hi5 573357033df78c6bb07c3d7d

Hi5 on sosiaalinen verkostoituminen, joka on suunnattu ihmisille, jotka ovat kiinnostuneita flirttailusta, seurustelusta ja uusien ystävien saamisesta. Se on melkein identtinen Tagged-sivuston kanssa. Molemmat sivustot omistaa sosiaali- ja mobiiliteknologiayritys The Meet Group. Et ehkä ole kuullut sosiaalisesta verkostosta Hi5, mutta se on ollut olemassa kauemmin kuin Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat, Tumblr ja Pinterest, ja se on edelleen vahva.

Hi5:n lyhyt historia

Hi5:stä tuli yksi suosituimmista sosiaalisista verkostoista vuonna 2007, kun se kävi läpi valtavan kasvupyrähdyksen, ja suurin osa suosiosta tuli Keski-Amerikasta. Sivusto on saanut nimensä ominaisuudesta, jonka avulla jäsenet voivat antaa ystävilleen virtuaalisia huippuviistoja. Viitosia käytettiin tapana kuvailla ystäväsuhdetta. Oli aika, jolloin käyttäjät pystyivät jakamaan Warrior-vitosia, murskaamaan viitoksia, joukkuetoveriviisoja, swank-viisoja ja monia muita viitostyyppejä.

Hi5:n käytön aloittaminen

Hi5 on ilmainen, ja voit luoda siihen mukautetun profiilin aivan kuten mihin tahansa muuhun sosiaaliseen verkostoon. Vaikka se oli aikoinaan yksi suosituimmista työpöytäverkon sosiaalisista verkostoista ennen kuin mobiilikäyttö oli yhtä yleistä kuin nykyään, sinun kannattaa ladata ja käyttää Hi5-mobiilisovellusta, joka on ilmainen Android- ja iOS-laitteille. eniten irti sivustosta.

Miten Hi5 eroaa Facebookista?

Facebook tunnetaan yksityisenä sosiaalisena verkostona, jonka avulla voit olla yhteydessä ihmisiin, jotka tunnet jo tosielämässä. Vaikka kuka tahansa voi kirjoittaa julkisesti, houkutella seuraajia profiileihinsa sen sijaan, että hyväksyisi kaikki ystäviksi, liittyä ryhmiin ja osallistua keskusteluihin julkisilla sivuilla, Facebookia ei ole suunniteltu erityisesti löytämään uusia ihmisiä ja tapaamaan. Hi5 puolestaan ​​​​on kyse uusien ihmisten tapaamisesta. Sovelluksen avulla voit löytää lähellä olevia ihmisiä, jotka voit lisätä ystäviksi. Aivan kuten suosittu deittisovellus Tinder toimii, voit pelata «Meet Me» -peliä tykkäämällä tai välittämällä esiin tulevia yhteyksiä. Sovellus on optimoitu chattailua varten, joten voit olla välittömästi yhteydessä johonkin ja varata tapaamisen. Vaikka Hi5 on paljon avoimempi kuin Facebook, voit silti hallita yksityisyysasetuksiasi, jotta voit käyttää sovellusta juuri haluamallasi tavalla. Hi5 antaa käyttäjille mahdollisuuden tavata ihmisiä nopeammin päivittämällä VIP-paketteihin. Kuten Tagged, myös Hi5:ssä on «Pets»-peliominaisuus, jossa ystävät voivat kilpailla kerätäkseen toisiaan.

Miksi käyttää Hi5:tä?

Hi5 on hyvä valinta sosiaaliseen verkostoon, jos olet kiinnostunut löytämään uusia ihmisiä alueeltasi, olemaan vuorovaikutuksessa heidän kanssaan, keskustelemaan vähän verkossa ja ehkä tapaamaan lopulta. Monet ihmiset käyttävät sitä online-treffimuotona. Facebook on parempi valinta, jos haluat seurata nykyisten ystävien, sukulaisten, työtovereiden ja tuttavien toimintaa. Tallenna Facebook todellisia suhteitasi varten ja käytä Hi5:tä uusien ihmisten tapaamiseen.​

FAQ

  • Kuinka poistan Hi5-tilini?

    Voit poistaa tilisi ja peruuttaa profiilisi siirtymällä osoitteeseen Tili > asetukset > Peruuttaa Tili. Valitse Kyllä, haluan peruuttaa tilinisyötä salasanasi ja valitse Peruuta tili.

  • Kuinka voin palauttaa Hi5-tilini?

    Jos olet luonut Hi5-tilin, mutta et ole käyttänyt sitä vähään aikaan, voit poistaa sen käytöstä. Aktivoi se uudelleen siirtymällä osoitteeseen hi5.com/reactivate_account.html, kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi ja napsauttamalla Lähetä. Hi5 aktivoi tilisi uudelleen ja lähettää sinulle sähköpostin, jossa on linkki uuden salasanan asettamiseen.

  • Mitä muita Facebook-vaihtoehtoja on?

    Hi5:n lisäksi muita vähemmän tunnettuja vaihtoehtoja Facebookille ovat Vero, Minds ja Ello. Suositut sosiaalisen median alustat, kuten Instagram, Reddit ja Telegram, tarjoavat myös monia samoja ominaisuuksia kuin Facebook.

Por Markus