GettyImages 13111244311 919698531c1844dc90d69625cedd86aa scaled

Mitä tietää

 • Käsittele helpoin vaihtoehto: varmista, että Roombasi on yhdistetty Wi-Fi-verkkoon, ja napsauta Aloittaa iRobot Home -sovelluksessa.
 • Vaihtoehtoinen vaihtoehto: Linkitä Google Home ja Roomba Google Home -sovelluksessa.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka yhdistää Roomba Google Homeen ja kuinka ohjata Roomba-imuria Google Home -älykaiuttimella.

Voitko yhdistää Roomban Google Homeen?

Voit liittää Roomban älykkääseen Google Home -kaiuttimeen (mukaan lukien Google Nest Hub, Nest Audio -kaiuttimet ja Nest Mini). Älykaiuttimesi on oltava kytkettynä ja iRobot Home- tai Google Home -sovellus asennettuna puhelimeesi.

 1. Avaa Google-talo ensimmäinen sovellus.

 2. Napsauta plusmerkkiä vasemmassa yläkulmassa.

 3. Napsauta sitten Asenna laite.

 4. Uudella näytöllä näet kaksi vaihtoehtoa: Uusi laite ja Toimii Googlen kanssa. Klikkaus Toimii Googlen kanssa.

 5. Napsauta sitten suurennuslasia näytön oikeassa yläkulmassa.

 6. Hae minä robotti ja napsauta iRobot Smart Home sovellus.

  Lisää iRobot-laite Androidin Google Home -sovellukseen

 7. iRobot-tilisi kirjautumissivu avautuu.

 8. Syötä tietosi ja kirjaudu sisään.

  iRobot-tilisivu, jossa käyttäjätiedot ja kirjautumisviesti on korostettuna

 9. Klikkaus Hyväksy ja linkitä viimeistelläksesi iRobot-tilisi yhdistämisen Google-tiliisi.

 10. Sovellus näyttää kaikki talon yhteensopivat iRobot-pölynimurit.

  iRobot-tilin linkkinäyttö, jossa "Hyväksy ja yhdistä" ja kaksi käytettävissä olevaa robottiimuria korostettuina

Kuinka ohjaan Roombaa Google Homella?

Kun Roomba on yhdistetty Google Homen kautta, voit käyttää äänikomentoja. On neljä pääkomentoa, joilla kerrot Googlelle käynnistämään Roomban.

 • Aloittaa: Hei Google, aloita imurointi.
 • Lähetä takaisin latausasemalle: Hei Google, telakka (robotin nimi)
 • Siisti per huone: Hei Google, siivoa keittiö.
 • Puhdistus kohde/aluekohtainen: Google, imuroi sohva.

Siivous esineellä tai vyöhykkeellä ovat ennalta määritettyjä vyöhykkeitä (esim. keittiö), jotka määrität iRobot Home -sovelluksessa. Voit sanoa: «Hei Google, imuroi lastenhuone», ja sovellus ohjaa Roomban tiettyyn paikkaan. Jos Roomba eksyy taloon siivouksen aikana, voit sanoa: «Hei Google, telakoita Cam’s Vacuum» (Roomba-lempinimeni). Ja pölynimuri palaa telakointiasemaansa kaikkialla talossa. Tiettyä tehtävää varten voit sanoa «Hei Google, puhdista olohuone ja keittiö.» Tämä komento lähettää Roomban telakointiasemalta. Roombaa ohjataan äänikomennoillasi Google Home -sovelluksella. Niin kauan kuin sinulla on Google Home -laite, voit ohjata Roombaa äänikomennoilla.

Mikä Roomba toimii Google Homen kanssa?

Roomba 690, 890, 960 ja 980 ovat kaikki älykkään kodin yhteydessä ja tekevät työnsä. Nämä pölynimurit on oletusarvoisesti ohjelmoitu toimimaan Amazon Alexan ja Google Assistantin kanssa. Roomba 614 ei toimi kodin älylaitteiden kanssa.

Toimiiko Roomba 960 Google Homen kanssa?

Kyllä, Roomba 960 on erityisesti suunniteltu älykkäisiin koteihin. 960:n yhdistäminen Google Homeen on yksinkertainen prosessi iRobot Home -sovelluksella. Vain halvin 614-malli ei ole yhteensopiva Google Smart Homen kanssa. 960 ja muut siihen liittyvät Roomba-mallit on suunniteltu toimimaan Google Homen kanssa. Jotta Roomba toimisi Google Home -laitteesi kanssa, tarvitset iRobot Home -sovelluksen. Roomban yhdistäminen älykodin laitteeseen on kriittinen osa. Roomba vaatii myös vakaan Wi-Fi-yhteyden koko talossa vakaan yhteyden varmistamiseksi.

FAQ

 • Kuinka voin ratkaista Roomban yhdistämisen Google Homeen?

  Jos sinulla on ongelmia Roomban ja Google Homen yhdistämisessä, varmista, että käytät iRobot Home -sovelluksen uusinta versiota ja että olet luonut iRobot-tilisi ja kirjautunut siihen. Toinen vinkki on varmistaa, että olet poistanut ponnahdusikkunoiden estotoiminnot käytöstä puhelimestasi.

 • Kuinka nollaat Roomban?

  Jos Roomba-mallissasi on a Puhdas -painiketta, paina ja pidä sitä painettuna 20 sekuntia nollataksesi laitteen. Jos Roombassasi on Dock- ja Spot-painikkeet, paina ja pidä painettuna. painetaan Koti + paikka puhdas 10 sekunnin ajan. Joidenkin ongelmien vuoksi saatat joutua myös sulkemaan iRobot Home -sovelluksen.

 • Kuinka yhdistät Roomban Alexaan?

  Voit yhdistää Roomban Alexaan avaamalla iRobot Home -sovelluksen ja siirtymällä osoitteeseen asetukset > Älykoti > Toimii Alexan kanssa > Linkitä tili. Sinut ohjataan Alexa-sovellukseen kirjautumaan sisään ja sitten takaisin iRobot-sovellukseen, jossa sinulle ilmoitetaan, että Alexa on havainnut Roombasi.

Por Markus