GettyImages 658472336 4b0417a7b94348efba4d865f15dd1ae9

Facebook Offers on Facebook-ominaisuus, jonka avulla Facebook-sivujen ylläpitäjät ja toimittajat voivat tarjota alennuksia faneilleen. Tarjoukset voivat auttaa yrityksiä tavoittamaan enemmän asiakkaita tai rohkaista nykyisiä asiakkaita käymään kaupoissa. Kun fanit näkevät tarjouksesi, he voivat tykätä siitä, kommentoida sitä tai tallentaa sen myöhempää käyttöä varten. Faniilmoitusasetuksista riippuen tarjouksesi tallentaneet voivat saada jopa kolme muistutusilmoitusta ennen sen voimassaolon päättymistä.

Facebook-tarjousten tyypit

Voit luoda sivultasi kolmenlaisia ​​Facebook-tarjousmainoksia:

 • Vain myymälässä: Nämä tarjoukset ovat voimassa vain myymälässä. Lunastettavat asiakkaat esittävät tarjouksen painettuna (sähköpostista) tai näyttämällä sen mobiililaitteellaan.
 • Ainoastaan ​​netissä: Tämä tarjous voidaan lunastaa vain verkossa, yrityksen verkkosivuston tai muun verkkoalustan kautta.
 • Myymälässä ja verkossa: Voit valita Facebook-tarjouksille molemmat vaihtoehdot, jotta asiakkaat voivat lunastaa ne sekä verkossa että myymälän fyysisessä sijainnissa.

Luo Facebook-tarjous

Seuraavien vaiheiden avulla voit luoda tarjouksen Facebook.com-sivultasi verkkoselaimessa. Facebook-tarjouksia voivat lähettää vain Facebook-sivut, ei yksittäiset profiilit.

 1. Mene Facebookiin, siirry sivullesi.

 2. Valitse sivusi vasemmasta pystysarakkeesta Tarjoukset.

 3. Lehdistö Luo tarjous.

  Hallintapaneeli tarjousten luomiseen Facebook.comissa

 4. Valitse tarjouksen tyyppi, jonka haluat luoda (Vain myymälässä, ainoastaan ​​netissä tai Myymälässä ja verkossa).

  Tarjouksen lunastustyypin määrittäminen Facebook.comissa

  Myymälätarjouksissa, jos käyttäjä on sallinut sijaintinsa Facebookin käyttöön ja hän on tallentanut aktiivisen tarjouksen, hänelle ilmoitetaan, kun hän on lähellä kauppaa.

 5. Syötä tarjouksesi tiedot niille varattuihin kenttiin. Valitse haluamasi alennustyyppi avattavasta luettelosta. Anna sitten lisätietoja (kuten tarjouksen selitys), liitä mukaan valinnainen valokuva, aseta viimeinen voimassaolopäivä ja anna osoite, jossa fanit voivat lunastaa tarjouksen (jos se on kaupoissa). Valitse lopuksi painikkeen tyyppi ja anna halutessasi lisätietoja.

  Luo tarjous Facebook.comissa

  Jos tarjoat online-tarjouksen, sinun on annettava URL-osoite, jossa ihmiset voivat hyödyntää tarjousta täysimääräisesti.

 6. Lehdistö Suunnitelman tarjous valitaksesi päivämäärän ja ajan, jolloin tarjouksesi julkaistaan. Paina sitten Kaavio. Et voi muokata tarjousta sen jälkeen, kun se on julkaistu.

Kuinka käyttäjät vaativat Facebook-tarjouksen

Kun potentiaaliset asiakkaat näkevät tarjouksesi Facebookissa, heidän tulee lunastaa se noudattamalla näitä yksinkertaisia ​​ohjeita:

 1. Etsi Facebookissa tarjouspostaus sivultasi tai valitse Tarjoukset Löydä se vasemman pystysarakkeen Tutki-osiossa.

  Siirry tarjoussivulle Facebook.comissa

  Napauta Facebook-mobiilisovelluksessa valikkokuvake > Katso lisää > Tarjoukset.

 2. Valitse tarjous nähdäksesi tiedot.

 3. Jos sinulla on tarjouskoodi, kopioi se ja lue sen käyttöohjeet (verkossa tai myymälässä). Jos ei, käyttäjät voivat soittaa, lähettää viestin tai käydä paikassa hyödyntääkseen tarjouksen.

Vinkkejä ja lisätietoja Facebook-tarjouksista

 • Rajoita tarjouksesi käyttäjien määrää – Voit tehdä tämän kautta Tarjouksia yhteensä -kenttään, kun luot tarjouksen.
 • Tee alennuksista merkittäviä — Jos tarjouksesi koskee alennusta, saat vähintään 20 % normaalihinnasta. Facebookin mukaan tuotteiden tarjoaminen «ilmaiseksi» ostoksen yhteydessä ylittää tyypillisesti alennukset.
 • pidä se yksinkertaisena — Varmista, että määrittelet ja selität ehdot mahdollisimman yksinkertaisesti. Vältä myös asiakkaiden tarpeettomia toimenpiteitä.
 • Käytä selkeää ja mukaansatempaavaa kuvaa — Kun valitset valokuvaa, muista, että tuotettasi tai palveluasi käyttävä esittelevällä on enemmän etuja kuin pelkällä valokuvalla tuotteesta. Muista myös, että sivusi profiilikuva näkyy myös yritystietojesi vieressä useimmissa paikoissa, joten varmista, että et käytä samaa kuvaa molemmissa.
 • Pidä kieli luonnollisena ja suorana — Varmista, että otsikkosi kiinnittää huomion, mutta myös lisää hämmennystä. Otsikon tulisi sisältää yrityksesi tarjouksen arvo mieluummin kuin iskulause ilman sisältöä.
 • Aseta kohtuullinen viimeinen käyttöpäivä – Aika on tärkeä. Varmista, että jätät tarpeeksi aikaa asiakkaillesi nähdäksesi ja lunastaa tarjouksesi. Tämä on myös loistava tapa osallistua suusta suuhun; jätä asiakkaille aikaa keskustella ja julkaista tarjouksestasi.
 • Mainosta tarjoustasi — Hyvä tapa mainostaa tarjoustasi on kiinnittää se sivusi yläosaan. Facebook suosittelee nykyisten tarjousten jakamista uudelleen uusien luomisen sijaan, jotta voit helposti seurata tavoittavuutta.
 • Kouluta henkilökuntaasi — Varmista, että henkilökuntasi ymmärtää tarjouksesi ehdot ja kuinka asiakkaat voivat lunastaa ne.
 • Käytä valokuvaa — Paras vaihtoehto on käyttää valokuvaa tuotteestasi tai tuotettasi tai palveluasi käyttävistä ihmisistä.
 • Tehosta tarjousta — Muuta se mainokseksi saadaksesi sen laajemmalle yleisölle.

Jos sinulla on muita kysymyksiä Facebook-tarjouksista tai mainosten luomisesta niille, käy Facebookin ohjesivuilla Tarjousmainokset-sivulla ja niiden Luo tarjouksia -ohjesivulla.

Por Markus