chromecastdisneyplus ee9f4eda615e4ccaa41c6366152e8ed7

Mitä tietää

 • Napauta Google Home -sovelluksessa Plus (+) napauta aloitusnäytön vasemmassa yläkulmassa Videoja napauta sitten Kytkin alla Disney+ ja kirjaudu sisään.
 • Sano «Hei Google, pelaa . alkaa katsomaan esitys/elokuva Disney Plussalla minun laitteen nimi.”
 • Noudata samoja vaiheita linkittääksesi muita video- ja musiikkipalveluita käytettäväksi millä tahansa muulla Google Homeen yhdistämälläsi laitteella.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka Disney Plus yhdistetään Google Home -laitteen, kuten Google Nest Hubin, kanssa. Niin kauan kuin Google Homessasi on näyttö, voit katsella suosikkiohjelmiasi, kuten Mandolorialainen ja Loki.

Kuinka linkittää Disney Plus Google Homeen

Kun olet luonut Disney Plus -tilin, linkitä se Google Home -sovellukseen Google Home -sovelluksella:

 1. Avaa Google Home -sovellus mobiililaitteellasi ja napauta Plus (+) aloitusnäytön vasemmassa yläkulmassa.

 2. Napauta Video kohdassa Hallinnoi palveluita.

 3. Napauta Kytkin alla Disney+. Jos haluat purkaa Disney Plus -tilisi liitoksen myöhemmin, palaa tähän näyttöön ja napauta Katkaista Disney+:n alla.

 4. Napauta Linkitä tili.

 5. Kirjoita Disney Plus -tiliisi yhdistetty sähköpostiosoite ja napauta Hyppää kyytiin.

 6. Kirjoita Disney Plus -salasanasi ja napauta Kirjaudu & Linkki. Jos sinulla on useampi kuin yksi Disney Plus -profiili, sinulta kysytään, mitä profiilia haluat käyttää Google Homen kanssa.

  Google Home -sovellus, jossa on linkkitili korostettuna, ja Disney Plus, jossa on korostettuna Jatka ja Kirjaudu ja linkki

Saatko Disney Plussan Googlesta?

Jotta voit käyttää Disney Plus -sovellusta Google Home -laitteen kanssa, sinulla on jo oltava Disney Plus -tili verkkoselaimella tai Disney+ -sovelluksella. Kun olet linkittänyt tilisi Google Homeen, voit aloittaa katselun äänikomennoilla. Esimerkiksi:

 • «Hei Google, pelaa Haukka ja talvisotilas Disney Plus -palvelussa.»

Google aloittaa sitten viimeisen katsomattoman jakson toistamisen tai jatkaa siitä, mihin jäit. Disney Plus -tilisi on synkronoitu kaikkien laitteidesi kanssa, joten voit sammuttaa Disney Plusin televisiostasi ja jatkaa katselua Google Homessa keskeytyksettä.

Kuinka linkitän sovelluksia Google Homeen?

Linkitä video- ja musiikkisovelluksia Google Homeen napauttamalla Plus (+) Google Home -sovelluksen aloitusnäytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse sitten Video tai Musiikki kohdassa Hallinnoi palveluita. Napauta Kytkin sen palvelun alla, johon haluat muodostaa yhteyden. Google Home tukee kymmeniä suosittuja mediasovelluksia, mukaan lukien Netflix, Spotify, Hulu ja Pandora.

Kuinka yhdistän Disney Plusin Chromecastiin?

Jos haluat suoratoistaa Disney Plus -sovellusta Chromecastilla tai millä tahansa muulla Google-laitteella, sinun tarvitsee vain yhdistää Chromecast Google-sovellukseen ja linkittää Disney Plus -tilisi. Jos useita laitteita on määritetty, sinun on kerrottava Googlelle, mitä näyttöä haluat katsella. Esimerkiksi:

 • «Hei Google, pelaa Mandalorialainen Disney Plus -sovelluksessa Chromecastissani.»

Voit myös yhdistää Disney Plusin Fire TV:n ja muiden Alexa-laitteiden kanssa.

FAQ

 • Kuinka yhdistän Disney Plusin ja Hulun?

  Liity Disney Plusiin ja Huluun liittymällä Disney-pakettiin. Jos olet jo Hulun tilaaja, lisää tämä paketti Tilauksesi > Hallinnoi tilausta > Paketit. Jos olet nykyinen Disney Plus -käyttäjä, peruuta Disney-pakettisi kyseisellä alustalla ja rekisteröidy uudelleen Hulun rekisteröitymissivun kautta. Ja jos olet uusi jommassakummassa palvelussa, käytä Hulun nippusivua aloittaaksesi.

 • Kuinka yhdistän Hulun Google Homeen?

  Yhdistä Hulu- ja Google-tilisi Google Home -sovelluksella. Valitse Plus (+) -symboli vasemmassa yläkulmassa > Videot > hulu > Linkitä tili kirjautuaksesi sisään Hulu-käyttäjänimelläsi ja salasanallasi.

 • Kuinka yhdistän Netflixin Google Homeen?

  Valitse Plus (+) -kuvaketta Google Home -sovelluksen aloitusnäytössä yhdistääksesi Netflix-tilisi. alla Lisää palveluitavalitse Videot > Netflix > Linkki > Linkitä tili. Anna sähköpostiosoitteesi ja salasanasi, jotta Google Home voi käyttää Netflix-tiliäsi ja toistaa sisältöä tuetuilla laitteilla.

Por Markus