make money online KTSFotos 56b3506b5f9b58def9c97dea

Sosiaalisen median alustan tunnettu malli on yritys, joka tarjoaa sinulle sovelluksen, jolla voit jakaa tietoa itsestäsi ja kiinnostuksen kohteistasi muiden kanssa. Nämä sovellukset ovat ilmaisia ​​käyttää, mutta ne ansaitsevat rahaa myymällä tietoja mainostajille. Monet arvostelevat tätä mallia, koska et saa palkkaa tuottamastasi «tuotteesta» (eli jakamastasi tiedosta). Siksi näyttämölle on noussut vaihtoehtoinen sosiaalisen verkoston malli. Näiden sosiaalisten verkostojen avulla voit ansaita rahaa kirjoittamalla ystävillesi. Toisin kuin tavalliset sosiaalisen median alustat, nämä palvelut maksavat sinulle sisällön luomisesta. Tässä on mitä sinun on tiedettävä heistä.

Uusi paradigma

Sivustot tarjoavat tuoreen, sosiaalisen näkemyksen edellisen sukupolven «sisältöfarmi»-sivustoista, joiden avulla voit ansaita rahaa bloggaamalla ja kirjoittamalla Internetin suosittuihin avainsanoihin kohdistettuja artikkeleita. Ensimmäisen sukupolven maksulliset sisältösivustot, kuten HubPages, keskittyivät pitkälti perinteiseen tekstisisältöön, joka oli suunniteltu hakukoneiden indeksoitavaksi. Nämä uudet postimaksusivustot ovat enemmän sosiaalisia verkostoja, kuten Facebook, kuin perinteisiä opastusohjelmia, mutta ydinajatus on samanlainen; sivustot jakavat mainostulonsa käyttäjien kanssa, jotka luovat sisältöä kirjoittamalla tekstipäivityksiä tai lähettämällä videoita ja valokuvia. Yleensä luot lyhyitä viestejä tai visuaalisia päivityksiä verkostoon ja mainostat niitä sitten ystävillesi ja seuraajillesi muissa sosiaalisissa verkostoissa. Jotkut myös palkitsevat sinua uusien ihmisten rekisteröimisestä. Pohjimmiltaan useimmat näistä sovelluksista toimivat mainostoimistoina, jotka myyvät mainoksia sisällöntuottajien puolesta. He ovat välittäjiä ja vaihtelevat tavallisesti sen suhteen, mitä he maksavat sinulle ja kuinka he käyttävät maksujen maksamiseen.

Sisällön julkaisemisen uusi aikakausi

Tässä on katsaus joihinkin uusiin maksaviin sisällön julkaisualustoihin sekä kuvaus siitä, kuinka kirjoittajat ja videotuottajat voivat ansaita rahaa jokaisesta näistä sovelluksista ja palveluista:

Tsu

Sosiaalinen verkosto Tsu lanseerattiin julkisesti lokakuussa 2014 ja sai merkittävää mediahuomiota hybridimallistaan ​​jakaa mainostuloja käyttäjien kanssa. Sen lisäksi, että Tsu antaa ihmisille tunnustusta heidän sisältönsä näyttökertojen määrästä, se myös kompensoi sisällöntuottajia siitä, että he ovat rekrytoineet uusia tulokkaita liittymään sivustoon. Tytäryhtiön tulokaava muistuttaa pyramidia, jossa ihmisille maksetaan korvauksia uusista rekrytoinnista «ylävirtaan», vaikka he eivät rekrytoisikaan uutta käyttäjää.

Persona paperi

Persona Paper näyttää olevan vuonna 2014 lanseerattu kopiointipalvelu, jonka tarkoituksena on palkita jäseniä verkostoon lähettämästä sisällöstä osilla sivuston mainostuloista. Personal Paperin käyttöliittymä on melko yksinkertainen ja karkea reunoista. Idea on samanlainen kuin muissa monimutkaisemmissa verkostoissa, kuten Tsu, jotka haluavat kompensoida sisällöntuottajia maksamalla heille. Persona Paper havainnollistaa haasteita, joita kohtaat, kun yrität arvioida, mitkä palvelut ovat laillisia yrityksiä ja mitkä vain verkossa levitettyjä ohjelmistoskriptejä ilman, että sinulla on välttämättä vankka liiketoimintasuunnitelma niiden tukemiseksi. On viisasta etsiä Internetistä käyttäjien arvosteluja kaikista näistä palveluista, ennen kuin käytät paljon aikaa verkon perustamiseen.

Sisällöntuottajat, varokaa

Useita kopiointipalveluita on ilmaantunut, ja ne lupaavat maksaa sinulle sisällön luomisesta verkkoihinsa. Esimerkki on Bitlanders, toinen digitaalisen valuutan sosiaalinen verkosto, jossa ansaitset bitcoineja vastaavan määrän sisällön lähettämisestä ja vuorovaikutuksesta muiden käyttäjien sisällön kanssa. Uusien tulojen jakamisen liiketoimintamallien luominen on kuitenkin kovaa työtä, joten voit odottaa näkevän paljon enemmän tällaisia ​​sosiaalisia verkostoja lanseeraavan, säätelevän ohjelmistojaan ja muuttavan liiketoimintamallejaan, kun ne kokeilevat uusia ja erilaisia ​​tapoja palkita käyttäjille. Valitukset sisällöntuottajilta, jotka tuntevat, että heille ei makseta oikeaa summaa tai ajallaan, ovat myös todennäköisiä, sillä nopeasti kasvavilla verkostoilla on usein vaikeuksia pysyä mukana valtavan määrän uusia käyttäjiä vastaan. Monet pitävät myös maksujen tekemisen logistiikkaa odotettua vaikeampaa. Kestää todennäköisesti jonkin aikaa, ennen kuin mikä tahansa näistä sivustoista löytää oikean kaavan ja tavoittaa niin käyttäjiä kuin mainostajiakin. Siitä kehittyy maksullinen sisällön julkaisualusta, jolla on pysyvä voima. Siihen asti harkitse kahdesti, ennen kuin käytät liikaa aikaa alkuperäisen sisällön luomiseen startup-yrityksille.

Por Markus