netflixbuffering 6180b02a0b0c4c538a9537e3dbe805d6 scaled

Netflixin puskurointiongelmat ilmenevät muutamalla eri tavalla, mukaan lukien:

 • Video, joka pysähtyy hetkeksi katselun aikana.
 • Punainen pyöreä kuvake Netflix-videosoittimen keskellä.
 • Valkoiset pisteet liikkuvat pyöreästi Netflix-videosoittimessa.

Miltä puskurointi näyttää?

Saatat nähdä pysäytyskuvan, kun Netflix aloittaa puskuroinnin, tai Netflix-videosoitin saattaa näyttää mustan näytön. Kun Netflix puskuroi, näet yleensä soittimen alaosassa olevan vaaleanharmaan aikajanan muuttuvan hitaasti tummemmaksi harmaan sävyksi vasemmalta oikealle. Soittimen keskellä näet myös summan. Numero voidaan nollata tai se ei saavuta 100 prosenttia. Normaalioloissa voit odottaa videon puskuroitumista ja katsoa sen sitten keskeytyksettä, vaikka internetyhteytesi olisi hidas. Jos palkki ei muutu vähään aikaan, se tarkoittaa, että Netflix ei puskuroi tai puskuroi liian hitaasti tehdäkseen mitään hyvää.

Miksi Netflix puskuroi jatkuvasti?

Jos koet toistuvia puskurointikatkoksia, kun yrität katsoa videota, ongelma saattaa olla kotiverkossasi, Internet-yhteydessäsi, tietokoneessasi tai suoratoistolaitteessasi tai itse Netflixissä. Voit korjata osan näistä ongelmista itse, mutta et voi tehdä mitään, jos Internet-palveluntarjoajasi tai Netflix itse kokee ongelman.

Kuinka korjata se, jos Netflix jatkaa puskurointia

Tämä ongelma vaikuttaa Netflixiin useilla eri alustoilla, mukaan lukien verkkosoitin, jota voit käyttää tietokoneen verkkoselaimella, Netflix-sovellus puhelimissa ja tableteissa sekä Netflix-sovellus suoratoistolaitteissa ja videopelikonsoleissa. Korjaa Netflixin puskurointiongelma seuraamalla näitä vianetsintävinkkejä:

 1. Käynnistä verkkoselain uudelleen. Jos katsot Netflixiä tietokoneella, jossa on verkkoselain, yritä sulkea selain ja avata se uudelleen. Jos selaimesi tarvitsee päivityksen, saatat joutua myös lataamaan ja asentamaan sen. Jos katsot katselua puhelimella tai suoratoistolaitteella, sulje sovellus tai käynnistä laite uudelleen.

 2. Tarkista Internet-yhteytesi. Jos Internet-yhteytesi on liian hidas tai liian monet ihmiset käyttävät sitä samanaikaisesti, sinulla ei ehkä ole tarpeeksi kaistanleveyttä Netflixin suoratoistoon. Netflix suosittelee:

  1. 0,5 Mbps: Pienin nopeus, voi ilmetä väistämätöntä puskurointia.
  2. 1,5 Mbps: Pienin suositeltu nopeus.
  3. 3,0 Mbps: SD-videon vähimmäisnopeus.
  4. 5,0 Mbps: HD-videon vähimmäisnopeus.
  5. 25 Mbps: UHD-videon vähimmäisnopeus.
 3. Käynnistä reititin ja modeemi uudelleen. Jos internetyhteytesi nopeus on hidas, reitittimen ja modeemin uudelleenkäynnistys voi ratkaista ongelman. Jos ei, tarkista Internet-palveluntarjoajaltasi, että saat maksamasi palvelun.

 4. Käynnistä tietokoneesi uudelleen. Jos verkon uudelleenkäynnistäminen ei auttanut, tietokoneen tai muiden suoratoistolaitteiden uudelleenkäynnistäminen kokonaan voi auttaa. Lataa ja asenna kaikki tällä hetkellä saatavilla olevat käyttöjärjestelmä- tai sovelluspäivitykset.

