiikkia Amazon-musiikkikirjastostasi, tai valitse Ostovaihtoehdot ladata kappaleita tietokoneellesi. Lataa ilmainen Amazon Music -sovellus iOS- tai Android-mobiililaitteille kuunnellaksesi ilmaiseksi ladattua musiikkiasi mobiililaitteillasi.

  Kappaleen toiston valitseminen Amazon-verkkosivustolta ostamisen jälkeen.

Por Markus