GettyImages 1176509186 46984ab579fd40a487b5581be546b8be scaled

Voit katsoa koko 74. Primetime Emmyn esityksen ilmaiseksi, jos sinulla on antenni- tai kaapelitilaus. Johdonleikkurit voivat suoratoistaa Emmyt suorana tietokoneesta, tabletista, älypuhelimesta tai televisiosta yhteensopivalla suoratoistolaitteella ja kaikilla CBS:n tarjoamilla palveluilla.

Tapahtuman Yksityiskohdat

Päivämäärä: 12. syyskuuta 2022
Aika: 17–20 PT / 8–23 ET
Paikka: Microsoft Theatre, Los Angeles, CA
Isäntä: Olla päättäväinen
kanava: CBS
Suoratoista se: Paramount+

Kuinka katsoa Emmy Awards -suoratoistoa ABC:n kautta

CBS esittää Primetime Emmys -tapahtuman tänä vuonna, mutta se ei tarkoita, että tarvitset antenni- tai kaapelitilauksen katsoaksesi. Johtoleikkureilla on useita vaihtoehtoja koko seremonian suoratoistoon verkossa.

CBS.com

Jos olet jumissa tietokoneesi ääressä tai sinulla on kannettava tietokone käden ulottuvilla, mutta televisiota ei näy, siirry CBS.com-sivustolle suoratoistamaan Emmy-palkintoja. Tarvitset tätä varten kaapeli- tai satelliittiliittymän, mutta se on loistava vaihtoehto, jos et voi istua television edessä koko palkintoseremonian ajan. Voit suoratoistaa Primetime Emmys -tapahtumaa CBS.com-sivustolla siirtymällä haluamallesi sivustolle selaimessasi ja valitsemalla Suora lähetys kytkin. Vahvista satelliitti- tai kaapelitilauksesi pyydettäessä, niin sinun pitäisi olla valmis. Palaa seremoniapäivänä ja saat suoran lähetyksen.

Paramount+

Paramount+, aiemmin nimeltään CBS All-Access, on CBS-verkon suoratoistopalvelu. Emmy-palkinnot lähetetään sekä suorana että on-demand-lähetyksenä alustalla syyskuussa. Paramount+:lla on seitsemän päivän ilmainen kokeilujakso; sen jälkeen se maksaa 5,99 dollaria/kk. Tarjolla on myös mainokseton taso, joka maksaa 9,99 dollaria kuukaudessa.

Muita tapoja suoratoistaa Emmy-palkintoja

Virallisen CBS-sivuston lisäksi voit suoratoistaa paikallista CBS-kanavaasi ja Primetime Emmy Awards -palkintoja monien suosittujen suoratoistopalveluiden kautta. Nämä suorat TV-striimaajat tekevät sopimuksia paikallisten asemien kanssa, joten tämä vaihtoehto on käytettävissä vain, jos paikallisella CBS-asemallasi on yksi tai useampi näistä palveluista. Useimmissa näistä palveluista on ilmainen kokeiluversio, joten muista rekisteröityä hieman ajoissa ja varmistaa, että CBS toimii alueellasi. Jos palvelussa ei ole CBS:ää, et voi suoratoistaa Emmy-palkintoja.

Suora TV-lähetys

DirecTV Stream tunnettiin aiemmin nimellä AT&T TV Now, ja sillä on kaikki samat kanavat. Ne voivat tarjota ABC:tä, CBS:ää, Foxia, NBC:tä ja muita useimmilla alueilla.

HULU+ LIVE TV

Hulu + Live TV yhdistää yhden suosituimmista suoratoistopalveluista suoran television kanssa. Se tarjoaa paikallisia ABC-, CBS-, Fox- ja NBC-kanavia useimmilla alueilla ja kuljettaa kaapelikanavia, kuten ESPN ja paljon muuta. Heillä on 30 päivän ilmainen kokeilu.

YOUTUBE TV

YouTube TV on Googlen suoratoistopalvelu, joka tarjoaa tilaussisältöä ja pilvipohjaisen DVR:n. Ne tarjoavat ABC, CBS, Fox, NBC ja paljon muuta useimmilla alueilla. Ne tarjoavat myös ilmaisen kokeilujakson.

SLING TV

Sling TV tarjoaa NBC:tä ja Foxia vain tietyillä markkinoilla, joten tämä ei ole hyvä valinta Emmy-palkintoihin. Saatavilla on ilmainen kokeiluversio, mutta säästä se jollekin, joka esitetään NBC:llä tai Foxilla. Suoratoisto CBS:stä on saatavilla vain näiltä palveluntarjoajilta osallistuvilla markkinoilla. Muista tarkistaa saatavuus alueellasi ennen Emmy-palkintoja.

Emmy Awards Red Carpet esityksiä edeltävä suora lähetys

Emmyn punaisen maton ennakkoesitys alkaa E! Lähtölaskenta punaiselle matolle klo 16.30 ET. Punaisen maton kattaus alkaa klo 18.00. Katso Emmyn Watch -sivulta lisätietoja päivän ohjelmasta, mukaan lukien PEOPLE & Entertainment Weeklyn punaisen maton lähetys ja E! Juhlien jälkeen.

Por Markus