 5. Yritä alentaa streamisi laatua. Oletusarvoisesti Netflix määrittää automaattisesti parhaan videolaadun internet-nopeutesi mukaan, mutta se voi yrittää suoratoistaa kestämättömällä laatutasolla, jos nopeus vaihtelee. Voit alentaa Netflix-streamisi laatua seuraavasti:

  1. Käytä omaasi tili Netflix-sivuston tai -sovelluksen kautta.
  2. Navigoida johonkin Profiili ja lapsilukko > profiilisi > toistoasetukset > Muuttaa.
  3. Muuta käytettävissä olevat tiedot näyttöä kohti automaattisesta arvoon matala tai keskikokoinen.
 6. Kokeile suoratoistoa toisesta lähteestä. Jos tilaat muita suoratoistopalveluita, tarkista, puskuroivatko ne myös. Jos näin on, epäilet, että Internet-yhteydessäsi on ongelma. Jos ei, ongelma on nimenomaan Netflixissä.

 7. Kokeile toista laitetta. Jos suoratoistat Netflixiä tietokoneesi verkkoselaimella, kokeile puhelinsovellusta. Jos tämä ei ole vaihtoehto, kokeile toista verkkoselainta. Joissakin tapauksissa ongelma voidaan ratkaista vaihtamalla toiseen verkkoselaimeen.

 8. Liitä tietokoneesi suoraan modeemiin. Jos sinulla on erillinen modeemi ja reititin, yritä liittää tietokoneesi modeemiin Ethernet-kaapelilla. Jos tämä korjaa ongelman, reitittimesi aiheuttaa ongelman. Ongelma voi johtua Wi-Fi-verkosta tai itse reititin ei ehkä toimi kunnolla. Jos reitittimeen on kytketty useita laitteita ja ne kaikki ovat käytössä, reitittimesi ei ehkä pysty käsittelemään tätä. Harkitse reitittimen päivittämistä malliin, joka pystyy käsittelemään useampia laitteita.

 9. Paranna WiFi-signaalia. Jos yhteyden muodostaminen suoraan modeemiin ratkaisee puskurointiongelmasi, harkitse langattoman reitittimen tai suoratoistolaitteen siirtämistä. Poista kaikki esteet ja yritä tarjota mahdollisimman suora näköyhteys.

 10. Säädä Netflix-puskurin nopeutta. Jos vaikuttaa siltä, ​​että Netflixissä on ongelma eikä Internetissäsi, yritä säätää Netflixin puskurointinopeutta. Kun videota toistetaan:

  • Windows PC: Lehdistö siirtää+alt+vasen painallus.
  • Mac käyttöjärjestelmä: Lehdistö siirtää+valinta+Klikkaus.
  • Pelikonsoli: Lehdistö ylöspäin > ylöspäin > alas > alas > vasemmalle > Käänny oikealle > vasemmalle > Käänny oikealle > ylöspäin > ylöspäin > ylöspäin ohjaimessa tai kaukosäätimessä.

  Kun olet siirtynyt piilotetun puskurin nopeusvalikkoon, säädä puskurin nopeutta ja yritä katsoa video. Nopeuden hidastaminen hidastaa videoiden latautumista, mutta ei todennäköisesti keskeytä puskurointia katselun aikana.

 11. Ota yhteyttä Internet-palveluntarjoajaasi tai Netflixiin. Jos Netflixillä on edelleen puskurointiongelmia ja olet sulkenut pois palvelukatkoksen, paikallisverkko-ongelmat ja laitteeseesi tai sovellukseesi liittyvät ongelmat, ongelma on todennäköisesti ongelma, jota et voi korjata itse. Ota yhteyttä Internet-palveluntarjoajaasi saadaksesi selville, onko yhteysongelmia. Jos tämä ei auta, ota yhteyttä Netflixiin ilmoittaaksesi ongelmasta.

Por Markus